Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Welma

Welma Utánpótlás-írogató

Utoljára szerkesztett: 26.7.17
    rozi53, -Fülemüle-70, ördög0 és 5 más kedveli ezt.
  2. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Ha nem használtál bájitalt akkor ennyit vesz le az 5 óra miatt:eek:

Illetve nem rossz a zuhatag ;)

Utoljára szerkesztett: 26.7.17
  3. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

4. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

5. Szivárványvölgy

Szivárványvölgy Járnitanuló

Sziasztok !
    Én tegnap, kilépés elött betettem 10 juhot a tenyésztésbe, szükségem van 2 csupasz juhra a felhő kiváltásához és a 10 tenyésztésből 9 farmpengőt adott . Azt hiszem ez nagyon szép, elégedett is vagyok vele :D
    Kívánok mindenkinek hasonló "farmpengő termést" !

6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hú, ez nagyon jó! Nálam is jó volt a zuhatag, nem ennyire, de csak alapból és vásárolt jegesekből, meg farmpengőn kiváltott sztápból, ami nem volt sok, kb 160 db, 5 kozákig és 1 örvösig azért eljutottam... szót se szólok, alapnak a kövi boomhoz jó lesz. Addig meg veszem a tenyésztett macikat. Köszönöm a tippet, nekem bejött!

7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,
    Elnézést kérek mindenkitől aki keresett:oops: Jelenleg elkeseredett háborút folytatok az idővel, és nem meglepő módon nem én állok nyerésre:) Ha 48 óra lenne egy nap, az is kevés lenne most.

Köszönöm szépen az ajándékokat, nem számitottam rá hogy ilyen előkelő helyen végzek, a macis tenyésztést is kutyafuttában zavartam csak le, torta utalványom maradt 200 felett, a mostani kockás eventből is egyelőre annyi maradt meg, hogy termeljek növényt, felröpik majd jönnek, a többi majd lesz valahogy:)

A titkárnőmnek a következő cserenapon utalom a jussát:D, ha hinni lehet a pletykáknak, akkor nemsokára lesz rá lehetőségem8)

Sikeresebb tenyésztéseket kivánok Mindenkinek!

-gyöngy-581, missuzy_53, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  8. kovacsniki84

Sziasztok

Újabb zuhatagi már-már csoda.

Utoljára szerkesztett: 27.7.17
    Timi21a, Amira09, Firuze1994 és 11 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Most már kezdek irígykedni...:D;)

Amira09, skalimaci és SzabadEurópa kedveli ezt.
  10. kovacsniki84

Mi lesz :eek:?

S az eredmény -.-

Utoljára szerkesztett: 28.7.17
  11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Niki!
    Bator vagy, hogy ennyit betettel keverni boom nelkul, az eredmeny elegge lehangolo :(

-Fülemüle-70 és kovacsniki84 kedveli ezt.
  12. kovacsniki84

Annyira nem :p
    Revansot veszek csak kigondolom hogyan;)

genka53, skalimaci, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  13. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Ez még a boom utolsó peceiben jött a rózsa ól megépítése után, ahogy látjátok az utolsó szupertápomból:D ,
    https://kephost.com/images/2017/07/29/3.tancolomaci.png, csak akkor nem hoztam, mert nagyon szomorú lettem skalimaci bejelentése miatt. Ma úgy gondoltam kellene a táncolónak egy pár, ezért betettem egy pár macit a házikóba és lett 4 örvösöm:
    https://kephost.com/images/2017/07/29/keveres1.png https://kephost.com/images/2017/07/29/2orvos.png https://kephost.com/images/2017/07/29/igyserossz.png, Ezekkel már meglenne a garantált táncoló, hacsak nem ugrik kettőtxD, de motoszkál bennem a kisördög a keverésre:music:Szerintetek mit csináljak?

Amira09, ursa11, nevada007 és 7 más kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ez tudod, hogy tudnád leginkább megvalósítani?!? Ha moderátor válna belőled és a több évnyi játékos-tapasztalatodat és a reális játékos-igényeket becsatornáznád a fejlesztők felé! Ők minden bizonnyal jobban hallgatnak egy modira, mint a mezei játékosokra...

Azért még nem adtam fel teljesen a reményt, hogy látlak én még Téged az élen küzdeni a TOP-ban! Ennyire könnyű dolga nem lehet az őszi TOP-on k.tynkának...

Üdv, Kata

_Cygnus_, genka53, alpha58 és 9 más kedveli ezt.
  15. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

ismet szia neked Kata_rzis :)

ez nem az en öszöm lesz,abban biztos vagyok.

modinak pedig kutyaütö lennek es hamarabb repülnek mint korabban barhonnan...

az ilyen linkoci csapodar emberke mint ami leszek a jatekban,inkabb jobb ha a hangulatert lesz felelös bizonyos esetekben.

Kata_rzis, _Cygnus_, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Kellett volna egy Gyémánt hal és hát megpróbáltam 3 csókhallal kikeverni xD8) Persze nem sikerült :cry:
    És ez lett:
    https://kephost.com/image/0ykx :p

Timi21a, missuzy_53, asdfghjkl7373 és 7 más kedveli ezt.
  17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Vissza mered tenni? :p

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Persze de nem fogom, mert úgy érzem vétek lenne ;)

Timi21a, Gio, kovacsniki84 és 2 más kedveli ezt.
  19. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Én így jártam a méhekkel, kellet volna egy mézes méh és sikerült keverésből három űrméh azt betettem megint keverten és elúszott mind a három:cry:

-Fülemüle-70, mebajah, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  20. Gio

Gio Fórum bárója

Sajnos ez benne van a pakliban a keveréseknél, sajnálom:sleepy: Én viszont szerencsés voltam, nem sokat gondolkodtam győzött a kiváncsiságxD Bekevertem az egyik örvöst és meglett a táncoló: http://kephost.com/images/2017/07/29/tancolokeveresbol.png
    Mindenkinek hasonló szerencsét kívánok!

Timi21a, _Cygnus_, breki072 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.