Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Szia, Mintha magamat látnám, ekkorákat szoktam rengeteg szupertápért ugrándozni. Még az életben nem sikerült, pedig már régóta játszom.:)

alex0824 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem csak az arányokkal van gond nálunk, hanem a keverés alanyaival is, azt hiszem.. még nem találtam meg, hogy melyik állat hajlandó a keverőkanál kedvére lenni/tenni és keveréssel nem buktázni.
    A piacon próbálkoztam az elefántok 1-2. szintig eladni, venni is, de utálok feleslegesen kattogni. Biztos van olyan piac ahol jól ki lehet fogni, de nálam halott a tenyészpiac. Gratulálok azoknak akiknek jobb társai vannak a piacán.
    Szia feki:)
    Gratulálok, lesz pár pannid (feltéve, ha most is ez a célod:)) belőle, ügyes vagy és szerencsés
    Szia!
    Hiába, aki tud az tud:) A mester megmutakozik a pici keverésben is. Gratulálok, hogy van türelmed és kitartásod és nem utolsó sorban gyorsaságod is hozzá (velem ellentétben).

Utoljára szerkesztett: 17.9.17
    alex0824, feki13, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  3. magdalena1967

Sziasztok! Életemben először raktam be 132 db tenyésztést, nem kevés bájitalt, és szupert tápot elköltve, farmpengőért tenyésztve.. . Tettem ezt úgy, hogy össze vissza, az emlős után madarat, madár után hüllőt, ízeltlábút az emlős után, kakukk, disznó stb, a táblázaton elejétől a végéig össze-vissza, fentről lefelé, keresztbe hosszába. Még nem takarítottam be az eredményt, csak azt nem értem, miért nem úgy látom a sorrendet, mint ahogy betettem. Minden állat kategorizálva van, egy helyen, összerakva, a strucc után jön a strucc, pedig nem így raktam be... Nem értem...Így biztos nem lehet ugrani, semerre sem, mert csak a kötelező következőt adja. Mindezt kézzel, minden segítség nélkül csináltam. Remélem jó bonyolult lettem, de nem baj

alex0824, Ivibaba54, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. Hókocka

Hókocka Járnitanuló

Sziasztok!
    132 tenyésztést raktam be a, a farmpengők száma 62 db. Ezt mindennek nevezném, csak nem nagyon gyakorinak>:(>:(>:(

5. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    kb 45% ban kaptál felreppenőt! Ez nem nevezném csekély felreppenési aránynak!

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

2 lábasfejű tyúk lett a legmagasabb :p

alex0824, -gyöngy-581, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. kqkacc

kqkacc Járnitanuló

8. magdalena1967

Szia, Az enyém még annyi se:(

Imi* és alex0824 kedveli ezt.
  9. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Betettem egy 132 rekeszes kört alapelefántokkal. Ebből 73 farmpengőt tenyésztettem, nem tudom ez "tenyésztésnek" számít-e? xD Ami az elefántokat illeti, 6 db jádeelefánt volt a legnagyobb ugrás. :sleepy: Mondjuk lehetett volna több a farmpengő is. Na jó, ne morogjak. Szép napot még erre a hátralévő kis hétvégére. :inlove:

Imi*, ada77201, -katalinjani- és 9 más kedveli ezt.
  10. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Aratom a "pengő + boom egyszerre" tenyésztést.
    Egérből vagy ugrott (már amennyit) vagy 1 mezei cincogót és pengőt adott.
    Hollóból is a pengős tenyésztések csak szürke hollót adtak. Két keverésem volt, az egyik pengő és két szürke holló lett - belefér a veszteségekbe, de asszem többször nem próbálok pengős tenyésztéskor keverni, sokat akar a szarka de keveset fog. A legjobb: négy alap hollóból 3 szürke + pengő.
    Hód szintén vagy ugrott, vagy pengett, de a kettőt együtt nem csinálta, bár a két albínó hód per tenyésztés is jobb, mintha boomon kívül kellene tenyészteni.
    Páva: három tenyésztésből kettőben kaptam pompás pávát, pengőt nem. Önmagában nem nagy statisztika, de ugyanaz a trend mint a többinél.
    Méheknél viszont van egy erdei méh + dolgozó+ pengő eredményem. Ez a pozitív eltérés :)
    Medve: Ez meg a negatív eltérés. Kétszer kaptam mindössze 2-2 rövidfejűt (pengő nélkül) egyszer pedig pengőt és EGY rövidfejűt + két alapot. Ez azért nem biznisz. ((u.i. most látom az egér is ezt csinálta.)
    Kakukk: itt is volt, hogy egyetlen tenyészállat + 2 alap + 1 pengő. Viszont amikor ugrált, akkor szépen. (Alap állatból punk és füles.)

Imi*, -katalinjani-, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az nem lábas, hanem rohambilixD:cry:xD de gratula hozzá nem is olyan kicsi eredmény:music:
    Szia!
    Az arány amit kaptál az enyémhez mérten kimondottan jónak tűnik, gratulálok hozzá. Ha jól emlékszem kb 60 tenyésztésre kaptam az első alkalommal 6 darabot. (utána már nem is figyeltem rá, de most meg fogom nézni és megírom)
    PS: 40-ből 19 érmet kaptam nem is olyan rossz, örülök neki

Imi*, alex0824, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Én próbából betettem 9 tenyésztést, kaptam 6 FP-t. :p:p Nem rossz szerintem.

genka53, Gio, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia gyöngy :)

Köszönöm szépen, jó sokat kattogtam ezekért a kis fánikért, de nagyon megérte. Kb 50mila csp-ért vásároltam állatkákat és azokat pakoltam be. Még most hajtok, hogy kerítsek egy repülőt a két db rózsa ólért :)
    Hát igen remélem megkapom a pannikat értük, már nem sok kell a kitűzött célért :)
    (Valaki vágjon már hozzám egy druidát, szegénykém árválkodik már egy ideje :( )

Gio, Imi*, -katalinjani- és 3 más kedveli ezt.
  14. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Hát nálam nincs semmi ugrás szigoruan mindig a következőt kapom, az érmék is ritkán jönnek lehet rossz szerveren vagyok?

genka53, Imi*, ada77201 és 2 más kedveli ezt.
  15. ursa11

ursa11 Fórum félistene

16. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Kiváncsi vagyok mi lesz belőle?
    Bár szerintem elmegy mint a siccccccc

Na mit mondtam :D:D:D:D:D:D:D

Revans csak azért is xDxDxDxDxDxDxDxD

Revansssssssss csak ami várható volt 8)8)8)8)8)8)

Ez meg hogy mit ad mellé ugyis ajándékba küldöm majd cserekor

Reménytelen 2 rövidfejű, bizakodásra ad okot :inlove::inlove::inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 17.9.17
    breki072, Gio, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  17. miniowl

miniowl Fórum hercege

Gio, Imi*, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  18. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

2 bejön :)

valahol muszáj hogy bejöjjön, mert nálam most minden elmegy. :)

19. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

Betettem 4 örvös medvét,hogy meglegyen a második táncoló medvém, erre mit adott egy druida medvét.:D
    De azért túlélem nem vagyok szomorú:D:D

Gio, Imi*, Okkkay és 5 más kedveli ezt.
  20. kqkacc

kqkacc Járnitanuló

Tippelnék hogy mit ad, de úgysem találnám el.xDxD

Imi*, -Fülemüle-70 és alex0824 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.