Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Steve.Sajnálom,tenyésztek helyetted is.:D

*-ToFarmer-*, Gio, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sok sikert piactárs :D

3. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Köszi!
    Ez lesz az első ilyen versenyem, kíváncsi vagyok mire jutok! Már nagyon várom!

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ezek szerint, nem lesz villám - mini - Boom, mivel megjött a hivatalos a pénteki szokásos Boom-ról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-és-baby-boom-akció.15278/#post-726933
    amely lényegileg erről szól:

Az akció kezdete várhatóan: 2017. július 21. (péntek) 18:00
    Az akció vége várhatóan: 2017. július 23. (vasárnap) 22:00 tart, és vonatkozik a szupertáp vásárlásra és a Baby Boom-ra egyaránt.
    Sikeres tenyésztést kívánok mindenkinek! :D:inlove:

*-ToFarmer-*, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  5. Blökix

Blökix Fórum hercege

Jelentkeznék a maci tenyésztő versenyre,37-es piacon vagyok.

*-ToFarmer-*, -Fülemüle-70, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Úgy látszik a nagy meleg nem használ a versenyszellemnek!:(A "nagy öregek"meg szép csendben kivonultak a versengésből!:(

7. Zsuzsi-Nagyi

Zsuzsi-Nagyi Járnitanuló

Sziasztok! :)
    A macik a málnásban elvesztek! :pxD

https://postimg.org/image/55rrqxx5p/
    https://postimg.org/image/cua8ln7m3/
    https://postimg.org/image/grwr64qmb/
    https://postimg.org/image/ckymsi3d1/
    https://postimg.org/image/ahybllsib/

Az 5. körre vettem 100 macit még, hátha ad valami jobbat! :music:
    Az eredménye:
    https://postimg.org/image/5tu49v4vd/

Hát na szóval ennyi... A maci győzőtt! :D ;) xD
    Aki teheti az szerintem várja meg a boom-oz! Hátha jobban ad akkor! :D
    Sok szerencsés szép macit mindenkinek!
    Jó játékot! :D
    Zsuzsi

Imi*, -Fülemüle-70, miniowl és 2 más kedveli ezt.
  8. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Szép napot mindenkinek!;)

Jelentem beszaladt hozzám egy maci és bemutatkozott:Örvös vagyok.xD

Mondom : én meg Ki .:p

Sali~*.*, ViriTündi, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  9. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

hello mindenki.

szeretnem megköszönni a bp legujabb iranyelvet es aldozatos munkajat amivel könnyitenek a mindennapjaimon.

amilyen gyorsasaggal es ügyesseggel elertek a jatek csucspontjat........hat......le a kalappal.

el sem tudok kepzelni ettöl szorakoztatobb, szivet melengetöbb idötöltest mint a tenyesztes vagy mas foglalatossag amit a farm kinal az utobbi honapokban.

remelem a vezetöseg nem felejtkezik meg a kicsiny csaladjuk tagjairol sem,
    es nepszerüsitik a jatekukat szeles körben az otthonaikban is.

egy aprocska izelitö hogy mitöl is döglik a legy:

termeszetesen kivanok minden joooot, kelllllemest a tovabbi tenyesztesekhez ( ami nalam vpenzert szoba sem jöhet )

es nyugodalmas jo ejszakat a vezetöseg reszere az örök sötetseg leple alatt.

tisztelettel : skalimaci

az a maci aki nem megy be többe a malnasba:)

Fätum, HéricsBáró, Sali~*.* és 28 más kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Húúúú,ezt inkább nem lájkolom,még nekem is fájdalmas:(

kisbogár64, Gio, -csincsike- és 2 más kedveli ezt.
  11. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, :D

Beszéljük át újra a szabályokat.
    4 kör, Boom alatt
    Kezdő kép és a 4. kör utáni kép (lehetőleg látszódjon a sztáp mennyiség és a farmnév)
    Kezdő kép után ne adjunk el medvét, ne arassunk medve ólat, ne vegyünk medvét és színes medvét.

Felhívták rá a figyelmemet, hogy a Tortás event alap medvét és tenyésztett medvét is ad nyereményként. Ez igaz. Sajnos nem tudunk mit kezdeni, mindez azért van, mert ennyire összekapcsolták a kettő párhuzamosan zajló eventet. Szabályozni azt nem tudjuk, hogy ki mikor játssza a tortasütést.
    Így el kell fogadnunk, hogy pár plusz tenyésztett és sima medvéje lehet pár embernek. Aggodalomra nincs ok. Eddig sem az alap vagy az egyes szintű tenyészállatok döntöttek a sorrenden. Most annyi lesz a különbség, hogy a tortás nyeremények miatt árnyaltabb lesz a kép.
    Annyit azért, (csak ha lehetséges) ne a 4 kör alatt kezdjük el a Tortás eventet. (De ha valaki véletlen játszana, nem probléma, alig fogjuk látni hatását.)

Nem értem a hozzászólásodat.
    -Angel-Farm- mal jelentkeztél. Most meg hozod a képeket úgy, hogy még Boom sincs. Még arra sem lehet gondolni, hogy azt hitted már Boom van, ezért kezdtél neki letenyészteni a 4 kört. Mert a hsz végén azt írod, hogy a többieknek azt ajánlod, hogy a Boomot várják meg. Azaz tisztában voltál vele, hogy nem Boom alatt tenyésztetted le azt amit amúgy a medvetenyésztős party miatt letenyésztettél volna.

