Visszajelzés Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

800 aranyért mennyi szupertápot lehet venni , és abból keverve , mennyi arany állat lehetne ?
    Ez a válogatás az olcsóbb , vagy a szupertáp ?

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mivel mindkét variációnál sok a változó... így én csak a megérzésemre hagyatkozom... A szupertápos megoldás nekem tetszetősebb;) De ettől mindenki válogasson kedve szerint...;)

kincsembogaram67 és Sauvage kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Van egy kis gond , mert nem találom itt a neon skorpió ólat . https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-8#post-1214268

Na , most vagy sok rózsa ólat gyártunk a válogatáskor , vagy válogatunk sok skorpiót , és amikor egyszer valamikor neonosodik , akkor tenyésszük ? Nem tudom . Segítség !

4. alex0824

alex0824 Fórum császára

Szia!
    Valószínű, hogy azért került be mert a skorpiók össze voltak keverve a játékban pl a piacon. A császárskorpió 4. szintű állatként volt elhelyezve. Így be is került a többi 4. szintű állat közé a válogatásba. Egyszerű figyelmetlenség, vagy a játék nem ismerete következtében.

Utoljára szerkesztett: 26.8.23
    ladislaw11, HéricsBáró, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Simán lehet...
    De lehet csali is. A skorpió még nem neonosodott, így előbb-utóbb erre sor fog kerülni. Vagyis egy, a közeljövőben szinte biztosan felhasználható magasabb szintű tenyészállattal szeretnének rávenni a 15 FA kiadására.

6. alex0824

alex0824 Fórum császára

Szia!
    Az is lehet!
    De akkor vonzóbb lett volna, ha a mosómedvéből sem a 4. szintűt rakják be.
    Illetve ha mindegyik állat a csoportban 7. szintű.
    A mosómedve még elég friss és jobban megmozgatja a játékosokat mint a skorpió(2 éves tenyésztés).
    De ez a szint keverés ebbe a csoportba, inkább emberi hibára utal mintsem átgondolt dologra.
    Átgondolt akkor lenne, ha nem vegyes szintű lenne a kínálat ugyanazért a Fa-ért.
    Ebbe a csoportba eddig mindig azonos szintű állatokat raktak be (4. szint), és olyan javaslattól anno, hogy 4. szinttől magasabb szintű állatok legyenek ebbe csoportba 15 Fa-ért, elzárkóztak, inkább levitték 8 Fa-ra az árát a válogatásnak. Ha jól emlékszem anno a javaslat 5Fa volt, vagy magasabb szintű állatok.
    De szerintem 3Fa-nál nem ér többet a válogatás.
    Ha mégis csali lenne, akkor ezt akkor raktam volna be, amikor hamarosan jönne egy neon tenyésztős event, amiről a játékosok már tudnak, ahol a skorpió főszereplő lenne, akkor lehet nagyobbat szólt volna a dolog. Tehát bárhonnan is nézem, ezt elszúrta valaki.

Utoljára szerkesztett: 27.8.23
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Kici kínai ekeveredett a állatszimogatóba :D

kozsu4242, HéricsBáró, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Ezek az akciók maximum azoknak jók akik takarítják a gazdakört8)Én spórolok itt is;)

zsani_apja kedveli ezt.
  9. Timi21a

Timi21a Junior szaki

gondoltam egyet és betettem az egyetlen örvös medvémet három alap medvével, rásegítettem 4 luxus bájitallal
    és most szerencsém volt :D kaptam egy druida medvét :inlove:

Utoljára szerkesztett: 17.10.23
  10. Menitala

Menitala Fórum ismerője

Mufon állatot, hogyan lehet megszerezni? köszönöm.

11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Kuzdern és inanna11 kedveli ezt.