Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

:inlove:
    na míg ezt beraktam csörög a telcsi, persze ki más lenne a titkárnénim, újságolja már amit láttam, milyen ügyes. Jó akkor tartok neki egy kis bemutatót :music:pörgetem 1 hótapsit, akkor figyelj, keverve be minden rá aranyért ki varász lett :eek:2. kör ismét keverve be minden rá aranyért ki repülős lett :D nosza 3. kör keverve be minden rá aranyért ki na mi lett :inlove::inlove: tehát csajszi így kel ezt csinálni;) ezért főnök ezért titkárnéni xDxDxDxD
    khm khm közben arany csacsi is megérkezett

Utoljára szerkesztett: 15.1.17
    rozo52, feki13, gyfa és 10 más kedveli ezt.
  2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Kevergetni jó, csak az a baj, hogy kicsit nagyon kevés a sz.táp, pláne, hogy jön a neonos. Én csak kicsibe 4.szintig bátorkodok, vagy gyáváskodok. Ne tessék nevetni! Mindenki elkezdte valahol. Most inkább ócsóért próbálgatom és alakulgat. Az már látszik, hogy a pandák nekem szívesen ugrálnak. Lehet, hogy az hiszik, hogy valahol van titokban egy bambusz ültetvényem. Kasszát csináltam: 300 tápból megvannak az alapólak az eventből és két Szellemes, egy Csacsi Kong, négy Szusi + az apró. Most már csak az a baj, hogy el a kezekkel a szupi táptól, mert kell a neonoshoz és pletyiből tudható, hogy 300 biztosan kevés lesz. Nagyon messze van a neonos, csak addig bírjam ki!

emocy91, Fatther, steve223 és 4 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Mindjárt csörög megint:D:D:D http://kepkezelo.com/images/3bba5mzfq8tu3ntwz1y9.png Tehát Főnök!Nem írom le a választ:D:D

rozo52, feki13, gyfa és 11 más kedveli ezt.
  4. breki072

feki13, gyfa, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  5. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

7. .sylvia72.

Ááá,dehogy :D:DA lipicai bukta:(http://kepkezelo.com/images/r5hg9bysboac1k6m5s6t.png Annyira belejöttem,hogy akarnám folytatni,már rakom is be a nyuszit a tenyésztelepre,erre miért nem tudom elindítani,hát elfogyott a szupertáp.:music::D

rozo52, missuzy_53, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  8. breki072

missuzy_53, Fatther, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Takarítónőt felvesztek?? Az én keveréses eredményeimmel (kivétel nélkül mind bukta, cc. 50 milla csp értékben) max. annak lehetek jó a cégnél! :cry:
    Öröm az ürömben: ma reggel a kerekkerék megajándékozott egy rózsa hódvárral.8)

rozo52, feki13, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  10. breki072

Szia!
    Persze aki milliárdos :D

rozo52, genka53, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

Diszkó még a pajtában,többször megnéztem már,de még gondolkodom mi legyen vele:music:azért hoztam még valamit http://kepkezelo.com/images/am4a7aoi51dvth946hos.png
    Szia Kata!Simán:D,de mint titkárnéni,nem dönthetek,majd a Főnök nyilatkozik:D:D:D

Imi*, rozo52, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  12. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Imi*, taga1, rozo52 és 18 más kedveli ezt.
  13. breki072

Buuuuuuuuuuuu szerelmes :D végre

ildics1981, rozo52, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  14. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia Szomi :)

Mit csinálsz a babérjaimra törsz nem szép dolog :D
    Kevergettem én is egy keveset de siralmas minden bukó most ez jutott viszont a te sikerednek nagyon örülök. :)
    Alapokra viszont egész jól ugrál. :)
    http://kepkezelo.com/images/kdsjf6s45xadgkyn2ay0.png

Imi*, emocy91, ildics1981 és 18 más kedveli ezt.
  15. breki072

Szia!
    Tanul a lelkem tanulgat :eek:xDxDxD messze van még tőled :)sok kel még neki ahhoz a tudáshoz :p
    Katámtól jobban kel félni Ö tud valamit nem hiába milliárdos :D
    Takarítónak jönne aha minket eltakarítani ne zavarjuk a tenyész köreit xDxD
    ismét csak szerelmes vagyok :D:inlove::inlove::inlove: második

ildics1981, rozo52, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  16. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

A tanítvány egyszer utoléri a mestert :D
    Igen Katára oda kell figyelni valamit nagyon tud mert a végén előbb kerül fel a top 10-es listára mint én. :D

ildics1981, rozo52, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  17. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

arany bárány hurrá:D:cry:
    ritkán történik velem ilyen jó dolog:)

ildics1981, rozo52, genka53 és 24 más kedveli ezt.
  18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Buko az van bőven,kb 200 mill,adott ezt azt,de inkább lopika van,ha 4 egyforma 6-os szintűt teszek be csak a következőt adja,ha keverem,akkor minden nyolcadikra ad valamit,a tegnap viszont a két sima meg két magas szintűvel,nem volt olyan rossz az arány,ma ami említésre méltó 1 pikászó,1 aranybari.

ildics1981, rozo52, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  19. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Négy alap kakukkból lett: négy alap kakukk + madár plecsni + emlős plecsni + puha kakukk + punkakukk
    Máskor meg csak a nagyon kötelező... Az az érzésem, alap állatot érdemesebb tenyészteni, mint tenyésztettet :)

genka53, gyfa, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

Szia Steve!Ááá,annyira azért nem megy,tudod,csak óvatosan csinálom:D:Dhttp://kepkezelo.com/images/rdewuw6dtoruy80heam6.png
    Bizony,ez így van.:DMár a második szerelem?Gratulálok.:D

sziszi1965, rozo52, genka53 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.