Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

No kérem szépen itt akkora a válság hogy még a ludak is csupaszon járnak,csak szürke lúd jön semmi más,évek ota nem volt ilyen rossz boom,vajon mire megy ki ez a én adok de nem kapok játék,egy kicsit kezd bűzleni,nem szép.

Cyra65, fanni200272, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  2. Timoalex

Timoalex Junior szaki

nekünk játék, szórakozás, kikapcsolódás, másnak pótszer, érvényesülési terület stb.
    de a játék tulajdonosainak és üzemeltetőinek csak szimplán üzlet ....
    tehát üzletpolitikailag sem előnyösek azok a technikai beállítások ....
    nem tartanak pisztolyt a fejünkhöz, h már pedig vásárolj tápot, ez saját döntés saját felelősség
    de ezekkel a beállításokkal nem éppen motiválnak ennek a döntés meghozatalához .....

Cyra65, Hajnalifény, fanni200272 és 2 más kedveli ezt.
  3. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Hat igen siralmas a felhozatal,az egyszer biztos..

Hajnalifény, mementori74 és Timoalex kedveli ezt.
  4. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

sziasztok nem tudom ki, hogy van vele de Én már tegnap óta szenvedek nem tudok összehozni nyomorult 3 db kanadai ludat már lassan az összes szupitáp meg az összes ludam is elfogy de csak nem jön az a nyomorult. ilyen még nem volt.

.

nyulus74 kedveli ezt.
  5. mementori74

Szia
    Szerintem az event miatt nem adja a kanadait,nálam is csak szigorúan a következő állat jön,hogy miért van ez ki tudja,csak a vezetőség,de onnan nem lesz válasz.

6. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

ez aztán a nagy szerencse :) gratulálok :D

7. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Nalam a multkori eventnel,amikor a pulykak voltak a 3.korben mar adott alkotopulykat,aztan meg semmit,szerintem nagyon limitre lett beallitva,nehogy jol erezzuk magunkat...

Hajnalifény kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szép napot jó szurkolást :)

Nálam most struktúra váltás eset forog fenn. Eddig nálam a tenyésztés a főfarmon folyt. Most áthelyeztem a telepeket a tölgyesbe. Meglátom hogyan "muzsikálnak" ha tetszik amit látok, maradnak. Ha nem, újra cuccolás lesz, és mennek a szántóra. Ha itt se lesz jó, vuduzni fogok.:p

hóóvirág, kukac42, skalimaci és 3 más kedveli ezt.
  9. mementori74

Szia
    Babát tűket előkészíteni,lassan szükség lesz rá:D

Gio, LBetti és Fätum kedveli ezt.
  10. Timoalex

Timoalex Junior szaki

Gio, kukac42, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hali :D

Én is úgy gondolom. Eső táncot mégse járhatok, az nem segítene. Marad a vudu :D

kukac42, Baby72, ribizli4 és 3 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:))

Szerdán amilyen jól adta a rendkívüli BB-on, most vért izzadok( inkább szupitápot kellene vagy bájitalt;)), tényleg nem keverek, mert siralmas az eredmény, most fogtam magam és megépítettem egy piros lúdólat és egy piros, illetve narancs kakukklakot, és gondolkodom még egy rózsa halastó megépítésén is, legalább nézem a vicces ólgrafikát, abban legalább értelem van.:p

hóóvirág, kukac42, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  13. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Gio, kukac42, anci091551 és 10 más kedveli ezt.
  14. mementori74

kukac42 és nyulus74 kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Én is ilyet tapasztaltam! Pandát tenyésztettem,most már az utolsó van berakva,igaz nagy nehezen meglett 1 cirkuszi panda,de úgy,hogy 2 db-ot vettem a jógából 2-öt meg tenyésztettem. ki is raktam a piacra,de olyan szinten lement az ára,hogy csak pislogtam. Ráfizetés volt nekem ez a tenyésztés,mint tápilag,mint állatilag!:)

Gio, kukac42, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. pocokxtrame

pocokxtrame Utánpótlás-írogató

Eddigi tapasztalataim nekem az amikor a Boom utolsó 2 órájában tenyésztel akkor ugranak nagyobbat, én PL eddig már 3 rózsaszín állatot kaptam a Boom-ok végén. Próbáld ki!! Üzletpolitikailag ez úgy van a játékszervezőknél. annak örülnek ha a boom végéig többször veszel tápot és emiatt rakják a jobb esélyeket a végére.:)

Gio és LBetti kedveli ezt.
  17. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Semmi extra változás nincsen a tenyésztésben (nálam) ugyanaz az 1 ugrás nagyritkán, inkább a 2 abból amire tenyésztek. Jelzem csak alsóbb szinten írtam fel alap ludak 3x kör 24db tenyészteleppel 2 farmon és az alapludak visszaáramlását sem jegyeztem.
    Főfarm 93.szint, rövidebb tenyésztési idő és rengeteg kisállat tölgyrúna, felhősor, rózsaszín zselé.
    MellékFarm 91.szint, rövidebb tenyésztési idő és rengeteg kisállat tölgyrúna, felhősor, rózsaszín zselé.
    Főfarm (93)
    nagy lilik343137
    nyári lúd376
    apácalúd100
    MellékFarm (91)
    nagy lilik313932
    nyári lúd776
    apácalúd100
    Nem vártam többet, mert sosem volt egyik farm sem a "kegyeltek" között nagyobb ugrás szempontjából így nem csalódtam most sem. Az eventes teljesen a később jövő állandó gazdaköri pedig a kanadai libával bezárólag lesz meg és ehhez kellett megközelítőleg 300 szupertáp és maradt pár alsóbb fejlesztésű lúd tartalékba. A szupertáp mennyiség az event és a gazdaköri beadások után némileg csökkenni fog a végelszámolás során.
    72 tenyésztésből mindkét farmon 1 alkalommal ugrott 1-el feljebb mint a tenyészteni kívánt szint (ráadásul pont a legelső körben, tehát az első 24 tenyésztelep egyikéből - mintegy beetetés szinten).
    A most eletetett szupertápot majd a malomban visszatekerem és a következőt állattenyésztős event+gazdakörit megoldom a piacról és így minden 2. állatot tenyésztve tudom egy biztonsági szupertáppufferrel bírni a rendszeresen jelentkező új állattenyésztést.

Aki próbálkozik annak sok szerencsét.

Gio, hóóvirág, §lolita§ és 3 más kedveli ezt.
  18. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Gio, anami1980, suba_klara és 10 más kedveli ezt.
  20. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Koszi szepen valoban ideje volt mar..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.