Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

majd hozok jó boom-os képeket.
    most nekem se nagyon megy 3. helyen. most 4.-helyre beraktam egy maszkos kakukkot "ha" :D megadja akkor egy pulcsist be is dobok. de általában nekem is 3.-hely adja. néha első.

steve223, rozo52, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Az első helyen nyomta nálam is az aranyakat :D

Barackvirág, steve223, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, ha van kint árud könnyen leellenőrizhetjük:) Az én piacomon pocsék a helyzet tenyészállatokból sajnos, ami van az nagyon drága és nagyon sok a szürke hely is.. Nem találkoztam még a neveddel, de ez nem jelent semmit sem, legfeljebb azt, hogy nem egy időben vagyunk jelen a piacok, vagy esetleg nem ez a farmneved:)
    Szia breki:) Aztán meg a frászt hozod azokra akik szurkolni szeretnének neked is a listán, mint az előzőnél:)
    Ha keverek én is az első helyre szoktam a legnagyobb értékűt tenni, aztán a rendszer jól megkeverve adja be az eredménynél.

Utoljára szerkesztett: 16.11.16
    Barackvirág, steve223, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Aloha :)
    Nem Én lőttem, Had ne elemezzem.

[Lacko], missuzy_53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Fülemüle

Asszem kezdeti beszélgetésünk elment egy olyan irányba , amit már nem tudok máshogy érteni xD

[Lacko] és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Az a lényeg én értem. Szerelmes vagyok és ......................
    Amúgy még most is betettem a piros lámpába, mert boom kor nálam nem ugrik:cry:

7. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

akkor is, legalább volt sikerélmény, remélem, hogy egíyszer én is kapok ilyen szépségeket! Fő a játék!

ez így igaz, talán majd sikerül, nem vagyok telhetetlen!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.16
  8. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! Ezt most nem tudom magamban tartani! :p Volt három kék macsekom meg egy sziámim. Gondoltam tenyésztek ki még egy sziámit, a rózsa ólhoz. Vettem tehát még egy kék cicát és betettem a lakba mind a négyet. No mi lett belőle?! Naná, hogy perzsa! Most várhatok arra, hogy olcsón kifogjak egy sziámit! :cry:
    Na jó, viccen kívül, soha rosszabb tenyésztést ennél! :inlove:
    További szép estét mindenkinek!

9. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia,
    hát ez az én piacomra is igaz. Leellenőrizhetjük, de mivel?
    A gazda nevem ugyanez, de nem túl sűrűn szoktam eladni, én olyan gyűjtögetős, nehezen megválós vagyok. Na meg nyomtam a gazdaköriket, de sosem lesz üres:)
    Emlékszel olyan eseményre amikor (már nem emlékszem pontosan) vagy a citranccsal vagy nektarinnal lehetett kaszálni a piacon?
    Talán akkor láttalak a piacon.

10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia revaa!
    Nem nagy dolog,de Te tudod ;),hisz írod.:music: Akkor, csere napkor ...... :oops: Kézilabda helyett, macsek ......?:D Te dobálsz, (Én + mind kifogom,illetve inkább ) mind beengedem.xDJutalmad,ha jól csinálod: gyöngy. ;):DxD

revaa, rozo52 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  11. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

Szolgálati közlemény, aki még nem tudja, annak fontos lehet...
    "Fontos üzenet az üzemeltetőktől
    A Képfeltöltés.hu 2016. december végén megszűnik. Új fotókat november 15-ig lehet feltölteni, az eddig feltöltött fotók december 15-ig elérhetőek, utána az alábbi címen: archiv.kepfeltoltes.hu"

Főleg olvasgatni szoktam titeket, de ha nem gond, most büszkélkednék kicsit a legutóbbi tenyésztés alkalmával megszerzettekkel. Nem számoltam, de kb 7-8 adag nagy sztáp ment el, én főleg gazdaköri miatt játszok nagyban.
    Ezek a sikeres tenyésztések, bukások is voltak szép számmal, kb. 2-3szor ennyi. Alapvetően a legutóbbit nem könyvelem el sikeresnek, de itt is, mint mindenhol, a nagy számok működnek, azaz minél többször keversz és próbálkozol, annál nagyobb az esélyed ugrásra, különlegességre. Ezt eddig minden esetben (titokfák, tenyésztés keverés, felröppenők, stb...) észrevettem, igenis érdemes nagyban játszani!!! Akinek nincs FA-a, pénze, stb, az szerintem akkor jár a legjobban, ha kivár 2-3-4 baby boom-ot, és egyhuzamban tolja le az addig összegyűjtött tápokat, tenyésztéseket, keveréseket. Kb 2-3-4-szer nagyobb az esély, úgyhogy sztem igenis megéri. Aki meg nem bír várni, mint én, az gazdagítja a BP pénztárcáját... :)

http://www.kephost.com/image/v9MH
    http://www.kephost.com/image/v9Mm
    http://www.kephost.com/image/v9MI
    http://www.kephost.com/image/v9Me
    http://www.kephost.com/image/v9Mr
    http://www.kephost.com/image/v9M4

