Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LBetti

LBetti Fórumgróf

Ha elindítok egyben néhány darabot, és új turnusban akármennyit, ugyanazt csinálja. hiába jelölöm be az elején a 4 bájitalt.:mad:
    Most éppen 120 telepet próbáltam újrabájitalozni, de mivel 1 db bájitalt kb. fél perc alatt fogad el, Így nem megyen.

steve223 kedveli ezt.
  2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Nálam is nagyon lassú lefagy stb. arról nem is beszélve hogy következőt adja és néhány alap állatot már 1000 tápot ellőttem de alig lett ugrás és nem az arany állatról beszélek hanem a kisebb szintűekre 3-4 eddig ezeket nálam jól adta de most alig jött ki pár darab ennyi tápból.
    Nálam ez a sláger:
    http://kepfeltoltes.hu/151212/2._www.kepfeltoltes.hu_.png
    Remélem állítanak mert ha ez így marad szerintem csökkenni fog a bevételük.
    Keverésre viszonylag jól adta lett egy hippi tyúkom :)

Gio, -gyöngy-581, ada77201 és 5 más kedveli ezt.
  3. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    A hippihez gratula!
    Nálam eddig 1500 táp fogyott, és max. 3-t ugrik, de azt is nagyon-nagyon ritkán, úgyhogy erre a boomra azt gondolom, itt a vége.
    Kb. minden 20.-ra ugrik az előírthoz+1 szintet, minden 40.-re +2-t és ennyi. Szánalmas.

ada77201, simi1955, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  4. DAVE-TEO

DAVE-TEO Fórum-zöldfülű

56 tenyészetet raktam be az este(hal-szamár-méh-teve-panda.kakukk) abból lett 1 maszkos kakukk,a többinek 95%-a 2-es szintű.Asszem ennyi elég volt a mostani boomból

ada77201 kedveli ezt.
  5. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Eddig -és tovább nem- 250-et (250x4 sztáp) tenyésztettem vegyesen:p Bíztam abban, hogy a pech sorozatom most az újítással véget ér;), de sajnos tévedtem:oops: Még annyi magasabb lépésem sem volt, mint eddig:oops: :( csak a kötelező következőket kaptam:mad::cry: Annyiban jól jártam, hogy a következő ovis eventre lesz alapom:D

Gio, ada77201, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mielőtt elindítod a tenyésztést szupertáppal a bájitalok ikonjára kattintva megszabhatod, hogy mennyi darab bájital felhasználásával működjenek a tenyészterepek. Ennek az a feltétele, hogy rendelkezel tenyészállat nevű robot munkással.

Gio és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. Laboviti

8. dzsolti

dzsolti Utánpótlás-írogató

Nagyon barátságtalan módon van beállítva a mostani eventben a tenyésztés eredményeképpen kapott állatok valószínűsége. Kb. hatból öt alkalommal csak a kötelező eredmény + 2 db alap állat az eredmény. Csalódás és elkeserítő. Miért jó a tervezőknek, ha a játékostól elveszik az örömet? Ettől nem fogok egy db szupertápot sem vásárolni.

ricsikata, brozsa, ada77201 és 3 más kedveli ezt.
  9. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sajnos tegnap és ma is mindegy hogy mit inditottam.nem ugrik semmit igy nem érdemes tenyészteni mert a beadandó érték nagyon magas./a tegnapra igért bónusz kódról tud valaki ??/

10. Laboviti

11. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Én már túl vagyok a 2000.SZT-on is és MÉG mindíg ugyanez a téma.....
    Jó a számat evésre használom mert a kuyulásból lett valami de bakkkker azért ennyire...
    1.db Aranyjuh a 2db csupaszból
    1.db szellemstrucc alapokból

És ennyi...>:(>:(>:(:mad::mad::mad:

Azért eddig a tenyésztésekből 2.400tápból - megvolt 1rózsa ól/1rózsa terményes - mooost.....:cry::cry::cry:

ricsikata, Gio, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  12. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    4 szimpla rénszarvasból = 1 Angyal szarvas:)

Gio, OJani, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

Az én szarvasaimnak szerintem eltört a lába, fogalmuk sincs mi az, hogy ugrani... xD
    Eddig a legjobb eset náluk: 4 db alapból 3 db karácsonyi. Ez is valami... :sleepy:

Fatther, Gio, barna030303 és 4 más kedveli ezt.
  14. Blindate

Blindate Haladó

Sziasztok!
    A tenyésztést eddig nagyon nem kedveltem, de a mostani fejlesztés után fantasztikusan egyszerűvé vált! Nagyjából 20 perc alatt kész lettem az eventtel, és ráfordultam az elmaradt gazdaköri feladatokra.
    Mit mondjak, egy élmény, hogy nem kell a szántót átrendezni, és rengeteg tenyésztést indíthatok egy időben! Hatalmas gratula az ötletgazdának és a fejlesztőknek!

Gio, OJani, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Rap.li

Rap.li Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Miért nem tudom letenni a tenyésztelepeket?

16. Laboviti

Szia!
    A tenyészterep egy különálló réteg, mint például az event ablakok. Ez azt jelenti, hogy alkalmazásához nem kell kitennünk semmit a farmunkra, egyetlen termőterületet sem foglal el.
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi részletes, képes ismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/inde...e-tenyésztés-összefoglalása.2113/#post-394721

Gio kedveli ezt.
  17. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt mindenkinek!

4 alapcsacsiból 1 szépfülű és 1 vadszamár! Sok ugrást mindenkinek!

Gio, OJani, simi1955 és 2 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nekem is tetszik hogy nem kell átrendezni a terepet tenyésztéshez..és ami nagyon jó ha beállítok Bájitalt az első tenyésztésnél..pl. 2 db. vagy 3 db. stb. akkor következőnél automatice marad a felállás nem kell adagolni.
    Ami kicsit nekem szépséghibás..de tudom muszáj volt a készítőknek...nekem az erdei tisztás látképét elrontotta kis-házikó:D...úgy sokkal szebb volt..malom...fa..kis patak...nekem valahogy nem illik oda az a kis fészek:) Event félig kész..nem hiszem hogy teljesen befejezem..meglátjuk..Jó tenyésztést mindenkinek:)

Gio, ada77201, barbi021951 és 2 más kedveli ezt.
  19. Rap.li

Rap.li Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ! Nem tudtam, hogy változás történt!

20. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Nekem ez a boom most nagyon nem jött be. Nem mondom, hogy eddig kényeztetett minden jóval, de azért a mostaninál többet és nagyobbat ugrált... Talán majd legközelebb ;)

ada77201, szellorozsa, mimi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.