Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

bolyhos borjút simákkal kevertem lett ismét egy bájos boci. :)

Utoljára szerkesztett: 21.6.15
    dagaz70, kukac42 és Gio kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

szalaip, Agnesasszony, steve223 és 18 más kedveli ezt.
  3. dominik-2

dominik-2 Utánpótlás-írogató

4. dagaz70

dagaz70 Törekvő

GratulaxD
    Ezt még nézni is jó:)
    Én most a kakukk/9-re álltam rá, mert bár elég kevés időm volt, de a színes eventtel éppen kész lettem, és rengeteg kakukkom van, úgyhogy ezt a rövid időt még kihasználom a bumm-ból!

apuci30 és kukac42 kedveli ezt.
  5. xLilith

xLilith Utánpótlás-írogató

Sziasztok képet hogy lehet feltenni?

6. flamne

flamne Törzsjátékos

Szomorú vagyok! Betettem 4 sztártyúkot tenyészteni, abból elvileg 1 db hippi tyúknak kellett volna lenni ugye? hát nálam kettővel kisebb lett! Nem tudom, hogy nekem miért nem sikerül soha sem a tenyésztés! Függ attól, hogy én milyen szerveren vagyok! Miért nem egyenlőek az esélyek. Nagyon fel vagyok háborodva. Nagyon nem szeretem a tenyésztős eventet mert csak kinlódok! Sírni tudnék! Szinte semmire nem haladok 95 szinten! A szupertáp meg csak fogy, ha valaki vásárol tápot esetleg annak jobban sikerül mert nézi a rendszer?

7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Print Screen SysRq-val fényképezel, majd egy paintba rakod, majd mentés másként, mentés JPGE-ként. Ezután feltöltöd egy képmegosztóra és máris rakhatod ide:)
    Én ezt használom mindig:
    http://www.kepfeltoltes.hu/

8. xLilith

nyulus74 és kukac42 kedveli ezt.
  9. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Én befejeztem a tenyésztést mostanra. Pandáknál jött a legjobban 3 táncos és 3 szusi panda lett a végeredmény. :) Mennek majd a piacra. :) Remélem nem járnak úgy mint a varacskos disznóm, amitől már hetek óta próbáltam megszabadulni. :D :D

kukac42 kedveli ezt.
  10. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

A vegyes tenyésztésekkel én is inkább rosszul jártam,de sebaj!:p

Jucus1949 és mária4702 kedveli ezt.
  11. xLilith

Hidd el nem nézi...én komoly összeget toltam már bele és én is csak veszítek

12. farmermoncsi15

farmermoncsi15 Utánpótlás-írogató

13. pikom

pikom Fórummogul

Szia!
    Nem utal a jatek. egyszeruen nem kell keverni, ha nincs annyi csp-d hogy a veszteseged, minden konny nelkul potold.
    Hidd el! -nem okoskodasnak szanom, hanem jotanacsnak :)
    Attol hogy itt latsz olyan kevereseket, amik bejottek, attol fuggetlen Nekik es masoknak is rengeteg a bukott keveres.. csak sokak nem teszik fel.

világ1912, csopke1, Gio és 5 más kedveli ezt.
  14. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok. Nekem aránylag jól sikerült a pandatenyésztés, 2x jött alap pandából szusi panda. Nálam ez nagy dolog és nagyon örülök neki. További jó tenyésztést.

szilvimusu, csopke1, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. nyulus74

nyulus74 Törekvő

kukac42, csopke1, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Nálam is a keverések ilyenek szoktak lenni úgy, hogy nem is próbálkozom mert kész ráfizetés. Volt már olyan is, hogy az alacsonyabb értékűt kaptam vissza.

LBetti kedveli ezt.
  17. lári-fári

lári-fári Járnitanuló

Sziasztok!
    Én csak azonos állatokat szoktam betenni, de az elmúlt alkalmakkor nem volt szerencsém, csak a következő szinteket kaptam.A tenyésztés eventek kezdetekor nagyon gyakran több szinttel nagyobb állatokat is adott, úgy gondolom módosítottak a játék menetén. Minden lehetőséget kihasználok, amit a játék enged, sajnálom a régi szép időket, amikor örülhettem, annak hogy több szinttel nagyobb állatot adott.

18. paskat1

paskat1 Fórum-zöldfülű

szia igazad van: régen:gyakran több szinttel nagyobb állatokat is adott!mostmártöbb ezer tápol se ad semit kaptam ma 1db szerelmesüszöt,és annak az árán vetem nagyobb tenyészálatokat vagy 20olra valot mindent elvet a keverésböl!és hiába irja a modi hogy ha keversz bukhatsz,régen a keverésböl is sürüben dobot jobbat még ha el is vet párat ,de most mindent elvesz!és ez a fejlesztök hibája mert rossz százalékra,van álitva a tenyésztés és ez igy van akárki akármit mondjon ,látom évek allat ,tapasztalatbol irom!

19. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

Eszt én irtam bonba73_Gazda csak ép egy kisfelhasználomrol!paskat1-röl!

LBetti és nyulus74 kedveli ezt.
  20. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.