Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

A fiamat készülök agyonütni jött neki még egy munkás kakukk meg egy punkakkukk abból már a 6-ik jött

Hajnalifény, LongNight, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  3. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

4. farmermoncsi15

farmermoncsi15 Utánpótlás-írogató

Szasztok tanácsot szeretnék kérni, lett 3 cirkuszi(10m) pandám és van pár szusi(800e) és joga(3,5m) pandám is, célom a Rózsaszín terményes, szerintetek, mit csináljak? adjak el mindent és reménykedjek hátha raknak ki karate pandat vagy mixeljem a cirkuszikat? (Még van 600tápom)

5. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia! Én biztos nem kockáztatnám keveréssel, mert nálam a keverés 90%-ban bukta. (Bár a keverés mindenkinél másképp működik.)

Marika312 és Baby72 kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

jógával maximum szusinál bukta de max a cirkuszit adja vissza és akkor csak 20 misit buksz :)

7. flamne

flamne Törzsjátékos

Segítséget szeretnék kérni, nem tudom jó helyen járok-e! Csak a tenyésztős eventkor szoktam nézni a tenyészállataimat, de a múltkor eladásra tettek ki egy Tündér egyszarvút és úgy emlékszem nem tudtam eladni, de a pajtámban nem találom! Ha megnéznétek megköszönöm, vagy írjátok meg melyik topikba írjak! ID számom9893275. Előre is köszönöm a segítséget!

kukac42 kedveli ezt.
  8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ezt a feladatsort végigviszem, ha közben nem kapok idegrohamotxD mert kell még 13 db punkakukk és 14 db maszkos. Holnap meg szintet lépek aztán utánam az özönvíz vagy a vízözön?:D Nagyon ajánlom, hogy beadja 1 órán belül a hiányzó kakukkokat mert azt várhatják, hogy még egyszer vásárolok szupertápot8).

MamaMeseKertje, LBetti és LongNight kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szia:)
    Itt tedd fel a kérdésed:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...láltál-topicot-Általános-témák-részleg.12340/

Baby72 kedveli ezt.
  10. ribizli4

ribizli4 Haladó

Bocsi a kérdésért. Ezzel mi a probléma? Szeretnék cserélni veled.

Baby72 kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kereséshez be kellene határolnunk az eladás körülbelüli időpontját.

kukac42 kedveli ezt.
  12. flamne

flamne Törzsjátékos

A legutóbbi tenyésztéskor május 25-e után történhetett!Nagyon köszönöm!

13. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szintet lépsz??? El kell árulnod, hova ez a nagy rohanás...;)
    Drukkolok nagyon, hogy kapj valami klassz kis jószágot! :)

Jucus1949, csopke1 és Baby72 kedveli ezt.
  14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Kicsit előbb volt, 2 nappal: 2015-05-23 08:34:47. Az ár amiért elvitték: 3.780.872 CSP

kukac42 és flamne kedveli ezt.
  15. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

kukac42, Baby72, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  16. flamne

flamne Törzsjátékos

Köszönöm a segítségedet, de egy kicsit nem emlékeztem!!

kukac42 és Baby72 kedveli ezt.
  17. Baby72

Hova, hova;) nem szeretek lemaradni a szomszédaimhoz képest. Így muszáj rákapcsolnom.. Szeretlek nagyon.. mert mindig inspiráltál és segítettél. Örök hála.:inlove: 10 punkakukk és 12 maszkos hiányzik még.. nem haladok sajnos.:cry:

PocsékFarmer, Jucus1949, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  18. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Sziasztok, kellemes hétvégét mindenkinek! A tenyésztés hozza a szokásos formáját, azaz kis lépés a tenyészállatoknak, de még kisebb lépés nekem! :p Véletlenül sem akar az alapból 3-as 4-es szintűt adni, na még a gyémánt, platina állatokat ne is említsem. /Ez több évnyi farmozás után, már szánalomra méltó teljesítmény./

Jucus1949, kukac42 és Baby72 kedveli ezt.
  19. Baby72

Dobj rám egy üzit kérlek;) köszönöm. Kellene egy kis segítség.:)

Jucus1949, CitizenZero és kukac42 kedveli ezt.
  20. Fruzsómuzsó87

Fruzsómuzsó87 Utánpótlás-írogató

Ne add fel, jó pár évnyi farmolás után engem ma ezzel a csodával lepett meg a rendszer:
    http://kepfeltoltes.hu/150620/Tud_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.