Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Köszönöm a jelölést! :inlove: Aki esetleg még szeretne ajándék tápot, lépjen a tettek mezejére, mert nálam fogyóban van és lassan vennem kell, viszont új szomszédaimat is szeretném megajándékoznixD;)
    Engem is meglepett egy tündér egyszarvú. Kell még táp, mert nem igyekszik az űrhajósom:wuerg:
    No én sem vagyok a szerencse fia:D De a kicsinek is örülök:) Tudom, hogy Te is.... Ez a mi szerverünk :oops:

csio70, soresne, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  2. Bűbály

Bűbály Utánpótlás-írogató

emocy91, csio70, OJani és 12 más kedveli ezt.
  3. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Folytatás:

csio70, pormacska1, steve223 és 14 más kedveli ezt.
  4. Bathilda

Bathilda Junior szaki

A mai eredményem 4 pandából lett 1 jóga pandám!:) Ez az igazi siker, sok szuper tápot használtam el, de most bejött!!!!!:D

emocy91, csio70, barna030303 és 9 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

Kiszámolta már valaki hogy bumm nélkül semmi keveréssel mennyi alap állat kell ahoz hogy az utolsó tenyészthetőből 4darab kitenyésztett legyen? Egyáltalán számolt ilyesmit már valaki egyáltalán?

alex0824 és OJani kedveli ezt.
  6. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.2.16
    taga1, Gio, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  7. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

üdv farmerámások és farmerek, farmerinák
    grat mindenki csodatenyészetéhez
    csuda dolgokat lehet itt látni

majd egyszer talán megint feccölök bele akaratot vagy talán majd késöbb mikor kedvem szerint is lehet
    hét elején vagy mikor még jól adta , ma már inkább csak kötelességből szórt valamit a system, nem is erőltettem, egerek meglettek
    abbahagytam

de remélem nem utánoz senki és számolatlanul pakolja be az állatkákat, a szerelmesólba

sok sikert mindenkinek
    :)

emocy91, Gio, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nálam ami említésre méltó az esti tenyésztésből:

Sima tenyésztésből:

Holló: 6-6-6-6 szintű = 8.szint. Robin Hood hollója
    Teve: a-a-a-a szintű = 7.szint. Sivatag hajója
    2-2-2-2 szintű = 7.szint. Sivatag hajója
    12db múmia teve, 6db szultán teve

Keverésből:

Struc: 1-2-2-3 szintű = 8.szint Korcsolyás strucc
    Pulyka: a-a-a-5 szintű = 7.szint Polka pulyka
    Denevér: a-a-a-5 szintű = 6.szint Mokány bőregér
    3-4-4-5 szintű = 7.szint Vagány denevér

Egerekből csak eladásra tenyésztettem és csak addig amíg megéri,mivel hétfőn már meglett a pink ólra és terményesre való.
    Szakács egérből kb 30db-ot,Egérmuskétásból 10db-ot!

Utoljára szerkesztett: 28.2.16
    Detti0812, emocy91, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  9. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    1 tudós egér + 3 szimpla egér = 1 asztropocok:inlove::music:
    4-ik asztropockom.:p:music:
    Már csak kocka egér kéne, de azt a 4 asztropockot nem tenyésztem majd el.:p:)
    Sok sikert a kocka egérhez, de ha nem, akkor legalább az asztropocokhoz!:);)

Upsz...
    Új tenyésztés:
    1 ugróegér + 3 főzőpocok = 1 Tudós egér és 1 ugróegér:music::)

Utoljára szerkesztett: 28.2.16
    emocy91, alex0824, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  10. moric67

moric67 Törzsjátékos

sziasztok:
    FŐNYEREMÉNY!!!
    beadás:
    1zürtehén
    2bolyhos borjú
    1magyartarka
    =2magyar szürke
    gratula a nagy eszemhez+a szerencsémhez
    kicsit sem vagyok ideges!!!

