Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Oda fotoshopoltad mixD100 éve láttam ilyesmit:D

.sylvia72., [Lacko], steve223 és 6 más kedveli ezt.
  2. szalaip

szalaip Fórumprofi

g.bella, steve223, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  3. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

ID8843532 vásároltam tiki totem állatot a piacon de nem kaptam meg mindent OKA,? pénzt levonta

4. cirmy81

cirmy81 Járnitanuló

Hogy lehet, hogy a skála max.-on csak 2mill732-ért engedi a nap pávát?:oops:

5. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A tiki totemet ne az állatok között keresd, mert terményként sorolja be a játék!

g.bella, Fatther és Gio kedveli ezt.
  6. Angyalszárny

Szia!
    Különböző piacok vannak a játékban különböző árakkal!

g.bella kedveli ezt.
  7. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Gazdakör teljesitéshez vásároltam de ugyan annyi maradt mint volt!!!!

8. Angyalszárny

Szia!
    Tukánt vásároltál és nem pedig tikitotemet!

9. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

ez szó szerint így van itt a bizonyíték a bukásokra: és ez szemét munka hogy letekerték az ugrások számát szerintem keverésnél 90% elveszi,10%- adja meg ez aljas dolog,ha elvárják hogy költsünk a játékra,és nem csak eszt a tenyésztést tetem be közel 60db ilyen tenyésztést tetem be és mind bukta volt közel 200mila bukás!

https://image.prntscr.com/image/b0f70ace1d7d4338902b3aec3a7a52bb.png

és tudom kedves modi hogy a keverés bukásal is jár!de ez nem a keverésen mulik hanem azon hogy letekerék az esélyeket hogy sokal kevesebb keverést adjon meg ahogy irtam fent is 90%elveszi és 10 % adja meg!idáig meg ugy 35-40%megadta mielött álitotak rajta!és ez tény eszt már több játékos is észrevete!

.sylvia72., steve223, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  10. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Úgy gondoltam néhány szupertápot felhasználok, azt hiszem ezért megérte!:inlove::)
    [​IMG][/URL][/IMG] [​IMG]

g.bella, Imi*, ..vicacica.. és 12 más kedveli ezt.
  11. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

12 szokásos tenyésztésből 1 db ugrott!!! tegnap délelőtt kb 20 ból több mint 10!!! Mindig ugyan azt csinálom és ugyan úgy, vagy csak bronz vagy csak egyel alatta lévőket tenyésztek egyszerre 1 magas a 2. helyen többi alap. Egyszerre 2 vagy 3 db tenyésztést indítok.
    Nem lenne szép ha így akarnák megölni a játékot, mert sokaknak sokat jelent és sok időt és anyagi dolgot fordítottak rá.

g.bella, steve223, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Csak kettőtöket emeltelek ki, mert igazatok van, persze csak mi, azaz a játékosok odaláról, mert ha mindezt a BP oldaláról nézik, akkor azt látják, hogy sok játékos szereti a tenyésztést, boom alkalmával még többen tenyésztenek, és kevernek is (ebbe kavart bele a BP) és nagyon jó eredményeket érnek el (arany és rózsa állatok tömkelege persze ez jó régen volt így).
    Nem tudom mi vezérelheti őket, mit irigyelnek, miért rossz az nekik, ha sok embernek van (s)ikerélménye.
    Miért gondolják azt a BP-nél, hogy ha elveszik a játékélményt, akkor többen vásárolnak, vagy szívesebben játszanak?
    Szerintem vannak embereik, akiket ráállítanak arra, hogy figyeljék a Fórumban a játékosok által leírt véleményeket, tapasztalatokat, kis "titkokat", amiket kihasználnak a játékosok (direkt nem bugokat írtam), lásd gesztenyés felhő, régi prémium alkalmával a fák altatása által kihasznált pozitívumok, boomok alkalmával tenyészállatok keveréséből kinyert arany állatok.
    Ezeket a dolgokat mind "'megreformálták", nehogy már annyira jó legyen. Nem értem őket, de mindegy is, miket írok, náluk van az előny.
    Most kevertem egy kicsit, és csak kevés siker lett, nem is írom le, miket buktam, mert ti is rosszl lennétek a képek láttán, tudom a Modik mindig figyelmeztetnek, ilyenkor, hogy nagy a bukás lehetősége, de nem bírom ki, hogy ne keverjek :)
    Másik észrevételem régebbre nyúlik vissza. E a gazosodás. Csak azért vették ki ezt az elemet a játékból, mert az ültetős eventek már egymsba érnek és gondoljatok bele, ha valaki, csak 10 percet késik az aratással, a gazosodás miatt már bukott az eventen.
    Mindenkinek sikeres tenyésztést és örömteli játékot, mindannak ellenére amit fentebb leírtam, szeretem a Farmeramat :)

