Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Nem az a baj hogy igazi pénzt kell költeni,mert az érthető valamit valamiért alapon,mert ha nem költenénk igazi pénzt akkor nem volna farmeráma,a nagy baj az az hogy legalább 3000-4000 ezer szupitáp kell egy legfelső állat kitenyésztéséhez,pl egy szönyegcsomozohoz kell 2 db trükkös,ki lehet számolni mibe kerül egy db ól,hogy az elmúlt 3-m boom nullával egyenlő az is biztos,

..............

Kérlek fogalmazz szalonképesebben! /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.14
    LBetti kedveli ezt.
  2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Nálam nem éppen kétségbe esés jele most alapokra is jól adta szimplán szeretek velük játszadozni néha bejön néha nem. Az eddigi boomoknál mindig kevertem néha 30-40 milliót is keresek bukni nem buktam mivel tenyészállatot csak alacsonyabb szintűeket veszek és azokat tenyésztem tovább keverve ha bead valami nagyobbat az beteszem ismét keverve. Kevert tenyésztés nagyon zsákba macska evvel egyet értek a módikkal de nálam mindig be jön lehet csak szimplán szerencsém van vagy csak tudom mikor kell abba hagyni :)

Még annyit hozzá tennék nem 200 szuper táppal megyek neki egy boomnak minimum 1000 de legtöbbször 1500-2000 között szokott mozogni.

3. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Szerintem jobban tennék ha a jövőben feltekernék a beállításokat, hiszen ha van az embernek sikerélménye, akkor fog venni aranyat meg szupertápot mert azt gondolja, hogy "Igen, ezért megérte venni! És fogok legközelebb is." És ha akkor is szerencséje lesz, akkor még nagyobb kedvvel fog vásárolni. Így az ember csak elszomorodik, hogy rá költ mennyit, de a siker az nulla. Akkor úgy van vele, hogy ezt minek csináljam, mert nekem úgysem jön be.

bakosagi54, GyörfiRózsa és LBetti kedveli ezt.
  4. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Hát igen, de ha nekem nincs annyi szupitápom akkor mit csináljak?:D

LBetti kedveli ezt.
  5. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Az a baj kevés tápból ritkán ad magasabb szintű állatot ahhoz igen csak nagy szerencse kell.
    Még azt tudom javasolni (nálam beszokott válni) hogy minden tenyészthető állatból tegyél be 2 tenyésztelepnyit vagy is 4-4 állatot.
    Amelyik ugrik 2-3 szintet azt tenyészd ezt szoktam alkalmazni. Bár nálam egész más a történet a juh, méhe, szamár, holló ezek ugrálnak a legjobban keverve is a többi csak alapot adja és azokra hiába költök 1500 szuper tápot akkor sem adja nem értem de ez van :)

Kukori.és.Kotkoda, -gyöngy-581 és Gio kedveli ezt.
  6. mementori74

Szia
    A bahásokat is próbáltad?mert lassan 2000 szupitápnál járok és nagyon nem dicsekedhetek.

LBetti kedveli ezt.
  7. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Köszönöm a tanácsod!

8. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

A bahást nálam nem éri meg keverni a kezdetektől fogva nem adja bár néha-néha próbálom. Viszont ott alapra adja jobban meg a 4 bébi pandára nagyon sokszor ad szusit meg jógát, a 4 táncos is beszokott jönni ott a jógát adja gondolkodtam már hogy bevásárolók belőlük és úgy próbálom meg.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok, már csak 2 méhecske kakukk kellett volna, és készen lenne a mostani, de elfogyott a tápom. A régebbiek továbbra is várnak a sorukra, talán egyszer lesz annyi tápom, hogy azokat is megcsináljam. Jó lenne a gazdakörikbe is tenyészteni, meg a fejlesztésekbe, de a kakukk elvisz minden tápot és még így sem elég. Ezen a farmon boomkor is max két szintet ugrik, azt is ritkán. további jó tenyésztést, akinek még van mivel.

10. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! A Tölgyön is tudsz szerezni csillagért 1 méhecske- kakukkot és ugyanott némi szupertápot is szerezhetsz, ha kiváltod a tenyésztő kezdőcsomagot szintén csillagokért.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  11. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Sajnos nálam is 1-2x ad a következőnél magasabb szintűt (és csak max 3. szintűt) alapból, még magasabb szintűt nem. (Pedig nem kevés táppal álltam most sem neki a tenyésztésnek.) Ha ezeket beteszem, nem ugrik, azt pedig ki lehet számolni, hogy egy trükköst mennyi táppal lehetne így kitenyészteni. Annyit mondanék, nem lenne túl gazdaságos.
    A keverés nálam gyakorlatilag 99,9%-ban elveszi a beadottakat, nem ad magasabb szintűt.
    A saját kudarcaim már megszokottá váltak (az utóbbi pár alkalommal), így várnám Tőletek a jó híreket, és drukkolok nagyon, hogy lehetőleg csak én legyek ennyire peches.

