Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Samborg

Samborg Fórum félistene

De sokat kell még várni. Remélem már pénteken lesz akció.

Gio, Meellcc, [Lacko] és 15 más kedveli ezt.
  2. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Nagyon tetszik a készülődő verseny,de én sem foglalkoztam a macsekok számának növelésével,így csak a partvonalról szemlélhetem
    a verseny állását,ill.drukkolok.De azt nagyon!!;)
    Hajrá mindenki!:p

Zsuzsi-Nagyi, Gio, Meellcc és 18 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 9.11.16
    Zsuzsi-Nagyi, steve223, Gio és 19 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia . :)
    Nagyon remélem lesz akció pénteken és boom is, mert az 5 kört mihamarabb le akarom tudni. :)
    Tevét kell tenyésszek, mert szeretnék a trükkös tevémnek egy párt.
    Annyira árvácska szegény már hónapok óta.

steve223, Gio, nyuszika215 és 14 más kedveli ezt.
  5. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Viszont ha így lesz, jövünk dicsekedni is a szurkolás mellett :p;)
    Hűűűű nálad már esik a hó? Szuper! Látom a hideg időben átöltöztél télibe :)

steve223, Gio, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  6. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép napot mindenkinek!
    Nem gyöztem visszaolvasni a hozzászólásokat!Van itt minden kérem szépen! :oops:Valóban egyetértek,hogy felajánlani valamit Nem kötelezö,söt mindenkinek szíve joga mit tesz, ill. mit nem!Azt gondolom,hogy mi akik itt játszunk olyanok vagyunk mint a gyerekek!:D Nekik sem a nyeremény értéke számít,hanem az hogy Nyert,persze a Játék örömével együtt:inlove:!Egy közösségben ahol jól érezzük magunkat,egymás társaságában.....és Ez a Lényeg!Igaz nem indulok,de itt olyan Gazdákkal"találkozok"akik már régi ismerösök,s olyanokkal akikröl eddig még csak nem is hallottam! Minden induló Gazdának sok sok spéci macsekot kívánok!Azért ha lesz valami jó kis ugrásom........;)

Zsuzsi-Nagyi, steve223, Gio és 19 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Nem ragozom a dolgokat.Mindenki el tudja dönteni mit szeretne.Kovácsné,puszika az önzetlenségedért,majd cserenapon tárgyaljunk.:)Annyira várom ezt a cicus áradatot,tényleg mint egy gyerek:D:D:D Nagyon köszönjük a drukkolást minden kedves gazdatársunknak:):inlove:

Zsuzsi-Nagyi, steve223, Gio és 12 más kedveli ezt.
  8. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Sziasztok Listát/Felajánlásokat frissítettem!

Várjuk a November 11.-ei Pénteki Boom-ot a Macskákkal :inlove:
    Feltéttel:
    2.640 alap cicus
    5 kör teljesítése 132 telepen

132 telepen x 4alap cicus x 5kör!
    Akár bájitallal,felhővel - akár nélkülük :D

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016.11.12 12óra

- azaz 264x5sztp=1.320db szupertáp!!!!!

Tenyésztések indítása előtt fotó/utánna is fotó
    (ez azért kell - hogyha esetleg előtte vásároltál v.mit az legyen dokumentálva ;))
    Jelentkezzen BÁTRAN BÁRKI aki beszáll a "Versenybe" 8):D

Díjazások! Felajánlások!

I.helyezett

2.helyezett

A 3. helyezett

A 4. helyezett

Az 5. helyezett
    A 6.helyezett:
    A 6., 7., 8. és 9. helyezett:.

A 10. helyezett:

11. helyezett:
    11-12.helyezett:
    A 13. helyezett:
    A 14. helyezett:
    A 15. helyezett:

A 18.helyezett:

A 22. helyezett:
    A 24. helyezett:
    A 25. helyezett:
    A 28. helyezett:
    A 32. helyezett:
    A 33. helyezett:

A 42. helyezett:

Az 50.helyezett:
    Az 55.helyezett:
    Az 56. helyezett:

Az utolsó előtti helyezett:

Az utolsó helyezett:
    Egyedi jutalmak!

Akkor a friss lista:

