Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Nekem is ez a tapasztalatom, sőt volt amikor még a berakott előttit adta na akkor eldurrant az agyam. Megfogadtam soha többet keresztezést abból nem lesz semmi jó.

parrahviki12, genka53, Fätum és 13 más kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Lacko, Mindenkinek csodaszép délutánt kívánok !
    zoldert Hsz-át kikerestem, ahol hozta az eredményeket = 4304 Hsz. (most nincs belépve, nem tudok irni, hogy jöjjön ide)
    Most már hozhatnák a többiek is, hogy tudjál/tudjatok dolgozni rajta. Voltak egy páran, akik jelezték itt, hogy a tenyésztés alatt piacoztak/vásároltak is. Nehéz lesz összehozni a végeredményt, de várunk türelmes-izgatottsággal.

emocy91, Melan, parrahviki12 és 20 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hát abból vagy nagy öröm lesz, vagy bukta. Ez elég jó keverési mód, nálam általában 2-ből egyszer bejön:), szorítok neked, hogy sikerüljön:)

Melan, parrahviki12, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  4. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ezt csak neked remélem te is közel jársz hozzá :)
    http://kepfeltoltes.hu/161113/1._c_l_www.kepfeltoltes.hu_.png

Tudok pár tippet adni hogy mit csinálj 50 millából vegyél 5. szintű állatokat be telepbe keverve ha lesz 6. szintű azt tovább keverni a 7. szintűeket pedig eladni hogy jöjjön is vissza valamennyi a hétvégén ezt csináltam csak kisebb mértékkel 10 milláért vásároltam majd kevertem néha kis pihit is adtam az állatoknak mert 2 napot végig khmmm na szóval érted. :D

Magdusnéne, Peszi2, Melan és 30 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Csak 1 db cirkusz panda lett :cry: Ez most jó ? :oops:Nem tudom , örüljek ? :p

Aloha steve
    Nemrég kezdtem eladogatni az új gyümiket bátrabban . :p:inlove:

Magdusnéne, Peszi2, Melan és 15 más kedveli ezt.
  6. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

7. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nagyon ügyesek voltatok, bár úgy látom nagy többségben sajnos nincs alapból aranyállat :( ritka mint a fehér holló :sleepy:
    Gratulálok mindenkinek! Azért remélem a jókedv mindenkinél megmaradt!

A piacon sikerült elcsípnem tegnap éjjel 1 sziámit, most már nekem is van :p:inlove::inlove:

Peszi2, Melan, parrahviki12 és 24 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Lackó, nálam véletlenül elírtad a Szavanna db-számát: sajnos csak 4 db lett, nem 44 :sleepy:;) [​IMG] a végeredményben. Korrigáld le légyszi. Köszönöm. :)

Peszi2, Melan, parrahviki12 és 15 más kedveli ezt.
  9. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Így már csak bazsaprof-ra várunk!

---------------
    Legjobb mixer verseny?

-szabad tenyészállat választás!

Fix-db-állatokkal!

Javaslatom:
    500db alap
    200db 1.szüntü
    100db 2.szintü
    50db 3.szintü
    10db 4. szintü
    Ezt a db-számot rögzítsük mindenkinél-fotóval - ha töblet van ki kell tenni a piacra!
    Korlátlan táp!
    Állatot/tenyészállatot venni tilos!
    1győztes!
    Felajánlást nem fogadunk! Csak verseny :D

NA - berki - steve??

