Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Tudom! A keverésről beszéltél - és jeleztem ez csak egy vélemény volt :)

Nos akkor kutyuskák:

LBetti, mamszi5107, szellorozsa és 9 más kedveli ezt.
  2. Ananke

Ananke Fórumelemző

Akkor nem tudom miért panaszkodsz, én játék indulástól játszom, de még csak közelében sem volt egyszer sem az arany állatnak:oops:
    A lottón sincs garantált nyeremény, mégis sokan költenek rá évtizedekig.:sleepy: Annyit költs rá, hogy élvezd a játékot és ne a befektetés visszatérüléséért kelljen stresszelned:)

mamszi5107, szellorozsa, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. durnieva

durnieva Fórummogul

én sem kötekedni akarok de Ti tévedésben vagytok mondjátok a sablon szöveget nézz utánna hogy igen is ad kisebb állatot

szellorozsa kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok reggelre lett egy alkotópulykám..még csak egyszer kaptam valamiből szintén ilyen magas állatot...
    Annyira vészesen sosem figyelem..nem is tudom miből lett az alkotópulyka..de nem annyirra nagyon magas szintekből..jó lenne párja és lenne rózsa pulykefestőm:)

LBetti, emocy91, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Nagyon sok esetben utána néztünk és soha senkinek nem adott kisebbet (4 egyforma esetén). Nem vagyunk tévedésben.

szellorozsa, alex0824, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Én nem is arról írtam, hogy a lottón várom az 5-öst, hanem arról, hogy az ugrások eltüntek - kb - 30arany állatom volt az évek alatt MINIMUM - most van 2db-om.... mert nem ugrik aranyra..... :/......eddig minden tenyésztésnél ugrott! (KB.fél éve már nem - bár most a KK09-es PONT ugrott alapból)

LBetti, szellorozsa, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  7. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok.
    Kiszedtem némi sz tápot a gazdaköri feladatokból. 14 tenyésztésre futotta belőle.
    http://kepkezelo.com/images/3qqjh2ppp1lqr99eyg2e.png
    http://kepkezelo.com/images/ji8w8h27ie206whckq1l.png
    http://kepkezelo.com/images/3thlvw6fusyh9t3gvr7t.png
    Inkább délután próbálkozom tovább. A délelőtt az tegnap sem volt sikeres nálam.
    Amúgy meg oké, hogy keverésnél a legalacsonyabb állathoz is viszonyíthat, de akárhogy is nézem ezek bizony a soronkövetkező állatok. A Boom- nak nem az lenne a lényege, hogy ilyenkor nagyobb az esély az ugrásra? És mellé jöhet egy véletlenszerű másik tenyészállat? :eek:
    Ha Főzőpocok helyett Ugróegeret adott volna, akkor én már sikeres tenyésztésnek tituláltam volna. volna... xD

Utoljára szerkesztett: 28.2.16
    LBetti, mamszi5107, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Abban igazad van, hogy ikrek születésekor ad, adhat kisebbet is... de csak a minimum egy db magasabb mellé.

Tegnap olcsón hozzájutottam egy tudós pocokhoz a piacon. Reggel betettem 3 pici egérkével együtt és lett belőle egy asztropocok :inlove:
    Azért, hogy a történetnek ne legyen vége, -és egyébként is aki soha nem kockáztat az nem is nyer jelszóval - most továbbtenyésztem 3 mezeivel -.- Ha sikerült hozom az eredményt ;)

Hát nem sikerült, és a kutya se :p

LBetti, szellorozsa, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. Ananke

Ananke Fórumelemző

Tulajdonképpen én is azt írtam, hogy eddig szerencsés voltál sokunkhoz képest, csak vigasztalni akartalak:oops:, Sajnálom, ha nem úgy értetted:sleepy:

LBetti, [Lacko], szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  10. eperke911

eperke911 Aktív író

sziasztok sok kitartást mindenkinek a legutóbbi bummkor sikerült a cirkuszi panda és most kb 50 tenyésztésből megjött a párja igy van rózsa pandám és kevert pandából sikerült mindkét alkalommal igaz lutri de bejött sok sikert mindenkinek

