Visszajelzés Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    OK, vettem az adást, már osonok is, hogy beírjalak a jelentkezőkhöz. Nem késtél el semmiről, mert várjuk a holnapi Baby Boom-ot (10:00-23:59-ig lesz), és akkor tenyésztünk.:D

cili53, Marika312, vihence és 5 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia, Sziasztok
    Pont ezért várok a beadással...:music:
    Bár jobban belegondolva... pont ilyen gazdaköriket ötleteltünk... Te is és Én is... AMIK KIHÍVÁST JELENTENEK...:p
    Ja, hogy piacosra gondoltunk...:wuerg: Most megkaptuk a kihívást...;) Ha a hó végi gazdaköri megjelenéséig nem történik változás... akkor bizony ez így marad...8) De szerintem megcsináljuk azért;)

Válasz nincs... mert mit is írnának???? o_Oköszönik a megértést....:oops: Ezt kapták a központtól... ;)ha senki nem jelzi hibaként... / kédésként a központ felé... akkor válasz sem lesz... jelzés esetén sem gondolom, hogy azonnal lenne válasz...;)
    Ahogy telik az idő... egyre többen fognak beadni ezt azt... Akkor pedig már jobb ha hagyják a csudába így ahogy van...:music:

nézzük úgy, hogy teljesült egy kívánság.... :D:inlove: S máris jobb a gyerek fekvése:p

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Genka kedves, a 7. helyezett játékosoknak felajánlok egy-egy-egy neon ólat. Plusz az összesítettben a 7. helyezettnek egy Élő holtkincset. Köszönöm szépen.

cili53, Anyamaci1976, Hahacska és 3 más kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Azt hiszem, hogy ezt a fél napos tenyésztést kihagyom, mert ilyen gazdakörhöz kár a 2 db-os szupertáp.
    Kivárom az 1 tápost, addig történhet a játékosok felé pozitív változtatás, ha nem, akkor marad szépen nyitva ez a 2 gazdakör.
    Semmi olyan nyeremény nincs benne, ami megmozgatná a fantáziámat.
    Képtelenség, hogy 19 Túlvilági szentjanit vagy 10 Elf tündérkét kitenyésszek úgy, hogy görgetni sem tudom, mert előttük is rengeteg 1-3-5. szintű színest kell/ene beadni.
    Majd jön a rendes megszokott gazdakörijük, majd oda tenyésztek. Bár már abban sem vagyok biztos, hogy abban nem fog majd szintén vastagon a játékmester cerkója.

5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Igen, ez valóban kihívás.
    Főleg, hogy nincs hozzá piac.
    De a kérdésem éppen ezért vár válaszra, mert ha 10 órakor kezdésnek elnyomok 2-3000 szupertápot, majd megvárom a BB-os egytápost, aztán valamikor kiderül, hogy a feladat mégis elírás, akkor mi lesz a kompenzálással?
    Szóval jó lenne tudni, hogy ez marad e a végleges, főleg, hogy a nyeremények egyáltalán nincsenek arányban a teljesítéséhez szükséges hozzávalókkal.
    Egyébként a hó végén milyen plusz gazdakörit vársz és miért lenne akkor változás?

DevilMókus és cili53 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Az észrevételetek a két gazdaköri feladat kapcsán természetesen már tegnap továbbításra került a Központ felé, választ nem kaptunk még rá. Ha kapunk, természetesen megosztjuk Veletek.

Személyes véleményem szerint ezek a gazdakörik így fognak maradni, s kár összehasonlítani más bahás, farmos tenyésztett állat gazdaköri feladataival. A Teliholdas tenyésztett állatok sem piacképesek, így amit tenyésztünk csak az ólak, terményes ólak fejlesztésére tudjuk fordítani, illetve gazdaköri feladatokba beadni. A feladatok nem időkorlátosak, így Mindenki a saját játékstílusának megfelelően tud haladni benne.

Eredményes tenyésztést, sok ugrálást Mindenkinek a két új teliholdas állat tenyésztése során!

DevilMókus, cili53, vihence és 8 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Nem várok.... de max addig lenne rá esély...:music:
    Köszönöm! Értem, és így logikus is....;) De azért mégis csak sokkoló:music:

8. Sagittarius69

Mindkettővel csináltam 3-3 full kört.
    Egyetlen túlvilágit kaptam, de azon kívül egyik állatból sem kaptam más ötös, hatos, hetes vagy nyolcas szintűt.
    Mintha nem is BB lenne.
    Szóval bejött, amiről írtam, lesz itt kihívás.

Csinálom majd olyankor, amikor egytápos van vagy tenyésztéses felröppenő, addig meg csak szórakozgatok vele.

DevilMókus, cili53, vihence és 2 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Játszani jó lesz;) S ugye szeretjük az üres gazadakört... Szóval most dolgozhatunk érte;)
    A hónapba még nulláznom is kell ezekkel az állatkákkal...:music: Hogy bőven legyen mit a kupiba kergetni;)

DevilMókus kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

14 órától lesz csak bommm!
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-akció-és-baby-boom-rövid-időtartamban.25470/

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Sziasztok! Nálatok működik a tenyésztés? Nekem nem mutatja azt sem hogy mit kapok és azt sem hogy mit teszek be.

12. -Holdfeny-.

farmerSS kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

DevilMókus, -Holdfeny-. és farmerSS kedveli ezt.
  14. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

14 órára van kiírás

farmerSS kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Már meg sem lepődöm !

Még 2 perc és kész vagyok az ideiglenes g.köris eventtel, addig már nem frissítek, de kicsit fura, hogy 10-tól indult.

16. -Holdfeny-.

valószínűleg elírás, egy hiba:oops:

farmerSS kedveli ezt.
  17. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Köszönöm, de az óra alatt már elindult, de nem is ez a problémám, hanem hogy learattam és nem mutat semmit üres csíkok vannak és betenni sem tudok mert ott sem látni az állatokat minden kocka zöld.

farmerSS kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

HéricsBáró, cili53, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Akkor téves indulásxDxDxD
    Egy clener takarítás után ha ismét ezt látod akkor egy hiba topikba jelezd;) Nálam rendbe van...

farmerSS kedveli ezt.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a csevegő nem alkalmas hely hibák, problémák jelzésére.
    Kérlek, Farm név és Farm ID megadásával gyere egy Segítségkérő topikba.
    Amit javasolni tudok - az egy KI/BE lépés és a Gyorsítótárs ürítése, Sütik (Cookies) törlése.
    Megértésedet köszönöm!

-gyöngy-581, Sali~*.* és irkuvasz kedveli ezt.