Sajnos "semmisnek" kell tekintenem a képeket. Mert Boom alatt kellett volna letenyészteni. (Nehogy, még egy 4 köröst megcsinálj! Túl drága lenne ez az egész mulatság, mégegyszer. :oops:)
    Felírva, majd írok baglyot. (Feltéve, ha eszembe jut :oops:xD) Megjegyzésbe beírom, hogy a 16. helyen végző ne féljen írni Neked a nyereményét illetően.
    Oké. :D Ha úgy gondolod, elég ha hozod a képeket. (Boom alatt, mivel akkor is kell letenyészteni.)
    Oké :) Sajnálom, hogy így döntöttél! :sleepy::eek:
    Felírtam mindent. :music:

Sorszám[​IMG]P.száma
    cili531
    zsuga06111
    Bokalmgazda2
    csigamaj3
    ypszilonka5
    .slyvia72.9
    asdfghjkl73739
    bence2010119
    *-ToFarmer-*11
    Noéka0314
    CoraQueen16
    Imi*16
    -csincsike-19
    Melan20
    -Fülemüle-7020
    Beus92821
    Vyca-cica25
    zoldert27
    genka5334
    Blökix37

Felajánlások ebben a hsz-ben: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állattenyésztők-tapasztalat-csere-topicja.12367/page-336#post-727584

Utoljára szerkesztett: 20.7.17
    HéricsBáró, csigamaj, zoldert és 11 más kedveli ezt.
  12. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Zalán.

Felajánlok egy különdíjat a legszorgalmasabb gazdának aki segít levezényelni ezt
    a Buli a Málnásban nevű eventecskét írj fel magadnak egy pankát ;)

13. Zsuzsi-Nagyi

Zsuzsi-Nagyi Járnitanuló

Szia! :)
    Valóban megcsináltam, de arra nem figyeltem, hogy csak boom-kor lehetséges csinálni! :)
    Így most visszalépek, majd legközelebb!
    Ettől az ajándékaim még állnak! :)
    Köszike
    Sok sikert mindenkinek! :)

14. genka53

Szia te drága! :)
    Hát hová a búbánatos málnásba tetszel sietni a körözéssel?! :cry:Randid van? Külön bulid lesz, csak neked a hétvégén?;) :D:inlove:

15. Noéka03

Noéka03 Járnitanuló

atyajooooisten........

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia macikám:)
    Amit leírtál abban sajnos mélységesen egyetértek veled, a tenyésztések egyre gyengébb, rosszabb eredményeket adnak, és nem csak a keverések, hanem az állítólag rúnával erősített ugrások, illetve azok hiánya is elveszi a kedvünket. Nem ugrál már szinte semmi. Sikerült hónapok óta egyre kevesebbet tenyésztenem, tápot nem is vettem. Igazad van jól jön máshová, másra a tápra szánt összeg. Bár valószínűleg pótolni fogom a szuperkaja-készletemet (és nem 2-3 nagy csomaggal veszek mint régebben), ezt inkább az ólak érésének gyorsítására tartogatom mint a tenyésztéshez.
    Ettől függetlenül a versenyzőknek és a többieknek akik "csak" tenyésztenek eredményes, sikeres boom-ot kívánok.

HéricsBáró, Noéka03, rozo52 és 12 más kedveli ezt.
  17. genka53

Szia Skalimaci!:)
    A BP és a tenyésztések, eventezések helyett én inkább arra szeretnék kitérni, hogy ismét a TOP 10-ben vagy! :D:D:D
    Hatalmas gratula, és maximális elismerésem! További minden jót és sok sikert kívánok! :inlove::inlove::inlove:

18. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

az igazi problema ott bujik meg a masodik hasonlo kepen ami az itt kiposztolt hugicaja.

jaaaa,
    es akar ikreknek is mondhatnam,mivel par percen belül keszült mind a 11 tenyesztes.

összesen 8 perzsa es 3 bekaherceg ment a levesbe.
    köszönet 100x es meg 1x.

Utoljára szerkesztett: 21.7.17
    Fätum, Gio, Sali~*.* és 14 más kedveli ezt.
  19. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Megértem mit érzel az elmúlt hetekben -300 milló lett keverésből (tudom nem garancia a keverés de ilyen duva veszteségem még soha sem volt.......) nem láttom értelmét további pénzt pumpálni ebbe az egészbe......

Fätum, alex0824, missuzy_53 és 13 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Nekem eddig se volt kedvencem a tenyésztés. Mióta az új tenyészterepet bevezették még rosszabb lett. Ha néha 6. szintű állatka érkezett az már teljes siker volt. Így a gazdaköri tenyésztős küldetések soha nem lesznek befejezve. Független volt a tenyésztés attól is hogy vettem szupertápot vagy sem. Bizos a negatív hozzáállásom a hiba. :D Ha farmaranyért azonnal befejeztem a tenyésztést még akkor se jött jobb eredmény. A hozott képeitek még jobban megerősítenek abban hogy csak a szükséges mennyiséget tenyésszem.

Fätum, spagetti24, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.