Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Gratulálók:D
    Bár ezek nem arany lúdak de azért meg teszi:D
    http://kepfeltoltes.hu/150711/31983831021_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://kepfeltoltes.hu/150711/53901184422_www.kepfeltoltes.hu_.png

babócy, nyulus74, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

babócy, Cyra65, hógyönygy és 7 más kedveli ezt.
  3. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Cyra65, bota493 és kukac42 kedveli ezt.
  4. .Jericho.

.Jericho. Junior szaki

Már nem bírom szavak nélkül. Sok éve játszom, de idáig 1arany állatot sikerült kitenyésztenem (kissé belegondolva szerintem ezaz aranytyúk is csak a véletlen műve.) ami igen csak felháborító, mert van aki az első nap aranyludat kap, míg én majd 47év múlva. Sokkal jobban adott a rendkívüli boom -nál mint most. Nagyon, de nagyon megy lefele ez az esélyegyenlőség. Ha így halad tovább töröltetem vagy egyszerűen fel sem jövök már. Az utóbbi hónapok nem álltak másból mint bosszúságból, FA és pénz ráfordításával!! Adok vmit és elveszik a nagy részét.Ültessük egy hétköznapi példába: Ki örül annak ha a boltba vesz 1L tejet és csak félig van, majd amikor rákérdezne,h ez miért csak félig van? Válasz: ez így van rendjén. Köszönöm ha meghallgatásra talált az irományom. Szép napot.

kovacstne, missuzy_53, CitizenZero és 6 más kedveli ezt.
  5. Aceventura007

Aceventura007 Fórum-zöldfülű

6. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Gio, kukac42 és LBetti kedveli ezt.
  7. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Sajnos én is így vagyok, pedig 6 éve játszom. Költök is az ingyenes játékra( ami nem kötelező), de a baby boom, ami a legjobb része volt valamikor, már nem örörmteli. :(

kovacstne, simi1955, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  8. .Jericho.

.Jericho. Junior szaki

Vannak kérdőívek a moziban, várom a következőt. Annyira húzom majd le amennyinek jogosnak érzem, de a játékajánlás másnak a legrosszabb minősítést kapja. Én nem szégyenkezem más előtt, h ennyire meg annyira jó játék, utána meg azt kapom,h ezt mertem neki ajánlani?

missuzy_53 kedveli ezt.
  9. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Némi dícséret: 9. szintű ludat, és kakukkot kaptam.Több szint ugrás volt, ami rég történt.

LBetti, Gio és kukac42 kedveli ezt.
  10. .Jericho.

.Jericho. Junior szaki

Nekem az 5. szintű Kanadai Liba volt a legnagyobb. Onnan kb. semmi. Ad 1el nagyobbat meg visszaadja a 4simát. Az egész bölcstölgy ki van játszva de mégis szenvedek az eventekkel. Sajnos nem sikerült még rájönnöm,h mi adja ezt a szórást, de türelem. :)

Gio és kukac42 kedveli ezt.
  11. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Egyszeruen nem es nem megy...>:(

kukac42 kedveli ezt.
  12. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Az enyém a piacon csücsül, de egyelőre vár a gazdájára, pedig olcsón raktam ki:)
    Volt, mert elment:)

Marika312 kedveli ezt.
  13. mementori74

mementori74 Fórum félistene

ilyenek ezek az arany állatkák,gyorsan eltünnek,viszont a ludaknál nagy a baj,sehun sámli.

LBetti, kukac42 és Marika312 kedveli ezt.
  14. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

No még egy jó szó( ne csak szidalmazást írjak): Kakukk tenyésztés 8-ra 10.es szintet kaptam!

LBetti, Gio és kukac42 kedveli ezt.
  15. dominik-2

dominik-2 Utánpótlás-írogató

nyulus74, Gio, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Most éppen kakukkot tenyésztek. Én sem voltam eddig szerencsés, sokakhoz hasonlóan max. 1-2 ugrás volt minden tenyésztésnél.
    Most azonban... Először nem is tudtam, mekkora szerencsém van, meg kellett néznem az enciklopédiába, hogy milyen szintű az a gyönyörű kakukk... Aztán percekig nem tudtam magamhoz térni... :p Mikor felocsúdtam, boldogan mentettem el a képernyőt!
    Szóljanak a fanfárok!!!
    Puha kakukkból karneváli kakukk!!!! :D:inlove::music:
    http://kepfeltoltes.hu/150711/karnevali_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Most már csak azt kell kitalálnom, mi legyen a sorsa! ;) (Erre szokták mondani: irigylem a gondjaidat!)

anami1980, denett, hablaty és 6 más kedveli ezt.
  17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Egyetertek veled ! en is sok ezer tapot fektettem bele es nem nagyon ugralnak evek ota, ez az en tapasztalatom es nem vagyok tul boldog :(

18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Gratulalok! :)

kukac42 kedveli ezt.
  19. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

No én is így jártam. Bár nem alapra adta, hanem 8- as szintre. Még én is meditálok,
    mi legyen a sorsa.

LBetti és Gremonzo kedveli ezt.
  20. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

szia én is egyetértek nagy csalodás az egész 64-milát buktam keverésel vagy 100keverésböl .1-2adot meg:(((((
    sima tenyésztésel meg csak a köv adja tiszta szégyen sok ezer forintom bánja:((((

ribizli4, .sylvia72., missuzy_53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.