Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseftanko79

jozseftanko79 Aktív író

sziasztok husvét elött megszánt a a boom angyala 2 gyávanyul ket hotapsifüles egy husvétinyul másfél éve nem kaptam aranyálatott ugyhogy be is fejeztem mielött elvesztem az árát :) :) :)

alpha58, alex0824, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  2. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Ez igen! Gratulálok! :D

Lindus1226, alex0824 és barna030303 kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Imi*, mermeze50, bota493 és 19 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Gratulálok Ibolya! :)

Én most még nem mertem tenyészteni, a múltkori félresikerülések kicsit elvették a kedvem... :S De lehet, hogy azért megpróbálok néhányat... :D
    További sok sikert... :)

steve223, alex0824, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

steve223, alex0824, barna030303 és 2 más kedveli ezt.
  6. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

ördög0, Imi*, mermeze50 és 10 más kedveli ezt.
  7. iboly54

Köszönöm szépen:) én is mindig félve rakom be őket és csak félszemmel merek odanézni mi lett belőlükxD de ha nem próbálom meg, soha nem tudom meg mit nyertem v buktam xD
    Nagyon jót sikerült turmixolnodxD még nem tudom mi lesz a kacsával, piac v megy egy újabb nászútra:p vagy süssem meg?xD

És hoztam még ezt, ilyenem még nem volt:)
    http://kepkezelo.com/images/vzbbo34pxu2khip1uuuu.jpg

Utoljára szerkesztett: 13.3.16
    ördög0, mermeze50, bota493 és 12 más kedveli ezt.
  8. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

9. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Örömmel olvasgatom a szerencséteket.Nekem a kötelező eggyel fentebbtől nem adott magasabbat :oops: Így nem pazarlom a szupertápot most,talán a következő alakalommal szerencsém is lesz.:sleepy:

kedvenc62, drunyi, bota493 és 4 más kedveli ezt.
  10. -Teena-

-Teena- Haladó

Találkozás a nagy szerelemmel. :inlove::inlove::inlove:

szabinaszikora, alex0824, OJani és 14 más kedveli ezt.
  11. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Nagyon szerencsés vagy.Kevertem 2 tarka tyúkot,sztár és hippyt és lám mi lett belőle?-sztártyúk.>:(Hát ilyen csak nekem lehet,nagyon el vagyok szomorodva.Teljesen fel kell adnom?Elpazaroltam 600 szupertápot és egyről a kettőre nem haladtam:mad:

alex0824 és iboly54 kedveli ezt.
  12. -Teena-

-Teena- Haladó

Sajnos a keverésekből, nagy bukók lettek a mostani boom alatt. >:( Alapokkal próbálkozom, hogy legalább a 3.-4. emeletiek visszajöjjenek.
    Különben, valamiért nálam, mindig az alapok adják a legjobban a nagyobb ugrásokat.
    Ne keserdj el, fel a fejjel, lesz még neked is sikerélményed ;)

alex0824, OJani, kedvenc62 és 5 más kedveli ezt.
  13. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Jó tanitvány vagy padavan másolni már jól tudsz xD

Azt hiszem újabb profi mixelővel bővült a kör :D

Szomszédoktól kaptam pár tápot így kevertem egy keveset az eredmény 5* :D

http://kepfeltoltes.hu/160313/m_rc10_www.kepfeltoltes.hu_.png

http://kepfeltoltes.hu/160313/m_rc11_www.kepfeltoltes.hu_.png

14. bota493

bota493 Haladó

csio70, alex0824, OJani és 18 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Köszönöm az elismerést, de én még a nyomodba sem léphetek:p még jó néhány tenyésztést kell megélnem pozitív eredményekkel, hogy azt mondhassam...megy ez nekemxD a tieid viszont elképesztőek, nagyon szép eredmények:inlove: csak gratulálni tudok, de azt folyamatosan:)

Közben még ezt leírtam, elkészült az utolsó mai tenyészet, ez sem olyan rossz:)

http://kepkezelo.com/images/ty2nfdlnnhumt3ioevri.jpg

alex0824, Tigrislady, alpha58 és 15 más kedveli ezt.
  16. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Elkeserítő a baby boom. Egy jó darabig hanyagolni fogom.:(

alex0824, OJani, bercy58 és 3 más kedveli ezt.
  17. LBetti

LBetti Fórumgróf

Ne vedd Magadra, én ezt a mutatványt előadtam párszor 30 millió értékű magas szintű tenyészállattal és 5000 körüli szupertáppal.
    Azóta nem keverek.

csio70, alex0824, steve223 és 9 más kedveli ezt.
  18. -Teena-

-Teena- Haladó

Megjött tőletek a kedvem. ;) Nekem, ezek is jók ;)

csio70, alex0824, OJani és 11 más kedveli ezt.
  19. -Teena-

-Teena- Haladó

Sajnálom, akiknek nem jött össze a mostani boom. Én nagyon jól szórakoztam vele, délután. Mondjuk én, az eventhez, már a mini boom alatt, előállítottam a kölyköket, most csak tényleg azért játszottam, mert megtetszett és kedvet adott néhány játékos sikere. Persze nekem is véges a szupertáp készletem, és azt is tudom, hogy nem könnyű felhalmozni. Sőt, a hatodik szint felett, már nagyon meggondolom, hogy mit keverek össze mivel. Nálam, az a tapasztalat, hogy az alapok tudnak a legnagyobbat ugrani, így lett már, arany bárányom, alkotó pulykám, szerelmes üszőm, ma sikerült a kedvenc rózsaszín barim, bár nem minden boomnál jön össze. Ma szinte minden harmadik indításnál, összejött a keverés. Az utolsó öt indításomnál, négy gumi kacsából meglett az ara kacsa, három struccból és egy virágos struccból lett egy fürkész struccom. A többiről raktam fel képeket. Bár azért buktam is párat. Ezek után, én azt mondom, nekem nagyon tetszett, a mostani boom.
    Én azért vagyok itt, hogy, játszak. Bár kockázat nélkül nincs játék, még is élvezem.
    Sikeres tenyésztést, szép estét!

katimami51, csio70, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  20. iboly54

barna030303, csio70, alex0824 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.