Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ribizli4

ribizli4 Haladó

Szia!
    Nem tudom, hogy csinálod. Én is próbálkoztam, mire felocsúdtam majdnem sikerült kiirtani az értékesebb példányokat, amit évek alatt lépésről lépésre tenyésztettem ki. Alkalmanként több mint 1000 db szt. felhasználásával.Ha tudod a TITKOT légy szíves áruld el.

steve223 kedveli ezt.
  2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nincs titok csak meg érzésből csinálom már sokaknak le írtam mi alapján de ez csak a nyerő rész azért van bukta is bár eddig minden boomom pluszos volt.
    Pl. itt egy kép buktam egy jógapandát bár a majmok mentették a helyzetet :)
    http://kepfeltoltes.hu/150711/27462420023_www.kepfeltoltes.hu_.png
    A következő képet felteszem ha bukok ha nem csak hogy lásd nem csak nyereség van de aki kever számolnia kell a veszteségekkel is.

3. ribizli4

ribizli4 Haladó

Köszi!
    Azért akartam keverni, mert a normál minden alkalommal siralmas. Valóban lépésről lépésre tenyésztek.

4. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Ez például bukó de annyira nem izgat mert tudom hogy a kövi jobb lesz ártalában 1 kör elvisz mindent de a 2-3 vissza hozza vagy is ezt tapasztalom:)
    http://kepfeltoltes.hu/150711/127486664224_www.kepfeltoltes.hu_.png

simi1955, ribizli4, kukac42 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. pocokxtrame

pocokxtrame Utánpótlás-írogató

Sajnos nincs benne a játékban hogy ki mennyit nyer vagy veszít ezzel, fizetsz azért hogy jobb esélyekkel többet tenyészhess és ezzel támogatod a játék anyagi hátterét, amit köszönünk. De minden a szerencsén múlik, volt hogy 400 tápból nem sikerült semmit produkálnom de volt mikor 16 tápból tenyésztettem egy rózsaszín állatot. Ezt így el kell fogadni, ez így működik. További jó játékot Mindenkinek!

Sajnos az én tenyésztésem sem olyan fényes de még van 250 tápom meglátjuk mi lesz belőle. :)

kukac42 kedveli ezt.
  6. DJ-SLÁGERGYÁR

DJ-SLÁGERGYÁR Fórum-zöldfülű

Szép estét:)
    A kevert sikereid,50 százalék fölött vannak?
    Ha igen szerinted kb. mennyi?

kukac42 kedveli ezt.
  7. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Boomkor szerintem 50% körülmozog viszont könnyebben ugrik 2-3 szintet is boom nélkül 80-90 % tenném akkor jobban adja de azért boomkor is próbálkozok hátha:)

Almaded, kukac42, ribizli4 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. ribizli4

ribizli4 Haladó

Köszi!
    Mintha én csináltam volna, de már nincs több tápom. (Hála istennek, mert azt is elhasználnám.)

adri1117, steve223 és LBetti kedveli ezt.
  9. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

10. nyulus74

nyulus74 Törekvő

11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

12. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Mindenki válaszát köszönöm, Laboviti, a tied is! :D

Végül 8,8m-ért elvitték, szultán 3-4m között szokott lenni, a max-om meg kb. 10m lett volna.

iboly54 kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

14. pityu1987

pityu1987 Utánpótlás-írogató

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    Ez a kevergetés szerintem egy vicc kategória főlleg ha két darab első szintű tenyészállatot kapsz vissza abbol ami jóval értékesebb volt amit betettél de persze saját felelösség!! :)
    Nagyon sok mindent kipróbáltam és szinte minden bukta volt a legutolsó tenyésztésem volt a legjobb!
    3db kendermagos tyúkból és 1db sztártyúkból = aranytúk
    Soha többet nem tenyésztek keveréket inkább maradok a hagyományos 4 egyforma állatnál! :)

Utoljára szerkesztett: 11.7.15
    Timoalex, bonba73_Gazda, steve223 és 3 más kedveli ezt.
  16. Almaded

Almaded Junior szaki

Nagyon köszi, hogy megosztod ezeket a tapasztalatokat. Még annyira lennék kíváncsi, hogy ezeket a szép eredményeket boomonként vagy havonta mennyi szupertáppal éred el?
    Én átlagban 1500-2000 tápot áldozok boomonként, de közel sincsenek ilyen jó eredményeim. Eddig egy aranyállatom lett, viszont ritkán keverek.
    Nem esik jól a veszteség :) pedig tudom, ha kockáztatok, többet nyerhetek.
    Szerinted mennyi táppal lenne több esélyem?

anami1980 és simi1955 kedveli ezt.
  17. Timoalex

Timoalex Junior szaki

én még ilyen ratyi napot a boomban nem tapasztaltam .....
    péntek éjszaka fullos volt, még a tegnap délelőtt sem volt annyira rossz, de este már befejeztem, gondolván h ennél rosszabb nem lehet, hát most ez a nap rácáfolt!!!! boom nélkül is adna így
    mondjuk azért feltennék 1 kérdést, h ha boom arról szól h ikreket kapunk, mivel tenyésztési event, akkor h van az h minden ólból a 2. állat csak alap???? annak köze nincs a tenyésztett állatokhoz .....

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A boom-ban minden állat részt vesz, így az alap állatok is. Nincs olyan szabály, hogy csak színes állatokat kaphatnál.

19. Timoalex

Timoalex Junior szaki

és arra is van válasz h mért van ekkora különbség a napok között?

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Nincs. A játékban alkalmazott technikai beállításokról nem kapunk információkat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.