Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Na, bumm!

-Fülemüle-70, rozo52, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  2. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

Inkább nem írok semmit ,ezeket tudtam én a tényekre írtam a rosszabbodik boomra és a party pörgetésre,ami roszabodot az utolso 1-évbe és nem kevésel hannem sokal roszabb let aki 7-éve játsza az tudja hogy etöl azért sokal jobb volt a party pörgetés és a béby boom is!köszönöm válaszod kedves vagy:) a modik nem hibásak ezekben:)

3. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Igaz! De szerintem mindenki azért csinálja, ha nincs ugrás eleve nem tenyésztek! A +1 állatért ott a tölgyön a rúna nem kell hozzá feltétlenül bumm. 1-es szintű állatért meg nem pocsékolom a tápot.

-Fülemüle-70, rozo52, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia szomszika:)
    Hiába, aki tud az tud:) Csinálja utánad akinek ez így sikerül:), én nem merném vállalni, hogy utánozzalak a zebrákkal:)
    Szia, valahogy úgy érzem ma este a kötelező+1-en kívül az utalvány az egyetlen amit kaptam, abba is hagytam a tenyésztést nem az én farmom van a szerencse keze-lába ma este.. utalványra pedig nem nagyon van szükségem:), már végeztem az eventtel
    Szia! Körülbelül ezt próbáltam leírni én is:)

-Fülemüle-70, alex0824, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

6. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

kb 100 tenyésztést raktam most be a 25 utalvány mellé ezek jöttek:
    alap kakukk - punk
    alaptyúk - disztyúk ez 3x

Nem nagy urgások, de legalább valami:)

8. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Nem panaszkodom....pedig megtehetném:
    40misi vásárolt cuccból:

Nagyon egyet értek ezzel!
    Nem kicsit romlott a játék minősége - hanem sokat! Erről nem a modik tehetnek, hanem a BP....sajnos....

9. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Macskákkal próbálkoztam,először 4 egyformát 1,2,3 szintűekkel,boom beli érzés semmi,utána kevertem,na az teljes csőd,viszont az utalványokat adja,miét van egy olyan érzésem,hogy csak kiírták hogy baby boom:Da piac is érdekes,kevesebb a magasabb szintű tenyészállat mint boom előtt,pedig boomkor mindig szoktak kitenni pár aranyállatot,ami szerintem jelzi a boomnak a termését,párszáz szupi tápom volt,ebből a boomból elég is ennyi.xD

-Fülemüle-70, Melan, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  10. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Nem rossz ez a keverés, köszi a segítséget. Két alap plusz két muskétás egérből tudós, két alap béka és két akvamarin repülő. De a szép, négy alap macskából egy cirmos és egy szavanna :)

-Fülemüle-70, Melan, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én sem... "Csak" két jógapandát buktam (egy körben), az összes többi keverés bejött. Ilyen is régen volt.:inlove:

http://kepkezelo.com/images/e6i1uplssgpc1bipp2v7.jpg
    http://kepkezelo.com/images/qvdm8m90r3zos1yoc21j.jpg
    http://kepkezelo.com/images/p6a9cxct4hl7ykon1ank.jpg
    http://kepkezelo.com/images/yw8bkib3xytui2huglvs.jpg
    http://kepkezelo.com/images/rbj46msp27kcrbu41poq.jpg
    Tortautalvánnyal mondjuk nem nagyon kényeztetett el a rendszer, de egye fene, nem bánom. :D

Utoljára szerkesztett: 25.2.17
    missuzy_53, Imi*, -Fülemüle-70 és 14 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Én csak párat tenyésztettem , de a csúcson kell abbahagyni :D:D:D Nem is tudnák továbbmenni , ha akarnák se xD

Páva pulyka + Házi pulyka + Sült pulyka + Pulyka = 2 Házi pulyka + Ősi pulyka :p

Hm , mi legyen evvel ? :music:Kockáztattam :oops:

Határmenti pulyka + Házi pulyka + Ősi pulyka + Határmenti pulyka = 6 Pulyka + Alkotó pulyka :inlove:

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép reggelt nektek kedves tenyésztők:)
    Ahogy olvaslak benneteket lehet, hogy korán adtam fel? Megyek és próbálkozom még pár körrel, hátha jobb lesz, mint tegnap. Ha sikerül, hozom az eredményt is:)

rozo52, -Fülemüle-70, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  14. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Jöttem - vettem - betettem - majd kivettem:

GA-BI-O-Farm, missuzy_53, rozo52 és 16 más kedveli ezt.
  15. Melan

Melan Fórum admirálisa

GA-BI-O-Farm, iboly54, missuzy_53 és 17 más kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

17. Melan

Melan Fórum admirálisa

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hát ez a boom most nem volt valami nagy szám vagyis nem lett volna semmi baj se csak az ugrások helyett tortautalványokat adott és barna állatokat!-.-:cry:

Melan, feki13, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Akad 1-2 szép keverés amikhez gratulálók! Nálam totálisan megállt az egész boomoknál alig van ugrás (alapokból) a keveréseket az utobbi időben mindent elbuktam mai eredményem 11 keverésből 1 jött be utána azt is elvitte, de nemrég 20 ból egysem ugrott. (tudom hogy a keveréses tenyésztés rizikos mert régóta csinálom). A páváknál ha nem történik valami áttörés (alapos tenyésztésre gondolok) akkor befejezem a tenyésztést mert ebben már nekem semi siker élményem sincs........
    (még bent ketyeg 11 keverés kíváncsi vagyok milyen lesz)

Marika312, missuzy_53, rozo52 és 8 más kedveli ezt.
  20. LBetti

LBetti Fórumgróf

GA-BI-O-Farm, Marika312, rozo52 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.