Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Most , hogy már hivatalos verseny felhívás is van , Én jeletkezem :DMég csak a fele elefáni van meg :cry:

Aloha TamásZalán
    Felajánlandó aji a tenyészversenyre :
    • Aki a 101. helyezett lesz , az a szomszédom lehet , és egy hónapom keresztül minden nap , kap 1 db Rózsaszín zselét :p

cecillia53, geliko, *-ToFarmer-* és 9 más kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Zalan !
    Ujbol vissza szallok a ringbe , elefant mennyiseg es szupertap meg van .
    5-os vagany
    Felajanlasom a 14. helyezettnek egy Ylang-ylang XL fa es egy neon kecske kitehetot.
    Sikeres tenyesztest kivanok mindenkinek ;)

Utoljára szerkesztett: 9.9.17
    AnkaFD, -manykó-, cecillia53 és 10 más kedveli ezt.
  3. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Nem szeretném ezt se kihagyni,ígyis-úgyis tenyésztek.Ha lesz szerdán egy rövid boom,akkor jelentkeznék.Minden meg van hozzá,de péntekig nem várok most.Meddig lehet jelentkezni?Van-e jelentkezési határidő?

Üdv.:Bokalmgazda

AnkaFD, Fatther, cecillia53 és 5 más kedveli ezt.
  4. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

Szia Zalan !

Nem szeretném ezt se kihagyni,de csak ugy tudok jelenkezni a versenyre ha 15-én pénteken van szupertáp akció,és akor még lehet versenyezni nem látam határidöt,igy gondolom akor se késö ha hozom az eredményt!
    elefant mennyiseg megvan kép rola it
    :https://image.prntscr.com/image/5GjUmamwRWWAnKFwkDQ7AQ.png
    a táp meg akor lesz meg ,ha 15-én lesz beby boom és szupertáp akció!ha igy is lehet jelenkezni akor jelenkezek a versenyre???

39-es piacrol indulok, felajánlásom az elsö 3-helyezetnek 1db xxl ördögcédrátfa,fejenként!és az utólsó 3-helyezetnek is!

bonba73_Gazda

keverve eszt sikerült ma tenyésztenem,de mivel frisitetem igy nem tudtam képet csinálni miböl let igy a piacra kitet eredményt hozom:
    https://image.prntscr.com/image/kssm48JxSOSuucOf7h6dNg.png

AnkaFD, Fätum, cecillia53 és 10 más kedveli ezt.
  5. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, ;)
    Örülök, hogy végül meggondoltad magad. :D Határidőt pótoltam. (Boom végéig, mivel eleve csak Boomkor szabad letenyészteni a 4 kört.) :music:
    Igenis! ;) Szavatartó emberként ismerünk amúgy is, így kétség sem volt afelől, hogy itt leszel. ;) Báró is jön majd a bölény tenyésztéskor. xD:p (Ahogy a pávás tenyésztést is betartotta.8))
    Akkor viszont fordult a kocka. :p Akció az fix,hogy lesz, mert bevételi forrás. :D Tehát most már inkább az elefántokon kell majd dolgoznod. :)
    Én is szeretem az elefántokat :D Ha szerzel hozzá egy picivel több elefántot akkor elég lehet egy szép eredményre. (132*4*4=2112 elefánt, de kb 1650-1700 körül teljesíthető. Múltkor a legtöbb alapállatot felhasználó játékos 1720 medvével "oldotta meg" a 4 körös tenyésztést.)
    Felírtam a jelentkezésedet. :)
    Na akkor a 3. jelentkezésedet bevéssük. Harmadikra sikerült nekem lépnem :pxDxD (Igen, olvastam az előző FP-s tenyésztésnél a kérdésedet, hogy lesz-e, csak akkor még nem tudtam, hogy vállalom-e. Múltkor este pedig tényleg örömködés volt a javából részedről!:D:music:
    Meglesz a többi is! Megannyi zsázsa árából meglesz. :D Úgy legyen! 101-nél xDxD (Amúgy ez igaz, tényleg komolyan gondolja Bárónk! :music:)
    Örülök, hogy a macskás és pávás után ismét "vissza szálltál a ringbe". :music: Ezt írtad a medvés eredményhirdetéskor: "Lehet a kovetkezon reszt veszek, de ehhez oda fent is meg kellene nyomni a gombot ;)"
    Reméljük "kérésed" meghallgattatásra kerül majd. :inlove::D
    Szerintem lesz szerdai Boom. Ha nem lesz, akkor majd törlöm a jelentkezésedet a listáról. ;) Talán majd Jónás apó súg a gangon a szerdai napról. :music: (Határidő Téged nem érint, mert az a normális Boom hétvége vége.)
    Nem késő akkor. Főleg, mert a többség péntek-szombaton hozza majd. ;) Szupertáp akció pedig mindig várható Boomkor - tenyésztős eventkor. :D

/Kitöltés alatt/ később pótlom, beírogatom
    HelyezésFelajánlásokFelajánlóHozzászólásMegjegyzés
    MindenkiSzórakozás, örömTi a hozzászólókEgész topikFőnyeremény

