Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Köszi!
    Én is gratulálók a karatéshoz:)
    Igen ezek jók de sok a bukás is most valamiért nem adja de sebaj hagyok tápot boom utánra :D

LBetti, iboly54, simi1955 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. bota493

bota493 Haladó

4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

uj terveim:D minden tenyészthető állat 1 szint.D mindegyikböl 100:D

kukac42 és csopke1 kedveli ezt.
  5. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Háááát boom ide, boom oda, én még nem "szenvedtem" ennyit a tenyésztéssel, mint most, amikor 10 db punkakukkot kellene összehoznom... szigorúan csak 1 szintet lépnek a tenyészállatkák. :cry:Most nem ugrik egyet sem, bezzeg, ha a következő szint kellene, egész biztosan tudna 2-3-at is ugrani. Na még 3 db hiányzik...

LBetti, iboly54, kukac42 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Gio, LBetti, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  7. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Nekem nem megy a lúdtenyésztés, az összes nagyobb keverésnek bukta a vége...
    Amúgy jól látom, hogy még senki sem kapott aranyludat? Létezik, hogy senkinek nem adott még a rendszer?? :eek: Én mindenesetre most untam meg a dolgot (pedig még van tápom, de inkább nem pazarlom el).

Inkább úgy gondoltam, hogy kotyvasztok egy levest. Ez lett az eredmény:
    http://kepfeltoltes.hu/150711/leves_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :D
    (Tegnap délután óta 2x léptem szintet a Bahán. :inlove:)

8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ezt jól elkaptad gratula:)
    A legfinomabb leves szerintem ami csak főzhető itt a farmon:) Gratula:)

hangyácska77, Gio, LBetti és 5 más kedveli ezt.
  9. Petramama

Petramama Törekvő

Sajnos nincs elég állatom így nem igazán tudok tenyészteni . Most kihagyom de legközelebb majd folytatom:eek:

kukac42 kedveli ezt.
  10. bota493

bota493 Haladó

11. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

nyulus74, Gio, LBetti és 6 más kedveli ezt.
  12. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

ördög0, hangyácska77, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia! Először is gratulálok!:) Kíváncsi lennék a betétel sorrendjére. Melyikkel kezded? Én már sokféleképp próbáltam de általában bukta lett a vége:( És rendszerint nagyobb értékű állatoknál, ezért nem is próbálkoztam most keveréssel.:(

bonba73_Gazda és steve223 kedveli ezt.
  14. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Köszi:)
    Keverésnél sokféle képen próbáltam de ha csak 1 keverést csinálók ezt a tendenciát követem pl.
    teve, magas szintű állat, teve, teve amit meg figyeltem hogy jobban ugrik ha csak 4 telep van kint vagy is lehet több is kint de csak 4be teszel állatot probáld ki úgy.
    Amúgy ha nagyon magas szintű állatot akarsz tenyészteni (én sokat szoktam) azt nem boomkor tedd inkább hagy tápot és puhatolózz boom után nekem nagyon bejött egyre jobban át állók arra hoztam egy képet bár szerintem ezért sokan meg lincseltek :D
    Van még jó pár hasonló képem lehet nem a boommal van baj ha nekem magas az elvárásaim ezek után xD
    http://kepfeltoltes.hu/150711/10._ex_www.kepfeltoltes.hu_.png

Anikó2014, Cyra65, bota493 és 7 más kedveli ezt.
  15. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

akkor en mar 5, lassan 6 karatet erdemelnek,de meg 1 cirkuszt sem kaptam.
    sajnos erre mar nem lehet megfelelö szavakat talalni ( hogy hova is süllyedt a bb minösege ), ami posztolhato.
    ebresztö bp.az hogy a kissebb jatekosok mergükben kiszalnak,talan talan elintezettnek tekintendö egy fintorral a bp reszeröl.
    viszont a gond kicsit kemenyebben megmutatkozik majd amikor a nagyobb jatekosoknak is mar csak egy savanyu arckifejezesre fog telleni a farmerama kapcsan/hallatan.
    gondolok itt azokra akik sok-sok ezer tapot fektetnek a szorakozasukba,es a hollywoodi befejezes helyett kapnak egy reszletet a freddy bosszujabol.

Imi*, missuzy_53, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  16. fater30

fater30 Fórum-zöldfülű

Gio, LBetti, Aceventura007 és 2 más kedveli ezt.
  17. Vica32

Vica32 Járnitanuló

18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szióka! Nálam is hasonló a helyzet, képtelen vagyok befejezni a kakukkokat is.Csak a tápot zabálják és ugrás most is csak a következő ugrás volt:Nagyon utálom már ezeket a kakukkokat:cry:

19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Na igen! Tőled nem is vártam mást! xD Nagy gratula! :D
    Sokszor én is úgy érzem, hogy boom nélkül jobban megy a keverés, de most nem panaszkodom. A levesmesterbe 3 aranyállatot is sikerült kikevernem.

Úgy látom, a lúddal is csak így lehet zöld ágra vergődni. Viszont mostanra bebizonyosodott, hogy az aranylúd sem csak legenda...:D

Utoljára szerkesztett: 11.7.15
    Jucus19, Marika312, nyulus74 és 3 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.