12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Én egy elég vad dolgot kaptam :D Ilyen lehet ? :eek:

2 zenpanda , 1 béby panda , 1 gólyalábas panda = 1 szusi és 1 táncos panda :D

Azt hittem , csak 1 nagy lesz , és 1 alapállat , de ez duplát ugrott :D:inlove:

13. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Sziasztok! Hol lehet menyétet szerezni?

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

15. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

16. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Miután még nem kaptam megkeresést a BP-től az előző tenyésztésnél történt
    sikeres és bőséges Szupertáp vásárlási láz miatt,
    ÍGY
    Meghírdetek egy következő "versenyt"!

A NAGY MIXER VERSENY!

Szigorú szabályok!
    Válassz egy alap állatot amit tenyészteni akarsz!
    És tenyéssz korlátlanúl amíg a tápod bírja!

- 500db szabadon választható alap állat -
    -100db 1.szintü tenyészállat
    -50db 2.szintü tenyészállat
    -25db 3.szintü tenyészállat
    - semmilyen más tenyész állat -

Azért csak 500/100/50/25 db - hogy ne napokig tartson a verseny egy-egy embernek :D

Szabály csak ennyi:
    - NEM VEHETSZ SEMMIT! -
    -TENYÉSSZ AMÍG VAN MIT! -

A győztes:
    AZ AKINEK A LEGTÖBB LEGMAGASABB SZINTÜ TENYÉSZÁLLATA VAN!

Várom a jelentkezéseket!
    :inlove:mert tenyészteni jó:inlove:)

Utoljára szerkesztett: 27.11.16
    Fatther, -Anyu-, Meellcc és 24 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Lackó!
    Tegnap este amikor elolvastam ezt a felhívást már túl fáradt voltam hozzá, hogy válaszoljak rá. Ez elméletileg nagyon jó ötlet, még örülnék is neki, ha nem szeretnék tenyészteni és nem szerepelne a távlati céljaim között valamikor egyszer az üres gazdakör. Te is tudod, hogy ahhoz elég sok tenyészállatot kell/kéne beadni. Egyszerűen nincs olyan tenyésztésem ami ennek a kiírásnak megfeleljen. Nem tudok hová tenni egy csomó már tenyésztett színes állatot, hogy ehhez hasonló üres, csak alapot tartalmazó képet mentsek és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Azok a farmok ahol nem csak piacra megy a tenyésztés van egy pár színes állat -több, kevesebb- a pajtában. Nálam sokkal több, mint amennyit egyéni, vagy csoportos kifutóba tudnék tenni. Piacra vinni csak egy játék miatt, ráadásul esetleg az ára alatt? Hát nem tudom, de azt hiszem számomra ez így nem igazán nyerő ötlet.
    Sok sikert azoknak akik megfelelnek ennek az elvárásnak és jelentkezni fognak:)

Melan, parrahviki12, -vadocka70- és 13 más kedveli ezt.
  18. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ezen gondolkoztam én is.... :/
    Valóban csak úgy lehet ha piacon tárolod addig míg a tenyésztés tart...de ez sok csp-be is kerülhet....ha ár fölött tartod a piacon....akkor meg főleg...8):oops:

Várok ezzel kapcsolatosan ötleteket!!!!:D

19. -gyöngy-581

Kíváncsian várom az ötleteket, mert játszani szeretek, szeretnék, de ha lehet veszteség nélkül:)

20. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Szerintem lehetne úgy, mint a macskásnál, hogy előre fotókkal dokumentálva van az aktuális állapot...és egyszerűen az eredmények értékelésénél levonjuk mindenkinél azokat az állatokat, amik már induláskor is megvoltak, így tudjuk, hogy mi az, amit a verseny közben szerzett meg. Így senki nem lenne arra kényszerítve, hogy piacra vagy kifutóra tegye az állatait.

Amúgy időpontilag meg mindenhogyan ezt össze lehetne hozni a tevetenyésztéssel? Vagy ők pont nem ugrálós fajták? Azt hittem, hogy megint klasszikus meccs lesz és már 1.400 db feletti tevénél járok :D Hogy felvehessem veletek a versenyt :D Bár mindegy is, mert ha nem kell annyi, akkor max multimilliomos leszek a piacon... Na szóval, ha még azt se tudom, hogy mi ugrál, meg hogy ugrál, velem nagyon jól fogtok járni :D :D

Melan, -Fülemüle-70, mani2004 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.