Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Lindus1226, Rylee86, Vica32 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. LBetti

LBetti Fórumgróf

tina07141983, pikom, Ninett79 és 10 más kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

bindi5454, steve223, Amira09 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Köszönöm szépen. :)
    Hasonló jókat vagy aranyosabbakat Neked is!;)

Gio, bindi5454, Ninett79 és 2 más kedveli ezt.
  5. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Gio, pikom, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  6. Grilltsirke

Grilltsirke Járnitanuló

Sziasztok.
    Nekem még soha nem jött össze egyetlen egy jó tenyésztés se. Kevertem is őket,nem is. Na de most,mindent mindennel :) Kiváncsi leszek. Hátha végre rám talál a szerencse :)
    Sok sikert nektek,és én bizony irigykedve nézem,h másnak hááányszor sikerül :D :D

Gio, steve223, gazdane1959 és 4 más kedveli ezt.
  7. apuci030

apuci030 Járnitanuló

8. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Meglett életem első NAGY ugrása! 4 sima kakukkból kaptam egy Karneválit! :inlove: Én úgy örülök... :)

Kukori.és.Kotkoda, Gio, ulmo12 és 11 más kedveli ezt.
  9. Vica32

Vica32 Járnitanuló

Gio, tina07141983, Lillapilla73 és 10 más kedveli ezt.
  10. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

tenyésztés saját tapasztalat!keverés nélkül elhasználtam 1400db szupertápot semit nem dobot csak a következöt!//ez nem tenyésztés//
    200db szupertápal,100db tenyésztésböl keverésel megadot 7db keverést a többit mind elvete!!én nem tudom de ez nagyon rossz arány a kedves fejlesztöi csapat jol levete a % hogy jokat dobjon!kérdés medig akkarja eszt csinálni igy varun és a fejlesztöi csapat??????!
    beleölöm a sok pénz hogy tenyészek és szo szerint semit nem kapok,ez becsületes??????
    belölünk élnek,és már a sokadik tenyésztésre sok pénzböl semit nem kapok,szo szerint tiszta hülyének néznek//de a pénzem jo nekik//
    jó volna ezen változtatnának!! mert az nem szerencse hogy 30-40fö irja milyen jot kapot!! a többi több százezer játékos meg semmit ez nagyon nem korekt!!!

11. OJani

OJani Kivételes tehetség

Heló!
    Nekem az a tapasztalatom, hogy a farmos területekre 8-10 tenyésztelepnél többet nem szabad lerakni mert akkor csak a sztáp fog rohamosan fogyni. Ha lesz ugrás akkor ugorjon annyi telepből. Én így vagyok vele. A bahás területeket sem szabad tele rakni velük. Sajnos a rendszer ilyen. Tegnap 4 telep volt kint a farmon, ma már csak kettővel csinálom.
    Sokan panaszkodunk rá és mégsem tesznek ellene semmit sem. :oops:

missuzy_53, bindi5454, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  12. Vica32

Vica32 Járnitanuló

pontosan én is 1-1 teleppel pörgetem a tenyésztést durván 35-36 olyan tenyésztésem volt aminél nem jött be aztán hozta a formáját a kicsike :)

13. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Nagy szerencsét nem hozott a szűzkéz.... 8) Vagy hát igazából nem is tudom, mi számítana annak. Én ugye csak alapállatokat raktam be, legtöbbször eggyel nagyobb, néha kettővel, talán egyszer 3-al magasabb szintűt adott. Végignézegetve a barkácsműhelyben, ami a legjobban tetszik, az a piros nyúlketrec! Ahogy siel a nyuszi a sapkában és sálban, hát megkellzabálni, ilyet akarok! xD

14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

ez igen!!!

magdi06 és -Mayacska85- kedveli ezt.
  15. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Valahogy lett egy mini gidám, az azért nem annyira rossz csak alapállatokból, nem? :)

16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia:)
    Gratulálok:) Ügyes vagy:)
    De ebből hogy lesz piros nyuszi?:pxD

17. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Feladom rá a sálat-sapkát és a sílécet! :pxD

18. Vica32

Vica32 Járnitanuló

Add el a minigidát de ha sok tápod van csak alapállatokat tegyél be a nyúl általában ugrál nekem mindig bejön a másik ilyen nálam a kakukk meg a deni :)

Gio, steve223, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  19. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Olyan szívtelen legyek, hogy az első, legeslegelső gidámat egyszerűen kidobjam a piacra? xD
    Elfogytak az állataim, most raktam be az utolsó tenyészetet :cry:

20. Vica32

Vica32 Járnitanuló

én a kakukkot mondom neked a sok gazdaköribe kell kakukk tenyésztett verziói azt mindig viszik és az áruk se utolsó 1 tenyésztéssel behozod az árát majdnem :D

Kukori.és.Kotkoda, Gio és Hanka9911 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.