Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Koszi es meg nincs vege remelem..;)

OJani, -skorpio1977-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Ha ennyire takarékra állítják az ugrásokat, az eventek teljesítéséhez egész évre elég lesz a meglévő szupitáp mennyiségem, amúgy meg nem pocsékolom.

.sylvia72., Gio, SZERENCSELOVAG és 4 más kedveli ezt.
  3. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Nagyon jó lett a tenyésztés-fejlesztés, már csak a szerencsén kellene kicsit javítani!

Gio és bindi5454 kedveli ezt.
  4. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

5. nyulus74

nyulus74 Törekvő

6. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Még utoljára bepróbálkoztam a pandákkal, egy bébi panda lett az eredmény. Majd meglátjuk a következőt, addig gyűjtök és gyártok a meglévők mellé tápot. Ez a Boom most nem jött be.

Gio, bindi5454 és LBetti kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szarvas nálam is ugrott, alapból angyal szarvasra egyszer, de ennyi a sikerélmény. Több semmi :oops:xD

-gyöngy-581, OJani, steve223 és 4 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép estét!Én nagyon örülök 4 alap rénszarvasból lett 2 postás szarvasom és 1 angyal.:DÖröm van:)Steve hol vagy?Ilyenkor nem vagy mikor siker van nálam??o_O:D:D

-Mayacska85-, steve223, nyulus74 és 7 más kedveli ezt.
  9. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok :)
    Eddig semmi ugrás, erre most 3 alapból 1 csacsikong :) (háromszor!!)

-Mayacska85-, .sylvia72., Gio és 6 más kedveli ezt.
  10. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

11. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok! Olvasgatom a hozzászólásokat itt is gangon is. Nekem tetszik, hogy tovább vethetek - arathatok a földeken és mellette tenyészthetek is. Nem kell átrendezni a farmot, nekem ez jó. :)
    Egy dolog ami nem jó. Vagy nem látom, vagy figyelmetlen vagyok, vagy mittudomén. Nem jelzi semmi, hogy a tenyésztés befejeződött. Ha nem figyelem az órát időt veszíthetek, akár sokat is. (mivel keveset tudok gép előtt lenni, amikor vagyok igyekszem minden percet gazdaságosan kihasználni és csak így este tudok tenyészteni is) Vagy elnéztem valamit és mégis jelezi a tenyésztés végét? Figyeltem. még az sem jött be, ha kész, akkor a házikó nem mozog. Ugyan úgy "táncol" mint tenyésztés alatt.

12. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Cyra65, -gyöngy-581, OJani és 14 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jelzi, csak az Áttekintés oldalt figyeld. :)

Nekem amióta játszom (5. év) ez a harmadik szerencsés tenyésztésem. Úúúgy örülök. [​IMG]

14. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Igen azt megtaláltam. Lehet rosszul fogalmaztam. Úgy gondoltam egy külön jelzés, hogy a tenyésztés befejeződött, mint ahogy ha ajándékot kaptam szomszédtól jelez, vagy, ha pl lekvárt főztem jelez, hogy elkészült......, ilyenre gondoltam. Így állandóan lesnem kell, és mivel 120 féle dolgot is meg kell ezen kívül oldanom, nekem könnyebbség lett volna.

15. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Az angyal szarvas nekem is bejött, de tartogassuk, vagy adjuk be, mikor mire kellhet, ezt csak a Varun és a jó ég tudja. Mióta nem kellett réni.... Én karácsonykor mindig kitettem, szép. Nagyon klassz az új tenyésztés, nekem szépeket ugrált.

Gio és heureca3 kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

Szióka!Ilyen külön jelzés nincs szerintem.
    De jók lettek.Gratulálok.:)4 alap halból lett 1 csókhalam.:)Egyre jobb vagyok.Vagy inkább szerencsés.:D:music:

Gio, -gyöngy-581, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  17. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Jelentem megjöttem:D

Végre neked is dobott valamit a rendszer nagy örülök a sikerednek:)

Gio, -gyöngy-581, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  18. .sylvia72.

:D:DIgen,már ideje volt.Köszi.:)Most 4 ajándékos szarvasból adott 2 postást.:)

Gio, heureca3, mimi és 2 más kedveli ezt.
  19. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Tízezret sem elérő egyes-kettes tenyészettel nagyon nehéz lesz teljesíteni az eventet. Utálom a baby boomot, nekem soha nem ad nagyokat, jön az eggyel magasabb szintű, és 4-6 alapállat. De - ha most nem tenyésztek a boom alatt, akkor biztos, hogy nem tudom megcsinálni, mert annyi pénze szerintem az összes farmerama tagnak sincs, amennyiből a piacon be lehetne szerezni az eventhez szükséges tenyészállatokat. A bohóchal 40-50 ezer! Már az a pár darab, ami egyáltalán kapható. Harmadik szintűek már ötszázezer fölöttiek, a többi sok milliós. Na, annyit nem ér az a felhősor, amit az event ad. Sok sikert azoknak, akik tovább tipródnak a tenyésztéssel, én befejeztem.

20. _kata59_

_kata59_ Fórum-zöldfülű

Na nem tudom hogy másnál is probléma e? De sajnos az állat gondozó segítségével sem tudom a bájitalt hozzá adni. Csak egyesével az nagyon nyögvenyelősen, nagyon felbosszantott.
    Tud valaki valamit amit én esetleg figyelmen kívűl hagytam.

LBetti kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.