Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boszieva

boszieva Fórumszaki

Kukackukac, kukac42 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kukackukac, felixx75 és boszieva kedveli ezt.
  3. he1951

he1951 Haladó

En amikor nagyobb keverest tettem be buktam. Azutan 3 alap es egy következö, parszor adott csak vissza egyet es a többit mind ugrotta,. Nem olyan sok de nyertem 1-böl a következöt. Sok sikert a tenyeszteshez !

-gyöngy-581 és boszieva kedveli ezt.
  4. maryke26

maryke26 Junior szaki

Kukackukac, georga06, naivina és 7 más kedveli ezt.
  5. boszieva

boszieva Fórumszaki

6. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

7. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Én most keverésből kaptam egy kószáló kőszálit.8)

4 gólyalábasból egy táncos panda.

Ezek már szép CSp-t érnek. Hm, tényleg a sok kicsiből van haszon.xD

Utoljára szerkesztett: 7.2.15
    he1951, _Cygnus_, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  8. durnieva

durnieva Fórummogul

sziasztok én most nagyon dühös vagyok semmit sem ér ez a boom mikor kezdtem a játékot 5 éve izgalommal vártuk a boomot ez volt a legjobb a játékban de már jó ideje ez a leg rosszabb 4 alap állatra vissza ad ugyanolyan kettőt ez egy nagy disznoság hisz a szabályzatban is az van hogy eggyel magasabb állatot ad de ez nem igy van költök rá hogy legyen szupitápom nem volna ez baj de igy nem oké az ovis event is előszőr jól adta de az utolsó kettő gazdaköri nem akart összejönni az lett a vége hogy venem kellet kettő mangalicát szóval elveszik a játék izgalmát és igy unalmas lehet én is keresek valami mást vagy csak nézem aTVét az olcsóbb is lesz és nem dühit ID 40620183

Pug kedveli ezt.
  9. fanncsirke

fanncsirke Utánpótlás-írogató

Help
    Kitenyésztettem 1 arany tyúkot és egy malacot, mit kezdjek vele?
    Imádom a gazdakörit, de ezek a tenyésztősök kifognak rajtam.
    Adjam el és vegyek kisebb tenyészállatokat hátha lesz szerencsém belőlük míg tart az event, vagy tegyem bele a gazdakörbe?

10. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Szia! Én eladnám.8)

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ne állíts valótlant! Vélhetően nem használtad a tenyésztési ablakban megjelenő információs buborékot az érkező új állatok beazonosításához.
    A Baby Boom szabálya az akció ideje alatt minden tenyésztésben érvényesül.
    Az igaz, hogy a nagy ugrások nem gyakoriak, de a kötelező "ugrás" érvényesül.
    Ezek kétpetéjű ikrek, tehát nem feltétlenül hasonlítanak majd egymásra.

Az egyik újszülött a normál öröklődési szabályok szerint fejlődik, azonban a másik meglepetés, bármilyen lehet.

Amennyiben kételyeid vannak, keresd fel a supportot tételes listáért.

lompi01 kedveli ezt.
  12. lompi01

13. gymikii

gymikii Fórumlakó

Aranymalac jó az egyik új gazdaköribe - Levesmester - asszem, nekem is jött egy aranymalac én oda dobom be, vagy ha nincs CSP-d , passzold el minimum 10 milláért elviszik egyből.

Nincs igaza, kivéve abban, hogy amikor elkezdődött ez az egész tenyésztősdi, akkor sokkal jobban ugráltak, most 10ből 9szer csak a kötelező eggyel magasabb, plusz két alapállat, ez minden, csak nem Babyboom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.2.15
    apcimama kedveli ezt.
  14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Ámulva olvasom, hogy milyen szerencsés tenyésztők vannak közöttünk. Biztosan rengeteg munka gyümölcse ez a szerencse, gondoltam, én is rákapcsolok, hátha engem is utolér. ;)
    Kockáztatni nem merek a vegyes szülőkkel, tehát az eddig kitenyésztett "aranyosok" óvatos, kitartó tenyésztés gyümölcsei... :) Így is örülök nekik... :D

boszieva, kukac42, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  15. lompi01

tegnap óta szinte csak a kötelezőt ugrották az állataim, most szerencsésebb vagyok, de ez azért nagyon ritka...régen történt ilyesmi nálam:)

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  16. durnieva

durnieva Fórummogul

nrm Neked nincs igazad nézz utána TE meg tudod tenni 4 méhre adott kettó méhet 4 albino denevérre adott kettó bőregeret a majmokrol meg ne is beszéljünk tegnap vettem meg a nagycsomag supitápot már nincs belőle csak kb 200 nem lustizok de igy nem sok értelme van

17. vekony1

vekony1 Haladó

Befejeztem a tenyésztést!!!!! 200 tápot használtam föl,de ugyanúgy mint az eddigi 93,dik szintig sajnos ma sem tudtam semmi Gazdaköri tenyésztős feladatot befejezni.Úgy gondolom ez csak bizonyos gazdáknak sikerülhet nagyon szomorúan néha irigykedve olvasom másoknak a szerencséjét,ugyanakkor GRATULÁLOK a szerencséseknek.Nekem eddig mindíg a következőt adta csak.

durnieva kedveli ezt.
  18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek ne vond kétségbe a kollégám szavait. Minden esetben kapod a nagyobb állatot és mellé lehetséges persze, hogy kapsz vissza normál alap állatot is. Például 4 sima majomra adott neked mókusmajmot ami az ugrás, és simákat amik az "ikrek". Négy sima méh esetében pedig 1+1 dolgozót, ami szintén ugrás ugyebár. Amikor megjelenik az ablak, hogy mit tenyésztettél, csak állj rá az egérrel az állatokra és máris olvashatod mi érkezett. Ez különösen akkor célszerű, ha a kis képek miatt nem vagy biztos a kifejlődött állatban. A játék nem hibás, az általad állított történés így nem valós.

19. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

boszieva, Kukackukac, Markitooo és 5 más kedveli ezt.
  20. he1951

he1951 Haladó

Vegre jött egy nagyobb ugras 3 alap 1 vadszamar es lett egy Csacsi Kong.!

boszieva, kukac42 és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.