SorszámJátékosP.száma
    zsuga06111
    Bokalmgazda2
    csigamaj3
    missuzy_535
    -jancsiszeg-15
    -csincsike-19
    zoldert27
    Cyra6532
    genka5334
    bonba73_Gazda39
    Fätum40
    v.edit1 ???
    Persze! Tárt karokkal várunk! :inlove::music: Megtudnád majd mondani a Pi(ac) számodat? ;) Ha van kérdésed, nyugodtan kérdezz. :)

-manykó-, Fätum, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  6. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Sziasztok!
    Én is jelentkeznék (felajánlást én is teszek, még kitalálom, hogy mit). Köszi.
    Piac: 22 (köszönöm a segítséget:))

7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Mindjárt lesz 2000 db elefántom, azt hiszem ebből már lehet versenyre tenyészteni, hisz biztos ad majd vissza sok alapállatot menet közben, legalábbis nekem volt, már hogy 6 db alapállatot is adott a tenyészállatok mellé:)

8. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Az is fontos, hogy legyen elég sok alapállat kérdés viszont a tenyésztés AB-ba kerül-e és az mennyi lesz.? Eddigi bahás tenyésztéseket AB-beadással lehetett kiváltani- majom-panda-teve..

Fatther, -Fülemüle-70, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  9. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Köszi Zalán!:);)

A 4. helyezettnek felajánlok egy rózsa panda ólat, a 14.-nek meg egy perzsa selyemakác XXL-t, valamint egy óriás mamutfenyő XXL-t a legkevesebb felajánlást kapó helyezettnek.:)

Fatther, cecillia53, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  10. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Ehhez hozzájön a tenyésztői csomag kiváltásának AB igénye.

Fatther, cecillia53, missuzy_53 és 3 más kedveli ezt.
  11. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

4-es piacon vagyok.
    Én is szeretnék felajánlást tenni. A 12. és 13. helyezettnek egy-egy nyírfát plusz az XXL-es fejlesztését. Remélem ez jó lesz :p

tégla, -manykó-, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Piaclady!:)
    Valóban jó az észrevételed a fentiekkel kapcsolatban, ám ezek a dolgok nem veszik el a kedvünket, attól mi még tenyésztünk ;):):D.
    A szigetes állatokhoz a tenyésztés jogát is még külön ki kellett váltani a majmok szentélyében, s úgy vélem ez nem is változik a jövőben sem.
    Abban bízom, hogy valamely meglévő kamrában helyezik el az elefánt tenyésztés, a tenyésztési kezdőcsomag és a tenyésztési jóváíró szobrokat, hisz nem egy, nem kettő kamrában vannak üres sorok, amelyek erre alkalmasak lennének. Ezzel megtakarítunk AB-t is, ami a rövidebb múltú játékosok szempontjából befolyásoló tényező, hisz az 1-4 kamra nyitása 20 AB kamránként, azt követően pedig 5-5 AB-val nőtt a kamrák nyitási aranybanán szükséglete.
    Amivel valószínűleg számolni kell mindenképp az a tenyésztési jog, a kezdőcsomag és a tenyésztés jóváíró szobor kiváltásának AB igénye, ami pl. a pandák és a tevék esetében 20-20 AB volt mindhárom fajta költségként, amelyek közül a tevénél a tenyésztés jogának 20 AB-ját ki lehetett váltani 200 FA-val, a pandánál pedig a tenyésztési jogot is és a kezdőcsomagot is külön külön 20-20 AB helyett 200-200 FA-ért lehetett megszerezni.
    Nem tudjuk még, hogy az elefántnál is ezek a költségek lesznek-e,
    de ezekre kell várhatóan készülni, viszont a fix infó, az mindenképpen a hivatalos event leírás. :)
    A pandatenyésztés bevezetése előtt közvetlenül volt AB vásárlási akció is, valószínűleg most is lehet rá számítani, hogy akinek szüksége van rá a tenyésztéshez, az igénybe tudja venni ezt a lehetőséget. :D:inlove:

Sali~*.*, tégla, iboly54 és 12 más kedveli ezt.
  13. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Genka53! Köszönet a jól megfogalmazott, kulturált hangvételű leveledért. Amit leírtál az igaz, nekem sem volt szándékom senki kedvét szegni, sőt egy figyelem felhívás volt pl. arra ha esetleg valaki így -úgy összegyűjtött némi AB-t gondolja meg mire áldozza. Itt van az új terület kiváltásának lehetősége a Bahán és mérlegelni kell melyik utat választja: a területét növeli vagy az eventet, mert ugyebár ahhoz kapcsolódik biztos feladatkör melynek a lehetősége csak most az egyszer lesz, míg a bővítésre lesz még alkalma.
    Nincs értelme sem felvásárolni, sem szaporítani az elefántokat, ha nincs meg hozzá a szükséges AB fedezet. Kívánom minél több játékos társ élhessen a lehetőséggel és remélem a BP is kitesz magáért az ajándékok terén.

