Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Király. ;) Gratulálok!
    Azt bírom, az az infó olvasható, hogy felesleges keverni az állatokat, mert az alacsonyabb szintűt veszi figyelembe a rendszer.Változott valami, vagy vak szerencse? o_O

2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Vak szerencse. Néha bejön, gyakran nem. :)
    (Mondjuk teljesen nem vak, mert minél több (rengeteg) szupertáppal indulsz neki, annál valószínűbb, hogy jót ad.)

Numiz kedveli ezt.
  3. benike909

benike909 Járnitanuló

Szerintem a dolog a következőképpen áll, ezt (igaz nálam csak csekély számú) némi tapasztalatok is igazolni vélik.
    A tenyésztéshez 4 állatot teszünk be. A rendszer véletlenszerűen kiválaszt a 4-ből egyet és ahhoz viszonyítja a plusz 1 szintet. Tehát, ha 3 kis szintű és 1 nagyobb szintű állatot raksz be, akkor 25 % az esély, hogy a nagyobb szintű+1 szintű állatot kapj. Az ugrás és az iker újabb, ettől független szerencse dolga.

Numiz, Jucus1949 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  4. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok.

nagy nehezen végre meglett a rózsaszín szőnyeges.:) igaz csp-nem sok maradt:oops: ,de az most nem érdekes.Ezzel számomra véget ért a tenyésztés.sok sikert aki még próbálkozik. Szép estét,jó éjt!

Gio és LBetti kedveli ezt.
  5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Egyetértek, szerintem is hasonló elven működik a kevert tenyésztés.

6. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Nagyon minimális szinten tudtam most tenyésztgetni farmos állatkákat a kakukkok miatt.:( Nagyobb ugrások nem voltak abban a kevésben sem, csak a szokásos 1-2 szint. Keverni nem merem őket valamiért :)

7. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Utoljára szerkesztett: 29.9.14
    Gio, gyulaika és csio70 kedveli ezt.
  8. gymikii

gymikii Fórumlakó

Sziasztok!! Elkezdtem tenyészteni a 1es szintű fehér denevéreimet, volt belőle kb.400, meg ugye Baby Boom van, tehát mikor ha most nem....Elhasználtam kb 40 szupertápot, az ugye 20 tenyésztés és ezalatt egyet sem ugrott, vagy visszakaptam 1 fehéret a barna bőregér mellé, vagy 2-4 sima denevért...Ez nevetséges valami, nem Baby Boom!!!! Valamit állítottak rajta, vagy mi lehet??? Ennyire peches lennék?

jazmin0120, misómasa és Jucus1949 kedveli ezt.
  9. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Ne add fel, ha elkezdted, folytasd, sikerülni fog.;)

10. gymikii

gymikii Fórumlakó

Köszi a bíztatást, de hogy egy szintet sem ugrik 20 tenyésztés alatt, az kicsit elveszi a kedvem az egésztől, röhej..

11. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Most elkeserít, de ha visszaolvasol, látod, hogy előbb-utóbb lesz jobb is.:):)

12. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nekem a kakukkokat igazán jól adta a rendszer,sima kakukkból minden jött,2x méhkakukk is, de a többi állatnál nem volt ekkora szerencsém.Aminek legjobban örültem, az 4 csillogó juhból egy aranyszőrű.Ez azért nem rossz.;)A szigetes állatoknál nem volt semmi extra,csak a következő szintű állatok jöttek ritkán 2,inkább csak alapállatot kaptam vissza.

Gio kedveli ezt.
  13. gymikii

gymikii Fórumlakó

Rájöttem mi van...hosszabb lett a BabyBoom, cserébe viszont sokkal kevésbé ugranak.Habár nem tudom miért sírok, az előbb 22. próbálkozásra, nem barna bőregeret kaptam, hanem duci denevért, tehát ugrott egy szintet...hahaha

jazmin0120, LBetti és Jucus1949 kedveli ezt.
  14. melindalove81

melindalove81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Utolsó tenyésztésem eredménye (eddig csak 1-2 szintet ugrott) 4 alap juhból csillogó juh JUHHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ xD
    Ekkorát még ezen e farmomon nem ugrott a múltkor sem,de a másikon lett alap kecskékből csábos gödölye :p
    Mindenkinek sok szerencsét,még lesz 2 tenyésztés ;) és befejeztem,sziasztok.:music::music:

Gio, kutyaszálló, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  15. fehérsólyom67

fehérsólyom67 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nekem sosem volt még szerencsés baby boomom.Eddig. Ma mézes méhem lett sima méhekből.Jupppppi!!!:D:D:DA kakukkoknál max fülest adott a kakukkokra,nem lett meg a rózsa ól,elfogyott a tápom és nem költök valós pénzt a játékra.

16. forraifk

forraifk Járnitanuló

Sziasztok! A piros kecsketejüzemhez nem ad alap ólat??? Csak a fejlesztést?? Köszi

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kakukk utánpótlás nyereményei között alap kecsketejüzem nem szerepel.

18. geozys

geozys Fórum-zöldfülű

Nem is értem 600 db 5 szintü álatot pároztattam be...hatos ólakban...eddig egy ilyen hatos szettben mindig,álltalában 1 ugrott,de volt,hogy 2 is...most ez a 150 ólam közül 5 db ami átugrot...miért kell igy mahinálni beálitani,hogy ne ugorjon....4 éve játszom,összegyüjtöm az állatokat ami 80 millió és beálitják,hogy ne ugorjon majdnem hogy semmi...csak megette a szupertápom..

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.9.14
  19. forraifk

forraifk Járnitanuló

Köszi a gyors választ!!!!

20. csio70

csio70 Fórumlakó

alig hittem a szememnek,2 szőke,1 vaddisznó,1 varacskos=arany malac,gyorsan kitettem a piacra!xD:D

Marika312, Gio és kutyaszálló kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.