Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A francba - én meg már lassan kész is vagyok :D:D:wuerg::wuerg:

Az indulási db számot a boom elején majd ráérünk feltornázni...
    ne kelljen a piacon hagyni jó pár milliót...

sssss.....bagolyban küldöm az infókat :wuerg::wuerg::D:D

Peszi2, Melan, alex0824 és 21 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Négy jógából egy cirkuszi, keveréssel? Én örülnék a helyedben, gratulálok hozzá:). Nem ettél nagyobb buktát, csak pár morzsát hagytál az egereknek:)

Utoljára szerkesztett: 13.11.16
    Peszi2, Melan, alex0824 és 18 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

mennyi körön keresztül mert ezt lehet egész boom alatt nyomni vagy pl 20 percig aztán elég volt
    Legyen egy kör szám is amit kitalálunk arra

Peszi2, Melan, alex0824 és 16 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Peszi2, Melan, alex0824 és 21 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Vettem 4 tarka tyúkot kb 1 milla /db :p Elindítottam 4 alap tyúkkal :inlove: Lesz ami lesz :music:

Peszi2, Melan, alex0824 és 17 más kedveli ezt.
  6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Neee...
    korlátlanul!
    Azért van a db-számos korlát!
    Egyszer elfogynak!!

7. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Reméljük a legjobbakat de ha van kapacitásod próbáld meg 4 különböző állattal is általában úgy jobban ugrál nálam. ;)

8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Keverésnél igen hosszú idő az, de legyen, macika és teve is szereti ha kevergetem

Peszi2, Melan, alex0824 és 19 más kedveli ezt.
  9. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

üdv újfent szőrmók abajgatók

már régen meséltem macskáim állapotáról és mivel tudom van néhány titkos hódolóm aki bár sosem ír, a nyervogást szívesen hallgatja.
    megkértek informáljak ittt mindenkit hogyan is állok az alommal
    hát az alom(event) meglett, mondhatni túl nagyra is sikeredett, de legalább minden kölyök szép és értékes lett,
    ha simi elöl el is szaladnak és odakapnak, ölembe meg nem maradnak piacolni még jók lesznek..
    amelyik megérti elsőre hogy nem szabad cica, nem megy oda cica , nem harap a cica, nade cica ez tilos, jajj ez a cica volt?
    az maradhat, a többi gazdaköriben találhatja magát hamar

persze ennyi macskával senkinek sem könnyű, pláne így tenyésztés után, mert ezek tényleg mindenbe
    belemásznak , mindent összeszőröznek, rámásznak az ételre vagy a hasadra, belekakkantanak a mosogatóba...
    egy ismerősömnek egyszer volt egy macskája..ezek nem az én tapasztalataim
    mivel én kutyás vagyok gondolom mindez a probléma kiküszöbölhető ha odakint tartom a futón és évente egyszer elviszem oltatni

lehet szerzek egy macskát

/itt-ott zöld volt

remélem jön egy modi aki ezt átteszi az eventcsevegőbe, mert nem ide szólt:DD

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Tyúk lesz az biztos:D, hogy milyen színű az majd kiderül:)
    Szia, jó kis mesét írtál, köszönjük, itt is jó helyen van. Át tudod vinni Te magad is:
    nyisd meg a hsz-t, jelöld ki, vágd ki, vagy másolásold. Majd az eventesben alul beilleszted és újra elküldöd. Itt ha gondolod törlöd, ha gondolod itt is hagyhatod. Nem ördöngösség, próbáld meg. Sok sikert hozzá:)

Peszi2, Melan, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  11. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

A kedvedért csináltam egy laza 4-est.
    http://kepfeltoltes.hu/161113/nov.28_www.kepfeltoltes.hu_.png

4,4 millát költöttem ha elmegy 13,9-et hoz ebből 9,5 milla tiszta haszon ebből már 8 tenyésztést tudnék indítani. :p
    (el is kelt ez gyors profit volt)

Magdusnéne, emocy91, Peszi2 és 29 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Lett 1 db szártyúk.:p
    Szóval ha 4 darabot tettem volna egybe, akkor is ez lett volna. Szóval elvileg jól jártam nem? :inlove:

Oké. Csináltam egy próbát. Mindent amit találtam bedobtam a tenyészállatokat. Mármint a felső sorban kevertem.:p
    2 sor van, Alul és felül . Lett 25 fajta keverés :p A pandákhoz már nem merek hozzányúlni :oops:

Magdusnéne, Peszi2, Melan és 22 más kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Csak annyit változtattam a szokásoshoz képest, hogy 5 kör ment le...sose használok el ennyi sztápot, mert nincs...most a titokólak rovására vettem ennyit;) meg azt hiszem steve volt, akinek olvastam az írását, hogy letesztelte a területeket külön-külön és nála talán a tölgyesen jobban ugrik...így boom előtt 4x4 alap cicát végigtoltam mindenhol és ott terveztem élesben, ahol nagyobbat ugrott:p aztán most itt állok nyakig k@kában, 2 maine+2 kék és 6! maradék sztáp és nem tudom eldönteni milyen sorrendben keverjem be, hogy kidobja végre azt a perzsát, amiből a pink cicát meg akarom építeni...xD (sziámi is jó...abból is van 1 maradék... és 16 szupim lett, egy szomszi úgy tűnik most kezdi az őrületet)

emocy91, Peszi2, Melan és 18 más kedveli ezt.
  14. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ez a lényeg...:p

De már van is jelentkező - ők is jelentkeztek a keverős versenyre :wuerg:xDxD

Magdusnéne, Peszi2, Melan és 25 más kedveli ezt.
  15. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

A macskát bárhol is tenyésztettem sehol sem adta 1-2 keverést csináltam és hagytam nálam a csp most az elsődleges ezért nem érte meg magasabb szintű állatokra gyúrni. Szédült szántó hozta a formáját mert ott kaptam alapra az aranyat az tény hogy tölgyön több 5-6 szintű jött de még is szédült hozott több csp-t. :)
    Gondolom azért van bőven alacsony szintű állatod is ami sok csp-t hozhat még. ;)

Peszi2, Melan, ildics1981 és 21 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

25-ből pár jó lett :p De .............

1 Havasi kecske , 1 M. parlagi kecske , 2 kecske = 4 kecske , 1 fekete gödölye , 1 kószáló kőszáli !!!!!!!!
    :D:D:D:D:D

2 báznai , 2 szalontai = Vaddisznó :D

Még dobálok be párat :inlove:

Peszi2, Melan, ildics1981 és 16 más kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Lacko. :)
    Beszállhatnék én is esetleg?
    Itt mi a játékszabály? Keverünk gondolom.
    Következő boomig meglesznek az adott feltételek. :)

18. Samborg

Samborg Fórum félistene

A dobozgyár nem hozott lázba. Többe kerül előállítani mint a pajtaértéke. Azért idővel majd megépítem de csak akkor ha legalább egyik macsekot dobja a tenyésztés.

Peszi2, Melan, zotmar és 17 más kedveli ezt.
  19. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Peszi2, Melan, alex0824 és 18 más kedveli ezt.
  20. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Peszi2, Melan, taga1 és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.