Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Gratula, s még luxusbájitalt sem használtál. :) Ez is bizonyítja, hogy a luxuslöttynek nem sok értelme van. Szerintem legalábbis. :)Én nem tapasztaltam jobb ugrásokat a használatával, mint amikor nem használtam őket. :) Sőt! Jobb ugrások voltak nekem is nélküle. :) De ez, csak az én véleményem! :)

Utoljára szerkesztett: 14.12.18
    Fatther, zsani_apja, ildics1981 és 3 más kedveli ezt.
  2. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Timi21a, steve223, Fatther és 11 más kedveli ezt.
  3. jutka65

jutka65 Fórumprofi

hello - ez a boom háááát - jobbra számítottam évadzárásként - csak max a következő állat - de leginkább visszafelé eggyel és inkább kettővel- egyszerűen semmit nem ad - ha alátámasztom ütősebbel max visszaadja a legmagasabb rendű állatot folyamatosan ezt csinálja - gondoltam holnap még megajándékozom magam egy tápcsomaggal - felejtős

Lillapilla73 és Fatther kedveli ezt.
  4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Elefántos szép vasárnapot kívánok mindenkinek! :)

Lejlus73, Timi21a, RedAngel és 16 más kedveli ezt.
  5. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Szia!
    Nem vagyok nagy tenyésztős játékos. Én mindig megvárom a 4 et az állatokból. Rosszul csinálom?
    Koszi.

Timi21a, Rebcsok, ildics1981 és 5 más kedveli ezt.
  6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Malacot fogtam xD

genka53, Timi21a, RedAngel és 18 más kedveli ezt.
  7. drxxl123

drxxl123 Haladó

tudni kell elkapni a jó sorozatot, különben totál bukás és sírás a kevert tenyésztés.
    Nekem megy, de a feleségem csak 4 egyformát mer tenyészteni.
    Viszont én mindig lenullázom a szupitápom, neki pedig 2500 körül van most :)

genka53, Rebcsok, rozo52 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Pedig még nincs is szilveszterxD

Timi21a, Gio, ildics1981 és 3 más kedveli ezt.
  9. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

genka53, Timi21a, RedAngel és 13 más kedveli ezt.
  10. viko$$$

viko$$$ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lehet, hogy rossz helyen kérdezek, de honnan tudjátok, hogy hogy kell tenyészteni a legnagyobb sikerhez?

Sokszor látom, hogy pl az 1,3,4 rekeszbe simát, 2-be 6-os szintű állatot tesztek és kijön ilyen 7-es, 8-as szintű vagy a legjobb. Ezt hogy tapasztaltátok ki, hogy a második rekeszbe (van, akinél másikba) kell a legjobb állat és, hogy az sikeres lesz?

Milyen taktikával jöjjek rá? Egyáltalán ez ha egyszer bejön, akkor mindig befog?
    Ha van pl sima pillangóm és van pl 4 vörös selyemlepke akkor próbáljam ki 4 módon?
    pl:
    selyem, sima, sima, sima
    sima,selyem, sima, sima
    sima, sima, selyem, sima
    sima, sima, sima, selyem

vagy ez teljesen felesleges, mert kiszámíthatatlan?

köszi előre is

incimami kedveli ezt.
  11. drxxl123

drxxl123 Haladó

igy teljesen felesleges, mert kiszámíthatatlan.
    a rendszer kisorsol egyet a 4 közül, tehát 25% az esélyed hogy sikerül.
    elméletileg minden negyediknek sikerülnie kellene ha elég nagy számokban beszélünk,
    Viszont hogyha minden negyedik sikerül, akkor nem ott vagy hogy 4 egyformával biztos az eredmény ?
    volt olyan szomorú tapasztalatom is hogy egymásután 20 tenyésztést elbuktatott.
    talán akkor van értelme keverni, ha :
    nem tudsz olyan tenyészállatot venni,
    vagy párja hiányzik valamelyik arany állatnak
    nincs pénzed drágábbat venni
    ilyenkor egy kis orosz rulettozás ad "valamilyen" eredményt ;)

Rebcsok, Gio, k.a.t.i és még 1 ember kedveli ezt.
  12. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Szia.

Teljesen lutri, szerencsejáték függőknek :) Én mindig ugyanúgy rakom és mindig azonos szintű állatot 3 alappal, ha bejön mindenképp nyerjek :) ha vegyesen kevernék 3 alap +1-1 5-6-7 szintű akkor lehet mindig a kisebb jön be és hiába jön be bukó. Általában ha 5-6 keverés elmegy utána magasabbal próbálkozok, az egyszer be kell jönnie elv szerint :) Ha jön be 8 as szintű a 6-7 keverésből, mindig 2-3 alacsonyabbat keverek, mert valamit kell hagyni is hogy elmenjen. :)
    Az benne az izgalmas, hogy vagy bejön vagy nem :) van amikor elmegy 200 milla de van amikor pár tenyésztéssel vissza is jön. Viszont aki gazdakörizik, muszáj keverni, mert nincs annyi állat a piacon hogy meglehessen venni.
    Ez egy nagyon izgalmas és jó játékeleme a farm játéknak, de nagyon sokat is lehet vele bukni, és tápigényesebb.
    Én azt tapasztalom bumm előtt kicsit jobban adja de ez is lehet akár véletlen. :)

Rebcsok, Gio, drxxl123 és 2 más kedveli ezt.
  13. viko$$$

viko$$$ Fórum-zöldfülű

Köszönöm mindkettőtöknek a hasznos választ.
    MÉg annyit kérdeznék, hogy egyszerre arra van valami szám, hogy hány tenyészetet kell elindítani? És, hogy egyszerre csak azonos állatból vagy lehet akár kecske, juh, tehén is egyszerre?