SorszámJátékosP.száma
    01.kovacsniki841
    02.Gio2
    03.mementori742
    04.Bokalmgazda2
    05.-vadocka-702
    06.csigamaj3
    07.markitooo5
    08.LBetti5
    09.missuzy_535
    10.skalimaci6
    11.Samborg6
    12.nyuszika2156
    13.-gyöngy-5817
    14.steve9
    15..sylvia72.9
    16.kukac429
    17.h.lajosvilmos9
    18.alex082410
    19.wiktorka1710
    20.SzabadEurópa12
    21.rozo5212
    22.geliko12
    23.nemzsu13
    24.apa197113
    25.farmer_puma2813
    26.Noéka0314
    27.-Angel-Farm-14
    28.Sagittarius6914
    29.blani0614
    30.-jancsiszeg-15
    31.ribizli415
    32.ciklon2316
    33.Meellcc17
    34.z285619
    35.Melan20
    36.-Fülemüle-7020
    37.OJani20
    38.Beus92821
    39.mroland_7622
    40.[Lacko]24
    41.börharisnya224
    42.GA-BI-O-Farm24
    43.Vyca-cica25
    44.coff6627
    45.zoldert27
    46.Hermione7227
    47.Susie050927
    48.Marika31227
    49.Kata_rzis30
    50.ulmo1231
    51.breki32
    52.-Anyu-32
    53.genka5334
    54.pokimoki37
    55.Blökix37
    56.csibe-2837
    57.ScorpionTattooGirl37
    58.Dcveréb39
    59.Fätum40
    60.Chate-farm40
    61.timcsi1340
    62.Jós Jónásxxx
    63.zsani apja???P.számot kérhetek?
    64.ViriTündi???P.számot kérhetek?
    63.bazsaprof???P.számot kérhetek?
    bota4933beszálltok újra??
    nyulus743beszálltok újra??

Nyeremény lemondás:
    Köszi mindenkinek a felajánlást és a nevezést :D

HA VALAMIT VAGY VALAKIT KIHAGYTAM SZÓLJATOK RÁM!!

9. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Az előzményeket olvasva kissé megdöbbentett egy két gazda hozzászólása,hogy sok a nyeremény,túl sok a felajánlás,meg egyebek,hát aki azt hiszi,hogy bármelyik magas szinten lévő játékos vagy aki sűrűn tenyészt elfogadja a nyereményt ,az szerintem téved,az is téved aki megvan győződve arról,hogy aki színes ólakat ajánl fel annak hegyekben állnak a pink ólak,mi lenne ha ezek a kételkedő emberek megértenék,hogy elsősorban ha teheti segítse azokat a játékosokat akiknek épp nincs még annyi mindenük a játékban,de szeretnének ők is pár dolgot,majd ha teheti ö is adni fog amikor eljön az ideje,egyébként a legtöbb játékost a tenyésztés élménye vonz,a nyeremény az amolyan kedvcsináló,mert minél több a játékos annál érdekesebb.

kovacsné kérlek ne vedd magadra,senkinek az irományát,nekem is csak 3 db pink ólam volt mégis felajánlottam.

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia breki!
    Sziasztok soha sem fordult meg a fejemben, hogy közülünk bárki ne úgy játssza a játékunkat, mint ahogy megbeszéltük:)
    Kölcsönös bizalom és a tenyésztés szeretete miatt csatlakoztam valamikor hozzátok, és ez most sem változott, hogy ilyen sokan lettünk.
    Szia, a békáknál nálam szerepelt a fotómon 2 üveges, amiből az egyik a rúnából volt. Semmi mást nem tettem, mint a mentett képek mellé odaírtam, hogy ne vegyék figyelembe, mert az egyik nem tenyésztés eredménye. Gond nélkül megtörtént. (vissza lehet keresni akit érdekel)
    Nem értem ezt a sok vitát. Ez játék és örömmel kéne tenni, nem vitával kétkedéssel veszekedéssel.

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Lackó

Számomra ez az ajánlat még mindig áll :p
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állattenyésztők-tapasztalat-csere-topicja.12367/page-195#post-600226

Zsuzsi-Nagyi, Vyca-cica, kukac42 és 10 más kedveli ezt.
  12. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Visszaolvastam. Nem volt egyszerű. :)
    Érdekes véleményeket olvastam a szavahihetőségről, az ajándékok el- vagy nem elfogadásáról.
    Az összes meglátást, hozzáállást és véleményt el tudom fogadni. De ez nem jelenti azt, hogy azonosulok is vele. Hiszen nem vagyunk egyformák és sok-sok dologról sokféleképpen gondolkodunk.
    Pont ezért - ha szabad - pár gondolattal én is hozzájárulok a beszélgetéshez.
    Csillagocska felvetésére sokan "ugrottak". Ami - szerintem - leginkább a felfokozott érzelmi hangulatra fogható, mint sem arra, hogy az ő meglátásában ne lenne realitás. Tudjátok, időnként nem is baj, ha az emberben kétségek merülnek fel, hiszen hiába tudjuk magunkról, vagy az általunk ismert gazdákról a becsületességet, láttunk már ebben a játékban sok mindent. Az minden esetre a játék maximális tisztasága mellett szól, hogy moderátori figyelmet is kaptunk.
    A többek által említett érv szerintem is nyomós: (szándékosan beszélek egyes szám első személyben) nem fogom a nevemet "bemocskolni" egy csúsztatással. Sőt, a listán olvasott, általam ismert gazdákról is tudom ezt. (De nem ismerek mindenkit....)

