Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Felhasználhatod a kakukk műhelyes-rózsaszín óljának megépítéséhez (2 darab kell belőle), vagy eladhatod a Piacon.

Kukackukac, Cyra65, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Remélem a hétvégi boomnál kicsit virgoncabbak lesznek az állatkák, mert a sehonnan sehová nem haladásom - már mint tenyésztésileg - nem motivál a további tenyésztésre. Idáig kb. 700 tápot tenyésztettem el, de most stop.
    Sok sikert, nagy ugrásokat a Tenyésztőknek!:)

hóóvirág, Cyra65, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  3. fanatikus

fanatikus Utánpótlás-írogató

4. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Aranyos vagy ,hogy vigasztalsz es a Besenyo csalad filmjet is hoztad ,hogy feldobodjon a kedvem , ehhez csak annyit, hogy 5 ev alatt 1 szerelmes uszo es 1 zurtehen ,nekem is sok tenyeszol van kiteve , nagyon sok szupitap ment el ,csak ezt akartam megosztani veletek :(

Cyra65, sziszi1965, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nincsenek nálam sem nagyobb ugrások :music: behúzom a féket egyenlőre :p

hóóvirág, Kukackukac, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  7. fanatikus

fanatikus Utánpótlás-írogató

most higgadás jön és holnaptól folyt köv... nekem is a nagyfarmon semmi igazán nem volt pár tápt tudtam csinálni de nem izgatott nagyon holnap mind2 farmon a cél az hogy a kakkukkok megembereljék magukat mert megint rájuk építettem a hétvégét kell elöszört is 58 füleskakkukk és aztán 15 maszkos kakkukk a nagy farmomon itt elég még szerényebb költés is :D de a cél a karneváli kakkukk

Utoljára szerkesztett: 9.7.15
    Kukackukac, Cyra65, kisszakács75 és 2 más kedveli ezt.
  8. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szép napot!
    Nálam is csak a kötelezőt adja többnyire......
    A tölgynél eddig is szálltak ludak , vagy csak én nem láttam a fától a madarakat ? xD

hóóvirág, Kukackukac és Cyra65 kedveli ezt.
  9. *Maia*

*Maia* Járnitanuló

Szia!
    Tévedsz! A nagy ugrásokat általában 2, 3 esetleg 4 házikóval szokták csinálni!

missuzy_53, Kukackukac és Cyra65 kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

11. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia:)

...bocsi egy szót kihagytam, ez pedig az "általában"( a kivételek erősítik a szabályt....általában);)

12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

El kell hogy meséljem Nektek mai butaságom történetét.
    Minden területen nagy erőkkel ludakat termelek, aratáskor kaptam néhány, kb 6 db bőrönd címkét. Gondoltam gyorsan megépítem a terményes alapját, mert pont volt annyi címke. Megépítettem a sárga lúdólat :cry:xD Most jól ki lehet nevetnixD

13. nemoo55

nemoo55 Utánpótlás-írogató

Ha 18 óráig tart a BabyBoom, akkor miért veszik el már 17:58-kor?

Cyra65 kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Talán az időeltolódás miatt van?:D

15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

azt 12800-ért meg lehet venni :D nem kell megépíteni :D

iboly54, Cyra65 és Kukackukac kedveli ezt.
  16. nemoo55

nemoo55 Utánpótlás-írogató

Az időeltolódás nem percekben, hanem órákban jelentkezik. Kisakkoztam, hogy még egy tenyésztést 18 óráig be tudok fejezni, de hiába arattam 17:58-kor illetve 17:59-kor, már nem adott, csak normál mennyiségű tenyésztett állatot, és az event óra is azt mutatta, hogy már megszüntették az eventett 18 óra előtt.

17. -East17-

Sziasztok!

A rendkívüli baby boom véget ért, találkozunk a hétvégén!

apuci30 kedveli ezt.
  18. -East17-

Üdvözlet Gazdatársak!

A hagyományos hétvégi baby boom kezdetét vette, sikeres tenyésztést mindenkinek!

19. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

Az én ludaim elég alultápláltak lehetnek, mert éppen csak ugranak egy szintet. Sebaj majd jobban etetem hátha. :)

LBetti, Kukackukac, Pug és 3 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Etethetem én bármivel,akkor is csak 1-et ugranak.Tenyésztek a Bahán is, de ott is gyengén adja.Csodálattal és kissé irigykedve is nézzem,amikor valakiknek alapból a legnagyobb jön,vagy 4-5-öt ugrik.Olyan vagyok mint a gyerekek:Nekem is kell olyan!!!!

Marika312, ribizli4 és kisszakács75 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.