LBetti, alex0824, Zatini és 6 más kedveli ezt.
  11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Lacko szerencses vagy 30 db az evek alatt nekem az evek alatt ossz volt 4 arany allat es szerintem nem vagyok egyedul, azert tenyleg ezt meg kellene vizsgalni:( es ne ertsd felre nem irigylem toled az arany allatokat :) tovabbi sikeres tenyesztest kivanok , ja meg annyit most is 4000 szupertapbol egy sem lett :cry:

LBetti, nyulus74, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  12. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Ezek szépek nálam alapra nagyon ritkán adta az arany állatot 1 évben max 2 de inkább csak 1 pedig nem kevés tápot veszek.
    Viszont keverések szépen hoznak már most minimum dupláztam a hétfői vagyonom (ami akkor 181 milla volt) igaz amikor be vezeték az új telepet közel sem volt ilyen jó szóval valamit szerintem állítottak.

Szia!

Alacsony állatot nem érdemes keverni szinte biztos hogy ne ugrik (vagy is nálam nem ) elveszi jobban jársz az alapokkal.
    Vagy ha keverni akarsz 4-estől felfelé már jól.

Detti0812, LBetti, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  13. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szia
    Én is elmondhatom ugyanezt. 2011 óta játszok de még alapállatból nem kaptam a legmagasabb szintűt. Igaz nem használok el több ezer db tápot de ez akkor is elkeserítő 5 év alatt 1 db arany állatot nem kaptam alap állatból. Ennyit az akármi lehetről.

alex0824, Jucus1949, soresne és 4 más kedveli ezt.
  14. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ezzel nem vagy egyedül:D

alex0824, Jucus1949, ribizli4 és 4 más kedveli ezt.
  15. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

16. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Igen tudom elhiszem de sajnos ettől nem leszek boldogabb. Nem is tudom mióta próbálok összehozni egy karate pandát. Volt 3 jóga pandám vettem hozzá még 1-t hogy meglegyen a 4. Másnak már simán megadta volna a karate pandát én természetesen cirkuszit kaptam. Kezd elmenni a kedvem tőle .

breki072, missuzy_53, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  17. OJani

OJani Kivételes tehetség

Szia!
    Igen, ezidáig ha kevertem alacsony állatot én is 3 alap állatot kevertem egy nagyobbal. Ezzel a kombóval nagyobb volt az esély hogy összejöjjön.
    Csak gondoltam kipróbálom az első tenyészállattal is. Az itteni képek alapján voltak páran akiknek ez is bejött. De amúgy nálam is a 3 alap állat + 1 nagyobb állat szokott bejönni.

Ti melyik területen szoktatok tenyészteni? Nálam az Esőerdőnél mintha jobban menne.

missuzy_53, alex0824, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

alex0824, Jucus1949, ho-hoboy és 2 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia!Én az egyik kedves szomszédomnak igértem,hogy összerakok egy rózsa szőnyegcsomózóst,kb 1 éve,hát még kb 1 év lesz,mert még az első arany állat sincs meg,megvárja.Pedig mindig úgy állok a tenyésztéshez,na most lesznek sikereim,hát nem most sem.Most is csak a kötelezőt vagy max még egy ugrás van.Olvastalak benneteket sajnálom,hogy akiknek eddig volt valami sikere most nincs,én már nem lepődtem meg az én tenyésztésemen,pedig vettem még egy pici csomagot is.De talán legközelebb.Szép napot.

missuzy_53, OJani, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  20. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

nekem is életem legrosszabb boomja volt , az összes megnyert tápot elhasználtam ,nem volt kevés. vettem is több nagyobb csomagot , de siralmas volt az eredmény .

Természetesen senki nem azt várja , hogy minden alap állatnál aranyat ugorjon meg , no de azért sok száz tenyészetből egy sem ,de még az előtte lévő sem , az már keserves .

Shirkán53, LBetti, OJani és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.