Volt idő, amikor kifejezetten mákos tenyésztő voltam (alapból arany), de az új tenyészteleppel ez a szerencsém elszállt. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy semmilyen helyezésre nem tartom magam esélyesnek.
    Ha mégis olyan pozíciót sikerül "kitenyésztenem", ahol kapok valakitől valamilyen ajándékot én bizony azt nagy örömmel és tisztelettel elfogadom. Miért is? Hogy lehetőséget adjak a másiknak átélni az ajándékozás örömét.
    Tudom, milyen jó adni. És én ezt az örömöt szeretném megadni annak, aki az én helyezésemet "díjazni" szeretné azzal, hogy a sajátjából nekem ad valamit. Neki az érték, mégis felajánlotta és én pont azt fogom becsülni benne. Nem azt fogom nézni, hogy annak mennyi a piaci értéke, vagy hány darab van belőle a pajtámban (ha van egyáltalán). És nem fogom sem továbbajándékozni, sem visszautasítani. Amiatt, amit írtam: ezáltal fejezem ki a tiszteletemet annak a gazdának, aki az ajándékot felajánlotta.
    Tudjátok jól, adni jó. Ajándékot kapni is jó. És elfogadni is meg kell tanulnunk. ;)
    Ezt csak azért írtam le ilyen hosszan, mert ez egy egészen más álláspont, mint amit eddig olvastam.
    Jó éjt nektek! :inlove:

Lillapilla73, Magdusnéne, ulmo12 és 47 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Remélem a péntek közeledtével visszatérnek a dolgok ahol elkezdődtek:) : szuper közösség, nagy adag szórakozás, egy kis csippetnyi izgalom:)

Nekem legalábbis erről szól, szólt ez a kis játék.

Bizom benne, hogy aki ajándékot ajánlott fel, az felmérte a lehetőségeit, és azt ajánlotta, amit jó szivvel ad, legyen az bármi is, itt a szándék a lényeg. És ilyen szempontból egyetértek Zsuval, hogy azt is nézni kell, hogy a másik szeretne odaajándékozni valamit, csak úgy, mert jól esik. Én megemelem a kalapom itt a közösség előtt, mert tényleg lenyűgöző, hogy milyen szuper játék jött itt össze.

Én olyan izgalommal várom a pénteket, mint a gyerekek a karácsonyt, és személy szerint úgy érzem már ezért is megérte. Jó néha felnőttként átélni ezt az érzést megint:)

14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zsu:)
    Mély igazságot mondtál:)
    Én nem a tenyésztésben akárhányadiknak szeretnék felajánlani jutalmat, hanem annak aki elsőnek tölti fel az eredményét, tehát a leggyorsabb tenyésztőnek, eredménytől függetlenül. 2 olyan 20 órás titokfát szeretnék adni a leggyorsabbnak a szeretett fáim közül, amit ő választhat ki.:)

15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én is pontosan így érzek, éppen ezért gondoltam egy merészet és bedobtam egy fordulót.... van benne minden:)
    http://kepkezelo.com/images/38luqhmrqw2h8f6s5sad.jpg

rozo52, breki072, Melan és 23 más kedveli ezt.
  16. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Hmm, annyi mindent olvastam ma itt, hogy nem tudom hamarjában mit is gondoljak..
    Nem neveztem, mert nem tudok feltölteni képet és a nettem is macerás.
    De követem a dolgokat..
    Igazán Nemes gesztusok születtek amit jó olvasni..
    Nem beszélve a Sok-Sok felajánlásról..
    A negatív dolgokat nemigazán értem,Mert még Mindig Csupán Játékról van szó!!!
    Ami a Szórakoztatást hivatott szolgálni.. /alap esetben /
    Kellemes Békés Játékot Mindenkinek!!
    Nagy:) ugrást a Boom-hoz...

jammm70, missuzy_53, Zsuzsi-Nagyi és 19 más kedveli ezt.
  17. blani06

blani06 Járnitanuló

BLANI06 PIAC SZÁMA 14-ES

breki072, genka53, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  18. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok. Kis segítséget kérnék! Nem tudom kinél kell jelentkezni a mostani tenyésztős versenyre,de szeretnék részt venni benne. Lehet még? Felajánlanék egy tetszőleges neon ólat az elsőnek,az utolsónak meg egy tetszőleges neon kitehetőt. (ha van egy kis szerencsétlenségem ,akkor megmarad nekem:pxDxD) A 9-e vágányon robogok...

jammm70, missuzy_53, -Mayacska85- és 16 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Lali, szép estét !
    Jó helyre írtál. Jön Lacko és regisztrál a játékba. Piacszámodat légyszí még írd meg, ha tudod.
    A játékkiírást megtaláltad, elolvastad ? Örülök, hogy Te is jöttél.

Szia Noéka, a képfeltöltés után a Direkt link a képhez-re kattints, majd jobb egér, Másolás, aztán itt be tudod rakni szintén a jobb egér - Beillesztés gombbal. Jpg-képmentést javaslok.

20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szívemből szóltál:inlove:

rozo52, h.lajosvilmos, Melan és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.