Rebcsok kedveli ezt.
  14. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Akár egyet is indíthatsz, és nem kell megvárni, hogy beérjen, hogy több tenyésztést indíts utána. Indíthatsz egymás után többféle állattal is.

viko$$$ kedveli ezt.
  15. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Látom időközben már kaptál válaszokat, de leírom a sajátot is. Én minden esetben a 2. helyre teszem be a magasabb szintű állatot, a többi helyre mehet az alap, vagy az alacsonyabb szintű. Úgy szerintem nagyobb az esélye annak, hogy nem buksz nagyot, ha csak 1-vagy 2 szinttel alacsonyabb állatot teszel be kísérőnek. Ha van 4 egyforma magasabb szintű állatod, az a biztos, ha azokat egyben berakod és még ott is megvan az esélye annak, hogy esetleg átugorja a következőt, persze ha nem a 7-es szintűről van szó. Én minden esetben a szédült szántón bontok, tapasztalatom szerint /7 és fél év/ nálam itt vannak a nagyobb ugrások mindég. Csak akkor keverek, ahogy már az előzőben is írták, ha nagyon kell a magasszintű a gazdaköribe és nem tudom megvenni, mert nincs a
    piacon, meg ha tenyészthetnékem van és éppen kockáztatni is szeretnék, meg nincsen Baby boom, mert akkor nálam elmaradnak a kimagasló ugrások. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ha van is sikere az embernek összességében több a bukó, mint a magas ugrások. Szeretek tenyészteni, most éppen nincs nyitott gazdakörim, így várom már a kígyót, bár azt szerintem csukott szemmel fogom bontogatni, nagyon utálom őket. Ez az egyetlen állat ami még nem volt kirakva a területekre sem egészen a tegnapi napig.
    Az, hogy nálad hogyan működik, Neked kell kipróbálni nem 1 vagy 2 alkalom, hanem igen sok próbálkozás alkalmával.
    Jó tenyésztést, nagy ugrásokat kívánok Neked
    Zsuzsa

genka53, zergekutya, Timi21a és 7 más kedveli ezt.
  16. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Bármi lehet, és bárhogyan keverheted. én általában 5 szintűeket veszek és azt tenyésztem tovább, ritkán 6 szintűt ha nagyon olcsó, kisebb tenyészállatokat nem éri meg keverni. Izgalom miatt indítom 4 esével a tenyésztést és nem egyszerre ami van. tovább tart :D

Most 6 5. szintűből 1 ugrott 1-et és egy visszaadta az 5 szintűt. Visszatettem ezt a kettőt is elment, bosszúból feltettem ezt :)

https://kepkuldes.com/image/gszYe

csio70, Timi21a, RedAngel és 7 más kedveli ezt.
  17. viko$$$

viko$$$ Fórum-zöldfülű

Köszi a válaszokat mindenkinek, hasznosak voltak Azt hiszem, értem már.

Rebcsok és Fatther kedveli ezt.
  18. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

A napokban újabb játékos nyerte el a gazdakör királya címet. :inlove:
    Megmondom őszintén, az ő eredménye adott egy kis löketet ahhoz, hogy újra körülnézzek a gazdakörök háza táján. Tudom, hogy nem megoldhatatlan a dolog, csak valahogy a kedvem ment el tőle az utóbbi időben.

Vacakolok az aktuális eventtel is és pár felröpi ott is hibádzott még.

Szóval a csillagok ilyetén együttállása miatt több körben bezavartam a kupoldába minden tenyésztett pillémet 3 alappal keverve. Amit kaptam, azt is mind visszatettem.
    Igazából unalmas "szalagmunka" volt. Akadt néhány ugrás (max 2-3 szint), de ahogy lenni szokott, inkább a bukás volt a jellemző.
    Már éppen abba akartam hagyni, amikor a legvégén beröppent egy ilyen. o_O
    upload_2018-12-29_23-3-56.png

Real time-ban közvetítettem egy másik játékosnak, hogy éppen mit bontottam. Ő meg visszakérdezett, hogy oké, de mégis mennyit kevertél előtte?
    Mivel én ezt pontosan meg tudom nézni az ellenőrző panelen, kiszámolgattam, hogy 166 tenyésztést indítottam.
    Azaz 332 szupertápot pancsoltam el összesen. Ugye, hogy ennyiből normál módban nem tudtam volna "arany pillét" csinálni?

Semmit nem vettem a piacon és a készletem nagyon szegényes volt induláskor. Sőt a pillés gazdaköröm annyira elhanyagolt volt, hogy még a második sorba is be kellett adnom, a többiről ne is beszéljünk. 8) Most úgy állok, hogy az utolsó előtti sorba kell még 3 db virtuális, mielőtt az utolsó sort elérném.
    Szóval haladok...:music:

rozo52, genka53, Fatther és 19 más kedveli ezt.
  20. Csengbong

Csengbong Utánpótlás-írogató

Szia BackOffice!
    Nekem csak 150 tápom volt,de sikerült kikevernem,1 vörös selyemlepkét és 1 Siba inut.A kettőt el adtam 50.000.000-ért aztán majd ebből,megveszem azokat a dolgokat ami kell,56 napja vagyok itt.Remélem jól csinálom.BUÉK mindenkinek!

genka53, Fatther, k.a.t.i és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.