Tudom - láttam - ezt már javítottam :D (csak jót akartam :wuerg:)

Magdusnéne, Peszi2, Melan és 21 más kedveli ezt.
  10. OJani

OJani Kivételes tehetség

Elkészült a többi is. Egereket raktam meg macskákat. Gondoltam hátha elkezdenek jobban ugrálni ha összeengedem őket. xD
    A macskák ugyan csak a kötelezőt adták, de az egyik 4-es egér megugrott. :p
    http://kepkezelo.com/images/11v71uwzc62clhbdjo6x.jpg
    Pont most amikor már nem akartam többet indítani.:eek:

emocy91, Peszi2, Melan és 22 más kedveli ezt.
  11. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Szia Kincsem! Élvezettel olvasgattam a keverési írásaidat. Szuper hapsi vagy! :D
    A mostani boom alkalmával jutottam el odáig, hogy "sokat" keverek. Eddig 1x, 1x csináltam csak, volt egy nagy buktám leálltam, aztán jött Breki és fellelkesültem a tanácsai alapján. És a mostani verseny után megjelenő linkeket is tanulmányoztam, köztük steve-ét is nagyon. Lektek buktáim is, de a verseny alatt megjött sziáminak lett még két testvére és perzsáék is párba vannak. No és a többi apróság se rossz. Ugyan a pandáim és a tevéim nagyon lusták voltak, pedig nagyon kellenének a Homokművész végéhez. ....na majd legközelebb.
    Ha úgy veszed, hogy a 4 jógát egyszerre beteszed, akkor is adott volna egy cirkuszit....tehát nem vesztettél mást csak 3x2 tápot és 9 alapállatot...ez belefér az izgalmakba és a reményhalba. :D :p Hogyan folytatod tovább? Majd a következő soraidból megtudjuk, de ahogy ismerlek...... még lesz mit olvasnunk Tőled. :D

Magdusnéne, Peszi2, Melan és 18 más kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

rendben de csak a kövi boomnál csp gyűjtésben vagyok Top-ra készülvén

emocy91, Peszi2, Melan és 19 más kedveli ezt.
  13. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Én meg addig KP gyűjtésbe fogok....csp..be bele se kezdek...mert abból csak 800.000van :D

De jó így a mixerre??

Peszi2, Melan, alex0824 és 18 más kedveli ezt.
  14. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Ez már kihívás :D
    Viszont én is csak a kövi boomkor addigra rákészülünk. ;)
    Állatot nem írtál gondolom az szabadon választott.

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Meellcc

Ez végülis igaz :p Szóval akkor örülök :inlove:
    Aloha Lacko

Most pazaroltam el kb 200 tenyésztést o_O erre most szólsz ? :DEsélyt se adsz nekem ? :cry:
    Csak 64 tenyésztés tudnák bevállalni :p

Magdusnéne, Peszi2, Melan és 18 más kedveli ezt.
  16. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Na mostmár aztán!!! xDxDxD
    Eddig is voltak halvány sejtéseim arról, hogy a BP szupitáp ellátó részlegénél dolgozol, de kezdek egyre bizonyosabbá válni eme megérzésemről :pxD
    Légyszi vonj bele az üzletbe! Jutányos áron szállítanám kamionszám a szupitápot az érdekelt gazdáknak ;)
    Nálad van a kiírásodnak megfelelő mennyiségű állat???:cry: Ha igen, akkor Te vagy a BP tuti embere! xDxDxD

Magdusnéne, emocy91, Peszi2 és 23 más kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Nekem nem akarsz egy kis jót? Néhányat levehetnél tőlem is! Legalább az utolsó helyre jó legyek már!! xDxDxD

Magdusnéne, emocy91, Peszi2 és 19 más kedveli ezt.
  18. breki072

breki072 Fórum elő legendája

A mixer az ok viszont nekem is készülni kel rá de szerintem ez nálam panda vagy teve lesz

19. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Nem ér!
    Készülni én is tudok rá!
    Tessék kivágni a mellényzsebből ezt a kihívást!
    xDxDxD

Peszi2, Melan, alex0824 és 21 más kedveli ezt.
  20. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Ha ezt tegnap hozod, lehet azt mondtam induljunk. De jövő hónapba.....háááát nagyon megfertőztetek, lehet szívesen belevágnék én is. Ha aktuális lesz szóljatok rám. :p

Peszi2, Melan, alex0824 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.