Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Kakukkólam még sajna nincs.... bár már vehetnék, de pont asszem az event alatt léptem olyan szintre, hogy megszerezhető lett. Aztán meg el is feledkeztem róla. De igazad van, veszek is és kirakom! Bár a tenyésztéséről már lemaradtam, de majd legközelebb :)

Gio és -Mayacska85- kedveli ezt.
  2. Timi-pagony

Timi-pagony Utánpótlás-írogató

Nekem ez a kis teve a mai büszkeségem. :D [​IMG]

Markitooo, katimami51, Hanka9911 és 22 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! 2 alap 1 tüzes 1 csacsi kong= arany csacsi :D khm de mé most mé nem Top alatt ;)xDxDde ez így jó :)

GA-BI-O-Farm, Hanka9911, Gio és 13 más kedveli ezt.
  4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

5. mirandilla

mirandilla Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mostanában többször tapasztalom, hogy 4 azonos állat saját magát adja vissza. Nem a következő szintű állatot kellene?

6. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Hanka9911, Gio, hóóvirág és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tenyészetekben ikrek születnek. Ezek kétpetéjű ikrek, tehát nem feltétlenül hasonlítanak majd egymásra.

Az egyik újszülött a normál öröklődési szabályok szerint fejlődik, azonban a másik meglepetés, bármilyen lehet.

Gio kedveli ezt.
  8. mirandilla

Szia. Igen de nekem négy gólyalábas pandából, 1 db gólyalábas és 1 db alap panda lett.

9. Laboviti

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

10. Vica32

Vica32 Járnitanuló

Sztem ad meg az id számod a modiknak és megnézik neked mert szerintem valamit elnéztél
    http://kepfeltoltes.hu/view/151128/apuci_ny_zsi_www.kepfeltoltes.hu_.png
    hát a férjemnek nagyon jó napja lesz igaz tápja nem sok maradt neki :D de szépen huskytól keverve lépésenként összejött neki egy nyüzsi :)
    és a titokólakból is ugrott neki egy jégmadár :D

Gio és OJani kedveli ezt.
  11. mirandilla

ID: 48752344, far név mirandilla. Köszönöm, remélem csak én vagyok figyelmetlen

12. OJani

OJani Kivételes tehetség

4 Dalmatából lett egy Norvég elghund (ami ugyebár a soron következő), meg egy kutya. :( Boom nélkül is így szokta adni, csak akkor talán még több alapállatot ad vissza. Ez a mostani boom egy rossz vicc...

13. Laboviti

Az említett tenyésztés eredménye:
    - 1 darab bébi panda,
    - 1 darab gólyalábas panda.

Gio kedveli ezt.
  14. Timi-pagony

Timi-pagony Utánpótlás-írogató

Azért ezt nem tartom túl korrektnek.... :( Melyik a magasabb szintű?? Mert meglepetés az van! :([​IMG]

Utoljára szerkesztett: 28.11.15
    **Mazsola** és Vica32 kedveli ezt.
  15. mirandilla

Köszi a gyors választ, akkor tényleg figyelmetlen vagyok....

16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Milyen szerencses vagy ! gratula:)

breki072 kedveli ezt.
  17. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    Egyszer fent, egyszer lent. Szerintem ez így korrekt, úgy mint a csemetéknél vagy az ólaknál.
    Ha viszont az arányokat állítják, az nem korrekt.

18. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Mit is látunk a képen!!?? Keverést!! Ami nem garantál semmit!! 3 féle állatka van bent, vissza adhatja e három félét vagy a soron következőt vagy ugrik.

19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia! Egyetertek a velemenyeddel! Nem szoktam panaszkodni de , komolyan tegnap megint vettem sok szupertapot 1600 db nem keves penzert , volt egy ket nagyobb ugrasom, a tobbi lepegetes , arany allat felejtsd el , komolyan orulok masok sikerenek , de azert jo lenne ha nem csak 30-40 ember jarna jol es a tobbi szazezer meg nem! koztuk vagyok en is . Minden alkalommal leirom, hogy a tenyesztes most sem hazudtolta meg magat :( Tenyleg jo volna ha ezen valtoztatnanak valamit mert ez igy nagyon nem jo! :(.......Ja es esik a ho reggel ota :)

20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok! Sajnos ez nem mindenkinek adatik meg.Viszont örülök mindenkinek akiknek szerencséje van/!
    Szia breki.De aranyos vagy! Még nem válaszoltam a tegnapi meg jegyzésedre! Sok CSP-d van? Szivesen válaszolok Neked. Miért is? Mert én nem szeretem, ha negatív válaszokat látok.Küldj baglyot,ha nagyon érdekel én megírom neked.remélem akkor lenyugszol és nem támadsz másokat!

kentaúr kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.