Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

De jó akkor most ettől a helytől megmenekülök :)

A versenyre a felajánlásom:
    1. helyezettnek 1 darab kaméleonlak 4. szintű
    2. helyezettnek 1 darab neon ló istálló
    3. helyezettnek 1 darab neon disznóól
    13. helyezettnek 1 darab húsvéti lekvár
    utolsó helyezettnek 1 darab tavaszi koszorú

Utoljára szerkesztett: 10.9.17
    Fätum, tégla, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Pedig most én akartam pályázni az utolsó helyre ;)xD
    Felajánlásom a Kíváncsi Fáncsira:
    4. helyezettnek 1 db rózsa kecske ól;

5. helyezettnek 1 db retró ++ elefánt ól;
    1-10. helyezettnek fejenként 1-1 db Növekedésserkentő.

Sikeres tenyésztést kívánok mindenkinek! :D:inlove:

marcika0517, tégla, missuzy_53 és 11 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én ugyan nem nevezek be a tenyésztős versenybe, mert nagyon peches vagyok e téren (is) xD, de lehet olyat,hogy felajánlok az 5. helyezettnek egy Pink Denevérbarlangot?:) Azért az 5.-nek,mert az 5 a kedvenc számom. :)

-csincsike-, Gio, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  4. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Sziasztok!
    A tenyésztésre már jelentkeztem. A felajánlásaim: az elsőnek egy rózsa tehénistálló, az utolsónak egy rózsa lóistálló, a középen végzettnek (ha ketten lesznek, akkor mindkettőnek) neon ló kitehető.

marcika0517, Fatther, Gio és 8 más kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Tamás Zalán:)
    Légy szíves engem is írj fel a névsorhoz, jelentkeznék most is:)
    Pi számom változatlan.
    Fáncsi mennyiségem megvan, a szupitáp meg ha lesz akció meglesz hozzá.
    Felajánlásomat ha nem baj, később írnám meg.
    1. helyezettnek felajánlanék 1 db rózsa macskaólat, 1db gyols segély kitehetőt
    2. helyezettnek felajánlanék 1 db rózsa szamáristállót
    3.helyezettnek felajánlanék 1 db rózsa strucc karámot
    A többin még gondolkodom, de azért nagyon igyekszem eldönteni.
    Szívem szerint az utolsó helyezettnek egy rózsa csacsikovács műhelyt ajánlanék fel, csak ez olyan morbid lenne, mert még esetleg sértésnek venné. :( Amit nem annak szánnék, így még ezen kicsit gondolkodom.

Előre is nagyon szépen köszönöm. :)
    Sziasztok:)
    Mivel nálam a Baha állatok nem ugrálnak, így az utolsó helyet céloztam meg.
    :inlove::inlove::inlove:
    Helyezési eredmény ide, vagy oda, meg a sok kudarcos keverés miatt azért imádok tenyészteni. :)

Utoljára szerkesztett: 11.9.17
    zoldert, genka53, marcika0517 és 11 más kedveli ezt.
  6. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Hát én biztos nem sértődnék meg egy rózsa csacsikovács miatt ;):DxD

genka53, -csincsike-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

Szia:)
    Gondolkodtam a dolgon sokat, több napon át emiatt nem is írtam, nem jelentkeztem a versenyre, mert aki ismer tudja jól hogy csere napon az első az hogy el küldjem az általam felajánlott ajándékot. De tuti nem morbid hogy egy rózsa csacsi kovács műhelyt adok? Mert ha igen, akkor inkább változtassuk meg egy rózsa medve ólra. Emma eljött hozzám aki a dilemmát is igen csak okozza most nálam. :(

GA-BI-O-Farm, Fatther, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Nevezni most sem nevezek, de a megszokásom megtartom. 1db választható termék mindenkinek akinek egy arany állatka kiugrik :) Ha 25-en vagytok 25-en kaptok ;) Hajrá :)

Melan, Cyra65, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  9. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Sajnos én abban a cipőben járok, amiről ti eszmét cseréltetek...
    Nagy örömmel összejött ma a 40 AB így gyorsan kiváltottam a sziget egy részét, és most mikor olvastam, a tenyésztés jogáról, hát összerándult a gyomrom, mert erről teljesen megfeledkeztem. Így teljesen "feleslegesen" gyűjtögetem az elefánikat, és a szupitápot, mert nincs egy szem AB sem, és már időm sincs hogy addig összekaparjam. Nos majd máskor figyelmesebb leszek.
    Üdv. J.

Melan, missuzy_53, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Esetleg a piacra dobhatod őket, mármint az elefánikat, most szép áruk lesz s már van is most is. :) Vagy tovább gyűjtögeted őket, nem volt az fölös. :)

Utoljára szerkesztett: 11.9.17
    Melan, missuzy_53, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  11. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szia Judabeli! Gyenge vigasz, de ha egyszer összejön annyi AB ki tudod majd váltani a tenyésztést és egyéb velejárókat. Amiről lemaradsz a tenyésztéssel párhuzamos futó event játékról és ajándékairól.

genka53, Fatther, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Gyűjtsd az elefántokat (tenyészteni nem muszáj, alapállattal vagy a piacról is megoldható lesz az event), szerintem farmarannyal is ki lehet váltani a tenyésztést - legalábbis eddig ki lehetett. Csodálkoznék rajta, ha a BP most kihagyná ezt a pénzszerzési lehetőséget.

