Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Tapasztalat alapján minden tenyésztős eventnél van boom is. De majd csak a hivatalos kiíráskor lehetünk biztosak benne.

Fatther és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. kistejes71

kistejes71 Járnitanuló

köszönöm remélem lesz

bendi1121 kedveli ezt.
  3. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Nem azért a két fillérért,de a baby-boom miért nem lehetett volna 22 óráig,mint a farmpengős tenyésztés? Sokan nem tudnak hat előtt farmozni.

Fatther kedveli ezt.
  4. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Nem akarlak elkeseríteni de most olvastam hogy a farmpengős tenyésztést megrövidítették 6 perc mulva vége.:oops:

5. hanett27

hanett27 Fórum-zöldfülű

Elmehetnek a fenébe.

taga1 kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Gondoltam indítok pár medvét estig majd beérnek, csak úgy a móka kedvéért. De kicsit nagyot néztem mikor észleltem, hogy ha nincs munkásom bizony egyesével kell indítanom a tenyésztéseket :oops: Sose figyeltem mikor írták, hogy mi is a funkciója a tenyésztő robotnak (azt hittem csak a learatásnál van funkciója xD) , hát így megmaradt a tápom és a medvéim is :D

mebajah, Fatther és *bálint* kedveli ezt.
  7. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

laccha, kekecskecske, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  8. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

el sem akartam hinni,hogy egy tudós kecske lett a 4 havasiból de igen....

steve223, -gyöngy-581, ildics1981 és 4 más kedveli ezt.
  9. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Mérges vagyok! >:( és csalódott! :(
    Több babyboom alkalmával gyűjtögettem az utolsó kakukktojásos feladat teljesítéséhez a tenyész-kakukkokat. Ma végre összejött 4 munkáskakukk, ami már csak az utolsó 1 zorrókakukkhoz kellett. Örültem is, hogy legalább annak a nyereményét, a 40 szup.tápot és a 20 FA-t is fel tudom használni ezekhez a hülye kecskékhez! (írtam már, hogy utálom a kecskéket!!! na, most már a kakukkokat is!) A tenyésztés befejeztével reménykedve nyomtam le az egér gombját, erre a várva várt Zorró helyett megjelent egy karneváli kakukk a maga 30 szup.tápjával... nem mindegy! Nagyon magas szintű tenyészállatokat akar ez az event és a karabinereket is nyomni kellene, úgyhogy azt hiszem, az event teljesítése objektív okok miatt elmarad :cry:

Fatther, kovacsniki84 és Skarpea kedveli ezt.
  10. miniowl

miniowl Fórum hercege

steve223, szrx, missuzy_53 és 13 más kedveli ezt.
  11. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szép egy sor

steve223, missuzy_53, nyuszi63 és 7 más kedveli ezt.
  12. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

laccha, kekecskecske, markoca02 és 3 más kedveli ezt.
  13. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

nekem sem az jött, amit akartam: örvös medvékből druida, csillogó juhból aranyjuh :) ez utóbbi pillanatok alatt elkelt a piacon 45 millióért :)

Gio kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hoztam nektek én is egy képet, ítéljétek meg, hogy mi lett belőle, reménykedtem, kevertem, az eredménye itt van. A felhő adta tp miatt nem fogok többet tenyészteni ennél olcsóbban is tudok kb 5000 tp-t csinálni. Sajnálom, hogy a helyzet változatlanul ilyen. Tudom, ne keverjek, mert nincs rá biztosíték, csak a saját felelősségemre csináljam... de ez még így is gáz:[​IMG]

HéricsBáró, *bálint*, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  15. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szia!

Nekem se ugranak nagyot a méhek:(
    De ha nem is mind, de legalább egy ugrott volna mondjuk az Űrbe! hisz BOOM-van!

https://www.kephost.com/image/EM8B

Ami pedig téged illet, az télleg elkeserítő!

laccha, kekecskecske, markoca02 és 2 más kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia gyöngy!

Sajnálattal látom, hogy még mindig siralmas. Viszont, hogy tartsam bennetek a lelket nem elfeledni, hogy érkezik majd valami a malomba, ami segít majd az ugrálásban :)

*bálint*, alex0824, ildics1981 és 4 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia!
    A nagy próféta szóljon belőled:) Azt hiszem az én kedvemen már csak a csoda segíthet a tenyésztéssekkel kapcsolatban. A szupertáp akció már régóta nem mozgatja meg a fantáziámat. Nincs szükségem olyan játékelemre ami nem ad örömöt.

HéricsBáró, *bálint*, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nem olyan rossz az ugrálás bár lehetne jobb is:)

alex0824, LBetti és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

A próféta nem én vagyok, hanem Jónás :p Én csak bízom az ő Jóslataiban, így én türelmesen várom mikor és mi fog ebből kisülni :) Mellesleg most én is bedobtam pár tenyésztést, utána nézek egy két kisebb keverést, hozom majd az eredményeket legyen az bármi is :D

*bálint*, alex0824, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Olvastam a gangon, de ha nem haragszol a véleményemmel megvárom a játékba kerülését. Túl régóta játszom már ezzel a játékkal ahhoz, hogy ne mondjam erre is azt, hogy a puding próbája az evés, megkóstolom és eldöntöm. Akkora különbségek vannak a tenyésztésben a farmok között, hogy nehéz legyőzni a hitetlenségemet.

HéricsBáró, *bálint*, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.