Utoljára szerkesztett: 27.5.17
    g.bella, jucus100, Ágica-1958 és 14 más kedveli ezt.
  13. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

[​IMG] Na bekevertem a maradék állatkáimat. A szamaras egész jó lett.

Imi*, missuzy_53, steve223 és 7 más kedveli ezt.
  14. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Hú, én csak ámulok a sok keverés láttán, nagyon bátrak vagytok, sok sikert kívánok nektek hozzá!
    Én nem merek ilyeneket csinálni, csak egyformákat rakok be. Na nincsenek is nagy ugrások, de én annak is örülök, ha pl. 2 következőt ad, nem egyet.
    Tegnap betettem 4 sztártyúkot, már csak egy hippi hiányzott a gazdakörbe. Még mindig hiányzott, amíg két perce nem vettem egyet. Ugyanis most ugrott egyet, és aranytyúk lett belőle. Na ez azért nem olyan nagy baj. :D (csak valamelyik nap vettem aranytyúkot, amit betettem a gazdakörbe, és több már nem kell oda.)
    De a gazdakörbe vettem hippit, és keletkezett egy eladó aranytyúkom. Ha érdekel valakit a 16-os vágányon, akkor küldjön egy baglyot.

Imi*, missuzy_53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Nálam szokás szerint az ég adta világon semmi nagy durranás nem volt most sem.
    Sima állatokat tenyésztettem rengeteget. Ezekből lett vegyesen fitnesz, sport kaméleon, puha nyuszik özöne, hamis tapsi, pulykából sült pulyka.

Bátorkodtam én is, de minek... Hótapsi 3 sima nyúllal = barna bak. >:(>:(

Utoljára szerkesztett: 27.5.17
    g.bella, breki072, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. jutka65

jutka65 Fórumprofi

sziasztok - most küldtem el a bp-nek egy villáskulcsot hátha sikerül csavarni vele a szerveren

g.bella, Fatther, missuzy_53 és 3 más kedveli ezt.
  17. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Szia!
    Gratula, nem csak a szamaras lett jó, én ha a fejem tetejére állok akkor sem ad csak eggyel nagyobbat, a keverésnél meg mindig elbukom, ugy hogy már nem próbálkozom, úgy látszik rossz szerveren vagyok nem szeret a bp.

Bubuka212 kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Kedves szomszédaim jóvoltából tettem még egy próbát, ezúttal az egereket és hollókat vettem célba, most nem kevertem, nem akartam bukni megint, jól tettem :)

g.bella, Fatther, missuzy_53 és 4 más kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Nem hagyott a kíváncsiság ezért tenyésztettem párat,na jó,jó párat,semmi extra hozta szokásos formát ez van,de egy pozitívum azért van a boomban,vettem sziamit,császárt.

Fatther, missuzy_53, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  20. Atike1

Atike1 Utánpótlás-írogató

sziasztok.van valami recept,h pl 2gácsér+2kacsábol mi lesz,vagy 4 gácsér eggyel nagyobbat ad??esetleg 4 különböző emlöst lehet párosítani?bár ez nagyon beteges.én csak alap állatot tenyésztettem,így nem tudom hogyan lehetne puhanyuszim.(4 nyuszi 1barna bak)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.