Melan, missuzy_53, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  13. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Egyszer volt Budán kutya vásár azaz csak a Panda tenyésztésnél volt lehetőség FA kiváltással, mert akkor teljesen új állatként került a játékba. Pontosan: 20 AB volt a panda megszerzése, 200.- FA-val kiváltható volt a tenyésztési jog, 200.- FA a kezdőcsomag és e mellett feláldozhattál 200.- Fa- 333 panda, továbbá ha jól emlékszem 1 db táncos panda megszerzésére. Mivel a majom és a teve már korábban játékban volt mint a tenyésztési event ott nem lehetett farmarannyal kiváltani semmit. A nagy kérdés - BP változtat-e ezen a játékszabályon. A szumma 400.-FA sem egy kis összeg és nem mindenki tudja a zsebéből kirángatni. A piacos megoldáshoz pedig milliárdosnak kell lenned és az event nem megoldható, mert nem lesz kínálat. Azzal csak a majdani gazdakörinél élhetsz. Én azt javasolnám jól nézd át a gazdaköriket hátha ott lapulnak olyan feladatok amelyek AB-t adnak, esetleg van annyi farmpengőd, ott is van AB megszerzési lehetőség. Drukkolok, hogy összejöjjön a játék számodra is.
    Én a farm pengőmet mulattam el, de hál Istennek a múltkori tenyésztős event hozzá segített és összegyűjtöttem annyit amivel kiválthattam a Bahás területeket. Akkor tettem egy fogadalmat, addig nem verek a s....re semminek amíg nem lesz annyi amiből költhetek, csak az a kérdés mennyi az annyi.

Melan, Cyra65, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  14. Noéka03

Noéka03 Járnitanuló

sziasztok:) Ormi tenyèsztèsre jelentkezem,14-es vagyok vàltozatlan. (ki hinnè!!??)

szia:) hasonló dilemmàm lenne egy rózsa strucc ól ajàndèkozàsa miatt.De èn inkább letettem róla.Nálam surolta a morbiditás hatàràt :) Pedig csacsikovàcs termènyes rozsábol nagyon szép ajàndèk:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.9.17
    Melan, GA-BI-O-Farm, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

Akkor ezt kifejtenéd bővebben? Mert amiatt ajánlottam fel egy csacsikovávács műhelyt az utolsó helyezettnek, hogy nem igen eredményes a tenyésztése mostanság.
    Akkor írd már meg nekem, mit is rontottam a felajánlásomon, mert nem igen értem. :(
    Hogy ha megbántottalak, elnézésedet kérem előre is.
    Üdvözlettel: Andi

Melan, missuzy_53, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  16. Noéka03

Noéka03 Járnitanuló

szia Andi,dehogy rontottad el a felajánlàsod!!Sajnálom ha fèlre érthető volt.Ez egy nagyon szèp ajàndèk!!Csak sajàt vèlemènyem ès gondolatmenetem irtam le,miszerint struccot szerettem volna ajàndèkozni az utolsónak de egyszerűen nem bèkèlt meg vele a lelkem.Bàntott,hogy esetleg elvan keseredve ès az ajàndèkom làttàn mit gondolhat??Dugja a fejèt homokba??Ilyen ès hasonlok miatt döntöttem,hogy inkàbb nem.:) Dehogy sértettèl meg!! Timi

17. Judabeli

Judabeli Törekvő

Szia Cygnus!
    De jó lenne, ha lenne annyi farmaranyam...
    Nem szoktam vásárolni semmit, még így sincs a családom kibékülve azzal, hogy játszom, ha még költenék is rá, leharapnák a fejem, és kitörne a harmadik világháború...
    És sajnos farmpengőm sincs szinte semmi, mert elköltöttem aratógépre és szupitápra.
    De sebaj, mindig volt valahogy, és majd lesz is. Szép lassan haladok, ami nem baj, mert nem gyorsvonat, még ha a készítők azt szeretnék is az event event hátán mechanikával.
    De innen szép nyerni...:p;):D
    Üdv.J.

taga1, szöszi50, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Megmondom őszintén, szerintem az amit felajánlasz azt mivel nem is tudtam hogy mit is ajánlasz, de szerintem igen szép ajándék. :)
    Köszönöm hogy írtál,mert azt hittem valami nagyon rossz dolgot teszek, amit nem szeretnék. :(
    Van elég bajom a vv világában, ha esetleg mi is az, Genkát felhatalmazom arra, hogy tájékoztatást adjon róla.

Melan, missuzy_53, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  19. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!:)
    Már elnézést :) , de egy rózsa akármilyen/bármilyen ól/terményes hogy lehet bántó/sértő bárkinek isxD:music::inlove:

taga1, Melan, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

Szia Szomszédasszony:)
    Tudod jól hogy másképpen gondolkodok. :)
    Ezen változtatni nem akarok.csak azt hittem bajt okozok. :(
    Amúgy a pari ültetvény gyarapodik, csak neked kell majd szüretelni. :)p

Melan, missuzy_53, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.