alex0824 kedveli ezt.
  11. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Jól kezdődött a ma reggelem, lett 4 sima egérből egy kockám.
    Hétfőn már megcsináltam az eventet, de valamiért még most indítottam egy pár tenyésztést.
    Jó döntés volt. Hasonlókat kívánok mindenkinek!:D:D
    http://kepfeltoltes.hu/160228/11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

emocy91, alex0824, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  12. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Hát drága Szomszéd, nagy-nagy gratula! Tényleg, őszintén!:)
    Úgy tűnik, hogy az én összes kevert tenyésztésem jó eredménye is Nálad landol. ;) Bevallom, én ilyen keserű szájízt még egyszer sem éreztem a tenyésztés miatt. És nemcsak amiatt, hogy szinte egyik kevert tenyésztésem sem jött be, de még az egyforma állatkák sem ugráltak nagyobbat a kelleténél. Persze volt már olyan máskor is, hogy sokat buktam a keveréseken, de azért mindig egy kis nyerességgel sikerült zárni a boom-ot. De úgy látszik, egy fizetős játékosnak már ez sem jár... Nos, nem hiszem, hogy nagyon megrázná a BP bevételi oldalát, hogy most veszített el egy lelkes tenyésztőt. Én sajnos már ott tartok, hogy inkább stresszel ez a játékelem, ahelyett, hogy örömet okozna és kikapcsolna, így az egész játék kapcsán kénytelen vagyok alaposan átgondolni a "hogyan tovább"-ot... :sleepy:

Mindenkinek további jó játékot kívánok.

nyulus74, emocy91, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  13. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sajnálom, hogy így alakult Nálad a játék, én is pont tegnap jutottam idáig, hasonló okokból.
    Eredményes tenyésztést és nagy ugrásokat Mindenkinek, aki még próbálkozik...

mamszi5107, emocy91, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nekem sem ad nagy ugrásokat, és a keveréssel nem is próbálkozok, mert azokat mindig elvesztettem:sleepy: Lazíts és ne stresszelj, hiszen ez egy játék, azért kell csinálni, hogy élvezd:)

mamszi5107, alex0824, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

Nicht ugri-bugri, langsam spazieren! xD

mamszi5107, emocy91, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  16. durnieva

durnieva Fórummogul

igen én is ugy gondolom hogy minden örömet el vesznek ezek a sikertelen tenyészetek egy egész hétig tartott mire az event meglett inkább vissza felé adta mint előre sajnálom mert nagyon szeretem de el kell gondolkodni rajta hogy érdemes e mert költök rá és mégsem sikerül ez nem fair

nyuszómuszó34 kedveli ezt.
  17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Normál esetben soha nem ad kisebbet mint amit betettél, de keverés esetén nincs garancia a sikerre, hiszen akkor viszonyíthat a betett legkisebbhez is. Ezért írjuk: a tenyészállatok keverése csak saját felelősségre, mert lutri, a játékmenet nem garantálja az elvárt eredményt.

alex0824 és taga1 kedveli ezt.
  18. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Heló!
    Nem kötekedni akarok - ezt jelzem!
    CSAK egyéni vélemény!

De érdekes dolog mégis van, én,breki és steve 5x132egértenyésztés-ből 1db kocka egeret se kaptunk ami azért ~2500x3=7.500 alap állat tenyésztése - sok-sok táp....
    Kb.fél éve 1600-2400tápból volt, hogy 2-3arany állatom lett, most egy se.....bíztosan csak a véletlen műve.....8)

LBetti, katimami51, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  19. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szép napot!
    Láttom nem csak én gondolom így . Kb ez fogalmazodott meg bennem is ha lehetne nekem visszafelé adná. Kötelezően az utánna következő nagy ritkán egy kicsit nagyobb ugrás. Még másoknak 2-3 kocka egeret is adott addig én majd akkor láttok ilyet ha megveszem. És igen tényleg elveszi az ember örömét.

szellorozsa kedveli ezt.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Olvasd el újra, hogy mit írtam...nem erről beszéltem.

szellorozsa, alex0824 és [Lacko] kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.