Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Egyetértek veled! Ennél nagyobb lelkesedéssel szoktam csinálni én is, de azon túl, hogy megszereztem a kakukkos felhőt, más állatokból - pedig próbáltam mindet, elhihetitek - semmi érdemleges nem jött nekem sem. Most mondanám, hogy sebaj, majd legközelebb, de ha decemberben nem lesz új állat (már pedig Jónás szerint nem lesz), nekem most a szokásosnál hosszabb pihi jön a tenyésztést illetően... Kár, mert amúgy jó "buli" (is tudna lenni)...;)

Utoljára szerkesztett: 16.11.14
    Tüsike56, steve223, mermeze50 és 5 más kedveli ezt.
  2. Spifu

Spifu Járnitanuló

Na hát én meg repülős nyuszira hajtottam, be is adtam a négy varázsló nyulat , erre mi lett?? Húsvéti nyúl!!!!!!! Na mondom, sebaj, eladom, és veszek két repülőset, de azt hiszitek, van annyi pénzem, hogy kirakjam a piacra? -.-

rirola, -vadocka70-, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Csatlakozom én is. Ez a boom most nem a legszerencsésebb volt. Nálam csakis szigorúen az egy max, kettővel nagyobb állatot adta, pedig ellőttem rengeteg tápot!
    Így jártam, de majd legközelebb jobb lesz:)

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Itt is dettó ez a szitu. Eddig se nagyon ugráltak nekem, de talán ez a legsiralmasabb boom-om eddig. :(

misómasa, LBetti és kukac42 kedveli ezt.
  5. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Gyerekeeeeek! Soha nem ugrott még nekem soha 2 szintnél többet a tenyésztés... most vettem először szupitápot is, és láss csodát, hosszú küzdelem után sima pulykából Artisan Turkey lett!!! (nem tudom, h magyarul mi a neve, de a legmagasabb szintű :D ) yupppi :D

boszieva, kutyaszálló, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Alkotó pulyka
    Gratulálok!:)

Gio kedveli ezt.
  7. JMagdi

JMagdi Utánpótlás-írogató

Az egész BB katasztrófa számomra. És nemcsak ez, hanem mindegyik. Csak ámulok a többiek hozzászólásain, hogy mekkora ugrásaik vannak. Lassan sajnos egész elmegy a kedvem sikerélmény híján. Volt még 2 utolsó szupitápom, gondoltam teszek egy próbát: ha szerencsés leszek, egye fene beruházok az XL csomagra. Betettem 4 egyforma állatot. Az eredmény: 1 db egyel magasabb szintű és egy alap. Úgyhogy nem költöttem a csomagra. Minek? Gratulálok azoknak, akik szerencsésebbek.

Apóca72 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sajnálattal olvasom, hogy nem sikerült többeteknek a tenyésztés. A mai nap pandákat tenyésztettem, délelőtt alapból, délután 3. szintűből lett egy-egy cirkuszi pandám, azt hiszem én elégedett lehetek, sőt nagyon örülök neki.

9. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

szia, minden nem sikerülhet, nekem például egyetlen egy normális ól sem lett 5 titokólból, de a tenyésztésben többször is bejött a méhecskekakukk alapkakukkból, viszont a punkakukk egyáltalán nem jött csak 1 ugrással...azért mert elsőre nem ugrik az még nem biztos, hogy a következő körben nem talál rád a szerencse:);) sok szerencsét kívánok neked!

10. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

11. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

georga06 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  12. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

Jól gondoltad, azt a szusit amit tenyésztettem, megprobáltam hátha megint ad cirkuszit de nem sikerült:)!

csio70 és Kukackukac kedveli ezt.
  13. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Ne kísértsd a szerencséd! Csak okosan ;)

14. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

csio70, Numiz, tszabina6 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -picurka1981-

-picurka1981- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Most látom, és így óriási hiányérzeten van:

Ez az event nem ad matricát!?!?!?

dalmata10, Othep, gabesz106 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Sziasztok, az egyik kitűzött cél meglett, mégpedig a dísztyúk xD Most jöhet az a részeges matróz kacsa :D Csak az a kár, hogy rengeteg tápom elment, mivel nem nagyon adott mást, mint csak a következő szintű állatot, de sebaj a lényeg, hogy a tyúk meg van, így a party pörgetés is xD Mindenkinek sikeres tenyésztést kívánok ;)

csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  17. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

georga06, csio70, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  19. zebraful

zebraful Fórumelemző

Az eventhez a tenyésztések készen vannak. Most tenyésztgetem sorban a többi állatot,mert nagyon kiürült a pajta.
    Kiemelten halat, kacsát, pulykát, stuccot tenyésztek. Mellesleg pár hollót is kiraktam. Majd egy éve próbálkozom velük, de nagyon lassan haladtam. Több hónap alatt jutottam el egy-egy ugrással a Robin hollóig. Most nem akartam hinni a szememnek. Egy alap!! hollóból meglett a második is. Azonnal kiraktam a rózsaszín aranymosót. Ha egy boom-kor egy ilyen bejön, akkor utána, már bármi jöhet, nagyon elégedett vagyok. Fantasztikus ez a hónap. Nagyon jók voltak az event nyereményei, szuperek és igen nagyvonalúak a napi ajándékok a titok zoknikban és most a Robin is !!:D

csio70, _Cygnus_, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  20. Kovács_Tamás_[Tomk_]

Kovács_Tamás_[Tomk_] Junior szaki

Nekem nem akar összejönni, kiraktam 4 csupasz juhot, és persze pulcsis bari lett belőle.

csio70 és LBetti kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.