Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem 2 kitehető meg van 2 nincs. Úgy derítettem ki nagyjából, hogy hol tarthatok a 2 hiányzó feladattal, hogy meg néztem a matricákat az mindkettő meg van tehát mindkét feladatban kilőve még novemberben. Mivel az ide való 2 kitehető első része is hiányzik - kakukkmama l, iszapfürdőzés l, ezért nyilvánvaló hogy ezekhez még kell tenyészteni mert ezek szerint a szupitápos sorokat lőttem ki legutóbb.
    Éjjel teljesen megcsináltam a pun és maszkos sorokat, maradt sok puha és füles és most 3 tereppel meg csinálom a hiányzókat, mert bumm nélkül nem fognák hozzá hétfőn délután.:eek::)
    Érthető vagyok?!xDxDxD:p

hóóvirág, anami1980, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én 600 ról indultam ... néhány talicskányit kaptam a szomszédoktól ...
    még 50 van ... még azt elkakukkolom ... Az vigasztal hogy a visszatérő feladatsorokban van bőven szupertáp a következő iker napokra ;)

anami1980, kukac42 és Baby72 kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Legközelebb én is csak bummkor fogok tenyészteni. Kerestem a kitehetőim alapját mert a fejlesztések a menüben vannak. Szerinted megtaláltam?xDxD Nem. Kicsit nagy a káosz, a felhőkön nincs, kincsesen nincs, kergében nincs, ezek szerint meg sem szereztem:D. Amit termeltem tegnap bedobálom, oszt jó napot. :) Nem szalad el a gazdaköriből a feladat:p.

4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én mindig a firefoxal játszom Mindig bejött. Nem akarok mással próbálkozni! Bocsi, ne haragudj. remélem,hogy megjavul.Nem vagyok egy számítógépes guru! viszont próbálkozom,aranyos vagy.Köszönöm!

Akkor csak jól muzsikál! Gratula hozzá!

anami1980, mamszi5107 és Baby72 kedveli ezt.
  5. lukimi

Ha kitennéd a kitehetődet bizonyára szét tudnád szedni, mert lehet, hogy már alatta van? Vagy már megpróbálhatod a felhőre is a ll-t, ha engedi akkor össze vannak már ragasztva.:)

anami1980 és Baby72 kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kakukkos felhőm csak ez van, amit a mostani event dobott. Az összeragasztott kitehetőket meg nem fogadja el a felhőre rakásnál. Rosszul tudom?;)
    Az a fránya technokol rapid:D.

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Egy már összeépített, fejlesztett dekorációs elem nem szétszedhető.

8. lukimi

Szia.
    De ő keresi az alapot, szerintem ha meg lenne a felhője már fel tudná rakni mert egymáson vannak már azért nem találja. Vagy nem. Vagy tényleg nem szerezte még meg.

anami1980, Baby72 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Én úgy tudom, hogy csak az összeépített kitehetőt tehetjük a kakukkos felhőre. Ha a kergére ki tudod tenni, már összeépítetted.

10. Laboviti

A kakukkos felhősor kivételt képez az Égig érő paszulyon, hiszen a felhőpamacsaira csak a fejlesztések rakhatók ki.

Lezárás ideje: 8:00 óra
    Amit ad: Bahamarama szinted x 15 Bahamarama TP
    Tematikus felhősor, tehát csak a következő elemek helyezhetőek rá:
    Kakukkmama II, Iszapfürdőzés II, Kakukktojás II, Doki küldetése II.
    (a felhőre kihelyezhető elemek a korábbi Kakukk-eventek alkalmával voltak megszerezhetőek. Bővebb infó itt)

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Lehet, hogy nem jó az ötlet, de mi lenne ha egy szabad felhasználású felhőre próbálná meg rátenni, ha elfogadja a felhő akkor nincs összeépítve, ha pedig nem engedi, akkor meg van az első rész is...:)
    Az ötletem mégsem jó, mert akkor sem fogadja el, ha csak a II. van meg, bocs, hogy belekotyogtam a dolgotokba.:oops:

Utoljára szerkesztett: 23.5.15
    HéricsBáró kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem is merem ide írni, de meg lett a szakállas !/utolsó / kakukkom is.Ilyen még nem volt.Azt hiszem nem is akarom elhinni. Csináltam egy képet, de mindent lefényképeztem vele. Szerkeszteni akartam és menteni,de nem sikerült.

13. lukimi

Kedves Laboviti.
    Nem akarom már ragozni, de most már tisztáznám mit mogyoróztam. Baby kereste az alapot a kitehetőjének. Én azt akartam mondani neki, hogy ha nem találja de már megszerezte akkor a fejlesztés alatt kell lennie. Példa, amit amúgy mindenki tud: most a menüben a doki küldetése l, ll nekem még külön volt. Kitettem a kincsesre ahogy kell, egymásra. Előtte természetesen a felhő azt mondta nincs meg nekem az. Miután összeraktam a kincsesen és megint töröltem a menübe került de már egyben. Nos, így már fent is van a felhő. De a kakukktojás ll-nek nekem sem volt meg az alapja, ezért megpróbáltam a felhőre tenni és engedte mert már össze voltak rakva nos, ezt a tippet adtam volna Baby-nek.:):inlove::music:

hóóvirág, Baby72 és -vadocka70- kedveli ezt.
  14. Laboviti

Azért reagáltam a Te hozzászólásodra, mert az Általad javasolt kihelyezés és "szétszerelés" nem járható út.

15. lukimi

Kevertem az xxl-es fával.

kukac42, sziszi1965 és Baby72 kedveli ezt.
  16. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

4 mókusmajomból kaptam egy majamajmot!!!!
    :D :inlove: xD

hóóvirág, Peszi2, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  17. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Bocsánat a kérdésért,ez a felhősor újra megszerezhető lesz?

18. Laboviti

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is szívesen újrakezdtem volna, ha lehet:), de sajnos nem lehet....:) a kitehetők a kincsesre is jók lettek volna..;)

HéricsBáró és csio70 kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Még 40 sztápom van, alig várom, hogy elfogyjon...semmi jó nem jött megint, még a 4 csacsi kongom is csak 1 tüzest adott, pedig nagyon reménykedtem:cry:Megint odalett vagy 300 sztáp, a nagy semmire. A feladatsor kész lett, felhő aktiválva, hogy azért sikerélmény is legyen, de a tenyésztés megint totális csőd...
    Gratula mindenkinek, akinek jól megy!

csio70, mimike, Jucus1949 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.