Sali~*.*, iboly54, GA-BI-O-Farm és 11 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Piaclady! :)
    Én is jó szándékú figyelmeztetésnek és figyelem felkeltésnek vettem a hozzászólásodat, s azért is írtam le részletesebben a korábbi, szigetes állat tenyésztésével kapcsolatos dolgokat, hogy ez alapján olyan játékostársaink is informálódhassanak ez ügyben, akik nemrég kerültek játékba, de már elérték azt a szintet, hogy elvileg tenyészthetnek is elefántot, ne csak szaporíthassanak. (Szaporítás alatt az elefánt ólban megszületett állatok születése értendő.)

[​IMG] :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szent%C3%A9lye.700/

A felvásárlás és/vagy szaporítás alapja a tenyésztésnek. hisz az által jutunk elefántokhoz, amelyeket akár most az eventkor, akár később tenyészthetünk, amennyiben most nem áll rendelkezésre a Majmok szentélyébe beadandó AB szükséglet. Ezért viszont ebben nem értek egyet veled, hogy "nincs értelme". A "van-tól nem kell félni" szokták mondani.
    A Gangon már cca. egy hónapja folyamatosan szó volt róla, hogy lesz elefánt tenyésztés, így akár szintlépésként is volt/van idő AB ügyben is rákészülni. Az viszont igaz, aki szűkében van az AB-val, annak mérlegelni kell, hogy mit- mikor- mire költsön. :)Persze aki a királynőtől is betankolt, (mint velem együtt sokan mások is :D), az még jó darabig élvezheti azokat az előnyös eszközöket, de úgy vélem, hogy biztos, hogy megint lesz erre az alkalomra is AB szerzési lehetőség szolgáltatása a BP részéről.
    Kívánságom azonos a tiedével, hogy minél több játékosnak sikerüljön (és jól! :D) az elefánt tenyésztés, és hogy a jutalmak is "megérős" kategóriájúak legyenek. :D:inlove:

15. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szia Genka53! Amikor a felvásárlásra gondoltam azt érzékeltettem volna, hogy a T. X Játékos tudja lesz elefánt tenyésztés, de beadott a pajtájából a legutóbbi bahás gazdaköribe és nincs elegendő elefántja ezért jó magas áron bevásárol vagy a telerakja a területeit elefántokkal, ölbe tett kézzel várja az eventet csak amikor belevágna rácsodálkozik, hogy az nem megy, mert nincs kellő mennyiségű AB a tulajdonában. Senkit nem akarok megsérteni, de az ismeretségi körünkben nem is egy ilyen játékos van aki pánik szerűen telefonál, hogy nem tudja csinálni a feladatokat. Az a baj sokan arra sem vesznek fáradságot, hogy olvassák a Forum hozzászólásait pedig az én személyes tapasztalatom sok hasznos dolgot tudhat meg az ember nem beszélve arról jó érzés, hogy sok játékosban meg van a segítő készség és nemcsak arra törekszik Ő haladjon.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.9.17
    Sali~*.*, Lindus1226, linzenpolc és 8 más kedveli ezt.
  16. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok, jelentkezem. Piac 17.
    Felajánlok egy nyírfát, egy szerecsendió fát és egy tiszafát annak, aki nem kap felajánlást (ha többen lesznek szétosztom közöttük), vagy aki a legkevesebbet kapja. Hogy pontosan kié legyen és kétségeim lennének.....kérhetek egy szervezői döntést?
    Az utolsó hely megint az enyém...bérletet vettem rá. :p

17. Beus928

Beus928 Járnitanuló

Szia! Engem is felírhatsz ismét, 21-es piaccal.Felajánlásom a 9. helyezettnek egy szalakkapálma, 19. helyezettnek pedig egy magellán bükkfa. Köszi.
    További szép napot mindenkinek. :)

18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    A versenyt ezúttal is kihagyom, de sok sikert kívánok mindenkinek.
    Nem emlékeztem, hogy a panda és tevetenyésztés mennyi volt, így átnéztem az enciklopédiát...mindkettőhöz 3x20 AB kellett a 3 szobor kiváltásához. Gondolom ez a minimum, amit az elefánt szobrokért is el fognak kérni. Akinek csak a tenyésztési jog kell, olcsóbban megússza. Én ki fogom váltani mind3 szobrot, egyrészt, mert nem akarok most sokat költeni sztápra, de tenyészteni akarok, másrészt, fullos a szentélyem, 1239 banánom van, és hetente -1,5 hetente szintet lépek, jobb, ha nincs szobor kiváltatlanul. ;)

ViriTündi, GA-BI-O-Farm, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. geliko

geliko Haladó

Sziasztok!
    Jelentkezem én is a versenyre, 12 piacról.
    A 6. helyezettnek 1 vízilovat, a 11. helyezettnek pedig neon denevér dekort ajánlok fel. (Ha nem küldhető, akkor hasonló 1x2 kitehetőt.)
    Sok sikert előre is mindenkinek!

20. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

Szia Zalán!:)
    Mivel boom-kor mindenképp tenyésztek, így itt a helyem,;):)ígéretemhez híven!;)xD
    Pi:22

Felajánlok a 7. helyezettnek : 1 db neon kutyaólat
    a 17. helyezettnek: 1 db neon lóistállót

tégla, cseresznye06, -manykó- és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.