Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Megcsináltam a kakukkost,utána a gazdaköribe tenyésztettem a csimpázt + társait,meg táncos pandát...semmi csúcs nem volt most...elfogyott a szupim,de nem is bántam,nem vettem.Ezért minek?Kell a FA jobb dolgokért

LBetti, kukac42 és csio70 kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

A baby boom véget ért, a topikot zárjuk. Találkozunk a következő alkalommal.

magdi06 kedveli ezt.
  3. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

icus08, Kata_rzis, Gio és 8 más kedveli ezt.
  4. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Gio, Baby72, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

steve223, Gio, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  6. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Olvasgattam az even
    Csak óvatosan.. xD
    Nálam idáig semmi kiugró, de majd meglátjuk.
    Ha ez a tendencia marad, akkor félreteszem a tápot a ludaknak.

steve223, tina07141983 és Baby72 kedveli ezt.
  7. pocokxtrame

pocokxtrame Utánpótlás-írogató

Az elején sima tiszta állatokkal próbálkoztam nem kevertem őket, de nem volt sok szerencsém, aztán elkezdtem kevergetni mert láttam másnak is sikere volt vele ma így végül egész jól kezdődött el az eleje.

http://kepfeltoltes.hu/150620/babyboom_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Remélem még több meglepetésre számíthatok. Mindenkinek sok sikert a tenyésztéshez. :)

Kata_rzis, Gio, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  8. Halászné

Halászné Járnitanuló

Sziasztok. Még mindig úgy gondolom nem volt teljesen jól az, aki az első kakukkos feladatot kitalálta.Nem véletlenül hagytam én úgy, ahogy kaptam. Most nekiláttam, mert már csak a kakukkmama hiányzik a felhőről,de teljesen reménytelennek látom. A füles kakukkból
    például 125 db kell. Ennyi szupertáp talán nincs is.

Baby72 és LBetti kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Ez a kakukk reménytelennek látszik:wuerg: 4 alapra egy puha és négy alapxD de keményen csinálom:p.
    Steve vegyél a szerveredre:D;).

steve223, Kata_rzis, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Igaz képek nincsenek de alapállatok mentek javarészt kőszálinál adfta a kötelezőt hótapsiból adta a kötelező varázsnyúlt kakkukknál puha füles javarészt 4 maszkos 1 punkakkukk de most áll a pénzem a piacban de délután folyt köv

Gio és Baby72 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A kakukk szépen lépeget kettőt hármat ;) Sok kell belőle ... A puha meg mehet a piacra ;)

Gio kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ne haragudj,de ez nagyon jó! Örülnék,ha nekem ennyit ugrana. Gratula.

PocsékFarmer, Gio, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  13. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nekem is gyatrán adja. A pulykánál páva pulykánál jobbat nem kaptam, a kecskéknél meg a mini gidánál tovább még nem jutott.

Eddig még ilyen rossz boom-om nem volt. Betettem egy csimpánzot és három mókusmajmot. Visszakaptam belőle sima majmot mókus majmot és csimpánzot.o_O

Utoljára szerkesztett: 20.6.15
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

most alapkecskékkel próbálkoztam kellett a gidákhoz 5 tenyésztésből 3 fekete gödöllye a többi alap meg magyar parlagi :(

kukac42 és ada77201 kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nagyon szeretem a tenyésztést, de nem mindig úgy adja,ahogy szeretnénk. Szerencse ,szerencse,szerencse! Egyszer már meglátogatott.Lehet,hogy nem üvöltöttem túl hangosan és haragszik rám! Ezután ha esélyt ad, az utca zengeni fog tőlem!

SzilvaG, inanna11, ada77201 és 2 más kedveli ezt.
  16. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Uff !!! Az event ( itt.. ) kész.. Köszönöm, mert jó volt !! / Meg tudtam csinálni ! :) /
    De már a második bumm, amikor kakukkolok !! Több mint 4000-ből 2000 körüli alap maradt, és csak két kakukk feladatsor tűnt el.. :(
    Nem tudom, Ki , hogy van vele, de így megutálni egy védett madarat... Igaz, Ő sem szeplőtelen.. Az még hagyján, hogy egy egy nádirigó, vagy más madárka fészkébe ,,dob" egy tojást, de utána !!! A kikelő kakukk kidobálja mostoha testvéreit, és megszakítva a kajahordásban szegény szülőket, a frászt is rájuk hozza !! ( Mekkora lesz ez a gyerek ??? ) Onnantól , igen furcsán néz az asszonyra a Nádirigó apuka....

kukac42, Gio, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  17. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

18. apuci030

apuci030 Járnitanuló

LongNight, inanna11, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  19. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Én is kész vagyok,csak egy üzenő tábla hiányzik és ahhoz 2 parafa.De az hamarosan beérik,és hurrá.
    Nekem is jobbára a kötelező ugrások voltak,de kétszer volt booooom :D Az egyik egy polka pulyka :)Annyira örültem,hogy a másikra nem is emlékszem!:D
    Mindenkinek hasonló sikeres tenyesztést!!

inanna11, kukac42, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Reggel óta kakukkolok, eddig semmi eredménnyel:(. Csak az eggyel nagyobb szintűt adja, így hiába vettem extra size szupitáp csomagot, befejeztem. A vérnyomáscsökkentőmet és a nyugtatómat is bevettem így már szalonképes írásom8).

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.