Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Malackó-89

-Malackó-89 Fórum-zöldfülű

2. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

eddig nagyon nem volt szerencsém a tenyésztéssel, sokszor ki is hagytam a boom-ot.
    Most kb. 450 szuper tápot használtam föl és csak tevét tenyésztettem.
    Lett egy trükkös tevém, 2 szultán tevém, 2 múmia tevém és 7 tudós tevém.

Szerencsés tenyésztést Mindenkinek:)

K&K

3. maryke26

maryke26 Junior szaki

Azoktól kérdezném akiknek lett trükkös tevéje, karate pandája hogy hány tenyészterepet tettek ki egyszerre? Köszönöm a választ!

Timoalex és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

A legnagyobb elismerésem a szerencsédhez

eszter.77, Adrián-Beatrix és kukac42 kedveli ezt.
  5. kisstiti

kisstiti Törekvő

Szia! Nekem lett tegnap este egy karatepandám alap pandából. 14 db tenyészterep volt kint egyszerre. Szerinted ez számít egyébként?Én is köszönöm a választ! :)

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  6. -Malackó-89

-Malackó-89 Fórum-zöldfülű

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, én az egész területen pandát tenyésztettem, csak a hézagokban volt fa. Most hagytam abban, nem sikerült a második karate.

Sajnos nekem sem jött be az ajánlott technikád. Majd a később újra próbálkozom, hátha....;)

Timoalex, Adrián-Beatrix és kukac42 kedveli ezt.
  8. maryke26

maryke26 Junior szaki

Köszönöm a választ. Hát nem tudom többen írták már hogy keveset kell kirakni, nekem mondjuk mindig úgy lettek nagyok hogy sok volt kint. Most próbálkozom a 3-4 tenyésztereppel.

Timoalex kedveli ezt.
  9. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

sajnso nekem oda több mink 200 szupi táp de semmi extra ugrás! Probálkoztam minden állattal, de amikor Kakkukk van akkor nekem mindig gyéren adja! Kakkukot meg eleven utálom, szoval marad a fanyar váakozás! Amugy szines olat nekem is csak akkor sikerül épitenem, amikor ujj állat jön a játékba...hiába probálkozok rózsa holló t szerezni, nem jön össze soha...majd talán cserenapkor

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia nálam 10 kupi volt kint ... De észre sem vettem hogy karate panda is lett ... ma eszméltem mert a pajtából pakoltam volna a piacra .... Vajon mennyit ér ? mennyiért érdemes kitenni ?

Timoalex kedveli ezt.
  11. maryke26

maryke26 Junior szaki

Szia! Gratulálok hozzá. Az én piacomon 19-20 millóért rakják ki a karate pandát de nem viszik el ennyiért amennyire én észrevettem. A trükkös teve simán elmegy 20 milláért is nálam.

12. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok!

25 tenyésztelepem volt kint egyszerre, 4 sima vagy 4 havasi tevéből lett a trükkös teve.

Köszönöm szépen:)

Sok szerencsét a tenyésztéshez:)

K&K

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm .. Hm ... Akkor várok egy piaci ajánlatot .... Aztán kiteszem az alá ... Végül is eláll a pajtába is ... Nem romlandó ....

14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sikerült egy kis ugrás megint 4 szusiból egy táncos.
    Már van 2 táncos, csak nekem 2 karate kéne:)

Lassan elfogynak a pandák is, kíváncsi leszek mire végzem:)

15. mementori74

mementori74 Fórum félistene

biztos ez?

eszter.77, Adrián-Beatrix és kukac42 kedveli ezt.
  16. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Végre:)4 sima tevéből sivatag hajója lett.

17. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem!
    Egyáltalán nem ,mert bekeveredtem :)
    Cirkuszi lett!
    Az a rózsaszínpapucsos:)
    Vá, megkergültem már teljesen!

Timoalex, kutyaszálló, kisstiti és 7 más kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Most kezdtem hozzá tenyészteni/a kakukk már tegnap kész lett./ Én imádok tenyészteni. Van még 300 körüli szupitápom,gondoltam próbálkozom más állatokkal is.Most először a hal került előtérbe.
    Látom majd hogy ugrál,de ha nagyon lusta lesz,átmegyek a bahamára pandázni egy kicsit.Sok jót olvastam a pandákról itt,azaz szerencséről,hogy jókat ugrott.

Timoalex kedveli ezt.
  19. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Nagyon nem akaródzik ugrálni a tenyésztés, vagy már túlságosan el lettünk kényeztetve? :( Ezt nem hiszem, inkább, ha nem kakukkolsz, igen sokat kell bedobni, hogy kapj valamit amit (el)vársz. Részemről befejeztem ezt a bummot,mert, ha kakukkok vannak, a többi tenyésztés háttérbe szorul, meglátásom szerint. Sok sikert Gazda-társak! ;)

Timoalex kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A hal nem vált be,40 tenyésztést csináltam,de mindig egyet ugrott,a gömbhalig jutottam.Most tettem ki a Bahára 8 házikót.Próbálkozom a pandákkal.Csak 4-5 kört,ebből már meg lehet tudni,hogy csak sétál,vagy nagyon siet,ugik-e 2-3 akadályt!Legalább egyszer!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.