Claunyuszi, Jade69, Gio és 3 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Kedves modik! Nem a hozzászólásomat kell törölni, mert attól még a tény tény marad, hanem a véleményemet megváltoztatni. Lehet egy pont vagyok, de pontok halmazából lesz a vonal. Köszi

bakosagi54 kedveli ezt.
  13. mementori74

nem nehéz kiszámolni ha abszolut nincs szerencséd akkor kb 4000 ezerből meg van

LBetti kedveli ezt.
  14. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Ma nekem sima pandára adott egy karate pandát.Szilaj bikára meg ZÜRtehén jött.Keverni ritkán szoktam,mert nem igazán szokott sikerülni,de a másik farmomon betettem 3 vadszamarat és 1 csacsikongot és egy szépfülű szamarat kaptam.Megpróbáltam még egy ilyen összeállítást,ebből egy vadszamár és egy teherhordó csacsi lett.
    Négy sima tevéből egy sivatag hajója! Ma szerencsés napom van!

Utoljára szerkesztett: 16.11.14
    Gio kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem nem csak Te vagy,vagyunk még egy páran! Nem minden szerver van eléggé kiemelve,bár azt mondják,hogy egyforma! Viszont ezt nem hiszem el. PL: nem minden szerveren volt hiba, szerintem csak azokon,amelyek megterheltebbek!Nálam nem hogy alapból ugrana 4-5 szintet,de van mikor és sokszor kapom vissza ugyan azt és még 1 felette valót,jobb esetben 2 alapot is. nem látom pl a pörgetésnél soha az arany szamarat!se a simánál, sem a partinál.Ez hogy lehet.Mozi nálam 3 ,legalább 3 hónapja nincs egyáltalán.Mások írták:visszajött a mozi.Erre szeretnék én választ kapni! Igaz,hogy játék,mert én is annak hiszem,de ennyi különbségekkel játszunk ugyan azon játékon.Nem bántom ezzel a modikat,mert ők amit kell mindent megtesznek értünk! Jó lenne,ha az "Öreg" azért meggyőződne erről és javítana rajta!Azaz javíttatna rajta.Köszönöm! Lehet,hogy nem ide kellett volna írnom,de éppen kapcsolódtam az előző hozzászólóhoz.Légyszi ne töröljétek! Inkább rakjátok át a megfelelő helyre,mert ez nem csak panasz,hanem ez az igazság is.

Claunyuszi, dalmata10, Jade69 és 3 más kedveli ezt.
  17. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nem a számolással van gondom.:p

Claunyuszi, Gio és mementori74 kedveli ezt.
  18. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:( Szép napot és délutánt mindenkinek, kedves gazdák!!,,Itt az ideje, hogy befejezzem a tenyésztést, mert szinte semmit nem ad!!..nem tudom, ki hogy áll ezzel, de amint olvasom a hozzászólásokat, 90%-a negatív!!..Biztos vannak "szerencsések", de az nem én vagyok!!..Kiváltottam az XL-s csomagot, de most már sajnálom tovább csinálni!..Legalább a szomszédaim jól jártak az ajándék sz.táppal!;)
    Kívánok mindenkinek további sikeres tenyésztést, egy elkeseredett gazda!!:(:mad:

Katka200201, Claunyuszi, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
  19. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Én is befejeztem, a megmaradt 56 szupitápomat áthelyezem máskorra. Semmi hasznom nem lett most. Többet költöttem, mint ami bevételem lett most sajnos.

Jade69 és LBetti kedveli ezt.
  20. Jade69

Jade69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Olvasni szoktalak benneteket, de most egeret ragadtam, mert felhábotítónak találom a mostani BB-ot.
    Elég ha az alábbi képeket megnézitek, és rájöttök miért. Kíváncsi voltam, és nemcsak tojásokat tenyésztettem, hanem malacokat is, és egyiknél sem ugráltak, csak olyan volt, mintha BB nélkül tenyésztgettem volna, lehet hogy rossz szerveren vagyok veletek együtt.
    Ezért nem tudnak engem rávenni a Sztáp vásárlásokra, mert ahogy visszaolvastam, azoknak sem lett kiugróan különleges tenyészeredménye, akik megvették a mostani XL-es akciós sztápcsomagot.

http://kepfeltoltes.hu/141116/Malacok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/141116/Malacok.jpg1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/141116/Malacok.jpg2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/141116/Toj_sok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/141116/Toj_sok.jpg1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/141116/Toj_sok.jpg2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

LBetti és Katka200201 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.