Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Szia!

Itt találod majd:
    Ajándékkódok, Bónuszkódok

iboly54, Baby72 és sziszi1965 kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Cyra65, Kata_rzis, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, szerintem a beszedés a tenyésztés legizgalmasabb része. Ha egyszerre szeded le akkor is át néznéd mi sikerült nemdebár?:)
    Én is kézzel szedem és nem unalmas.
    --------------------------

Lovag nem jó a link!

Gratula!:):music:

Utoljára szerkesztett: 12.12.15
    Pharmer500#2, Cyra65, Baby72 és 10 más kedveli ezt.
  4. buli.

buli. Járnitanuló

Gratulálok, ez nagyon szép :). A sikereitek után - a tegnapi csak kötelező ugrások ellenére :( - felbuzdulva 3x4 keverést indítottam, ebből 2x megkaptam a nagyobbat, 10x buktam :cry:. Utána kb. 10-12 magasabb, 5-ös szintű tenyészetet indítottam el keverés nélkül és a szokásos, kötelező eredményt kaptam: 10-12 db 6-os szintű tenyészállatot mellé alapállattal, semmi nagyobb. Tegnapelőtt is, azelőtt is próbálkoztam 4-4 keveréssel, az is mind bukta lett :cry:.
    Én csinálok valamit rosszul?

mementori74, sziszi1965 és Gio kedveli ezt.
  5. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nem, nálam is pont így megy, talán csak a keverésből még kevesebbet ad meg.

sziszi1965 és Gio kedveli ezt.
  6. buli.

buli. Járnitanuló

Azért a 20 keverésből 2 se olyan jó arány szerintem. :( Ahogy nézegettem itt a tenyésztési képeket volt akinek 4-ből adta meg 2x a magasabbat. Az egyformáknál pedig mindegy, hogy kis- vagy nagyszintű, rendre a kötelező jön.

Gio és sziszi1965 kedveli ezt.
  7. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Cyra65, Kata_rzis, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  8. zebraful

zebraful Fórumelemző

Olyan bátor mint Steve nem voltam, de 10 keverésből 5 bejött pl: 2 hótapsi, 2 varázs nyuszi: 1 repülőset adott,
    2 ősi pulyka+ 2 sült adott 1 polka pulykát. Leginkább aminek örültem: 3 szépfülű csacsi+ 1 tüzes adott egy arany szamarat. Ezt átváltottam a 310 fazékkal együtt: 1 rózsaszín csacsikovácsra és egy rózsaszín csacsikarámra.Plusz kaptam 4 millió TP-t. Igy már biztos még az idén szintet lépek!! xDJöhet a 98. :p A legközelebbi úgy is csak 2017-ben...?

sziszi1965, mermeze50, Kata_rzis és 5 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép reggelt neked és mindenkinek:)
    A tyúk ugyanígy bejött nekem is, de csak az az egy:cry:xD:cry:. Azt hiszem még próbálkozom, hátha rám is rám köszönt újra a szerencse.:):)
    Ezek nagyon jók, gratulálok hozzá.:):):)

10. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    300 szupertáp után egy kevés vásárlással kész vagyok!
    Úgy döntöttem, nem pazarlok több szupertápot és állatot.
    Sok sikert mindenkinek!

Gio, missuzy_53 és LBetti kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Halat, szamarat és rénszarvast lehet. A többi állat nem vesz részt az eventben.

Gio és achmed1122 kedveli ezt.
  12. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    A mai nap mintha jobban ugrálnának. :)
    A mai legjobb.
    http://kepkezelo.com/images/i6xsob9r44bnmgygk0i2.jpg
    Azután négy Mókusmajomból lett egy Csimpánz, egy Bőgőmajom meg egy Mókusmajom is. / Bizony. Lehet, hogy nem valami nagy szám, de én már ennek is tudok örülni. Ugyanis túlnyomórészt ezidáig két alapállattal lepett meg.;)/
    http://kepkezelo.com/images/qni3jrg5pm4hq73xktk6.jpg
    Néha azért előfordult, hogy kettőt ugrott.
    http://kepkezelo.com/images/i2yqj6fldwschyeaf4or.jpg
    Remélem, hogy a mai nap még tartogat meglepetéseket mindenki számára. Sok sikert a tenyésztésben!

Hanka9911, steve223, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  13. cskati01

cskati01 Törekvő

Sziasztok!

Hát! Mit mondjak? Ez a Baby boom nekem nem volt sikeres, nagyon gyenge! Egyáltalán nem tetszik, körül-belül olyan volt, mint ezelőtt az új tenyésztés előtt, simán csak a rúnával. :( Viszont, az új tenyésztés nagyon tetszik! :D

bindi5454 és Gio kedveli ezt.
  14. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Általában panaszkodni szoktam jönni ide...de azért néha írjunk jót is.. ;)
    Tegnap beesett egy K9 alapokból..mondjuk 2000 szupitápból ez volt szinte az egyedüli értelmes. :)
    Ma semmi, erre elkezdtem kevergetni ismét...
    Hááát..ilyen keverésem nem volt még... ;)
    Íme:
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

15. repeta59

repeta59 Junior szaki

Üdv mindenkinek!
    Hát megdolgoztam a sikerért, nem mondom! Alig volt szupertápom, így aztán majd leszakadt a karom, mindent kicipeltem a piacra, és hálistennek sikeres eladások után én lettem a nagy tenyészállatfelvásárló :) Hasonló sikeres kereskedést kívánok nektek!

bindi5454, Hanka9911, betjoli és 5 más kedveli ezt.
  16. fehérnyuszika

fehérnyuszika Járnitanuló

Sziasztok! Kevertem 4 méhecskét lett ninja, 3alap+1ninja=űr 3 alap+1űr= mézes :D egymás után, hm a nagyon meg semmi :wuerg:

bindi5454, -Mayacska85-, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Így van,ha nincs munkás,akkor az egéré a főszerep.. :D
    Kitartás!!

bindi5454, Gio és betjoli kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Nagyon szép!!!! Na ilyen kelleme nekem a halból:p na jó, a Tiedhez hasonlóval is kiegyeznékxD:inlove:

nyulus74, bindi5454, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Tettem egy próbát.4x teve,ezt a 132-be beraktam,az összesbe.Egy tudóst adott,a többi,mind havasi lett és persze az alap teve melléjük.De legalább nem kell agyalnom,hogy hova tegyem ki a rózsa tevét,ha esetleg össze jött volna. :D
    Szépeket,üdv..

mimi, bindi5454, Hanka9911 és 7 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az ugribugri változatlanul elkerül:), de jóval könnyebben lehet utólag betenni a terepekbe a bájitalt, magától ugrik lejjebb, ha érzi, hogy ott már készen vagyok, nem kell feleslegesen odébb kattintani, mint tegnap, ez jó, örülök neki, ha már néha az elsőnél elfelejtem beállítani a mennyiségét. Maga a tenyésztés menete nekem nagyon tetszik, örülök ennek az újításnak és látszik, hogy még mindig dolgoznak rajta. A tenyésztési beállítások remélem még változni fognak:), akkor mindenki elégedett és boldog lenne:)
    A szamár keverésével próbálkozom, váltakozó eredménnyel: 1db 1. szint+2db 2. szint + 1db 3. szint, ha jót kapok hozom a képet:)
    http://kepfeltoltes.hu/151213/szam_r_www.kepfeltoltes.hu_.png
    nem egy nagy eredmény, de talán segítek vele valakinek:)

Utoljára szerkesztett: 13.12.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.