Visszajelzés Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Luca_511!
    A megadott tenyészállat mennyiségek, és az eddig leadott játékosi eredmények alapján pillanatnyilag a 3. helyezést érted volna el. Persze ez biztos változik, mivel nem mindenki adta le az eredményeit, másrészt még akár új jelentkező is benevezhet még.
    Javaslom, hogy a legközelebbi ilyen, "új állat tenyésztése versenyen" nyugodtan induljál, hiszen ez még
    élvezetesebbé teszi a játékot, hogy még magunk is kitalálunk egy játékot a Farmeramán belül. :inlove:
    A képek készítéséről meg csak annyit, hogy nem ördöngös a dolog, könnyen megtanulható.:)
    A képmetszővel (Windows program része) "bekeríted" a farm azon részét, amit jelen esetben a játékosok fenti képei is mutatnak, illetve, amiről szeretnél képet készíteni.
    Utána jobb egér, mentés másként, ezzel elmented a kapott PNG fájlt, tetszés szerinti megnevezéssel, egy mappába.
    Majd megnyitod a https://kepfeltoltes.farmgazdak.hu/ weblapot, az végig-vezet a tennivalókon. Ennél nem kell regisztrálni sem. A feltöltés előtt be kell pipálni a feltételeknél, különben ennek hiányában nem indul el a feltöltési folyamat.
    (Ha túl nagy az a kép, amit szeretnél megjeleníteni, akkor van mód annak kicsinyítésére is. Ez esetben a fájl kijelölése után, amikor kiadja a választott képet, és ha rákattintasz a képre, mutatja a felöltésre szánt kép méreteit. Elég csak az egyiket módosítani szükség szerint, mert a másik méretet hozzá igazítja a képfeltöltő program. A küldésre kattintva feltöltődik a kép.)
    Ezután a különböző linkek közül kiválasztod a "direkt link-"et, (ez föntről a 2.) jobb szélen katt a "Copy"-ra, és azt már tudod hozni a Fórumra.
    A fórumon minden hsz lehetőségnél ott van legfölül a műveleti sor, a Hangulatjelek után van egy kis képet ábrázoló jelkép, arra kattints rá.
    Ekkor kijön egy üres sort tartalmazó ikon, ott a sorba beilleszted a "direkt linket", Enter, és már ott virít a kép a hozzászólásodban.
    Tudom, leírva sokkal bonyolultabbnak tűnik, mint megcsinálni, de ha megcsinálod, 1-2-szer, akkor utána már behunyt szemmel is menni fog. ;):):inlove:

vihence, Luminary, cili53 és 9 más kedveli ezt.
  2. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Szia Szomszédasszony! :inlove:
    Nekem ugyan 6000 feletti a szupertáp készletem, de minek pazarolni? Itt nem alkalmazom a "nem úr, aki nem pazul" mondást! xD
    Örülök az egytápos boomnak, én is vasárnap délelőtt tervezem abszolválni a feladatot.
    Sikeres tenyésztést!
    :inlove:

cili53, genka53, -Holdfeny-. és 7 más kedveli ezt.
  3. Hahacska

Hahacska Törzsjátékos

Sziasztok! :)

Hozom a felajánlásaimat:
    8. helyezettnek: 1 Fényzene dekor + 1 Kopsz ciprus
    Utolsó helyezettnek: Páncél Panni + 1 Dicaprio fa

Én is bíztam az egytápos tenyésztés + Bumm kombóban és szerencsére nem hiába, így az eredményekkel majd vasárnap jelentkezem!

Sikeres tenyésztést mindenkinek!

cili53, Marika312, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  4. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

cili53, genka53, farmerSS és 6 más kedveli ezt.
  5. Swartsch

Swartsch Rutinos

Sziasztok! :)
    Most sajnos nem jött össze, h indulni tudjak a versenyen. Viszont szeretnék minden indulónak felajánlani 1-1 virágos dallamok dekort!
    Jó játékot és sikeres ugrásokat kívánok nektek! :)

Hahacska, cili53, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hozom a felajánlásaim, jelen esetben neon ólak.
    Lúd, egér, ló, holló, kakukk.
    Ajándékaim oda kérném, ahol nincs, vagy kevés a felajánlás.:)

Hahacska, cili53, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

8. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Szia Genka! Nagyon kedves vagy, hogy végigvezettél a folyamaton. A következő ilyen versenynél igyekszem megoldani. :)
    Jó érzés, hogy esélyem lenne bent maradni a mezőnyben. :)

Sali~*.*, Hahacska, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  9. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Megérkeztem a felajánlásokkal.

Neon olakat hoztam: szalamandra, denevér, lúd, ló, teknős.
    Egyet a legutolsó kapjon, a többi a legkevesebb felajánlást kapók között legyen szétosztva.

Köszönöm szépen és jó tenyésztést kívánok mindenkinek!

A farmnevem véletlenül el lett írva, szeretném kérni a javítását. Helyesen: Meellcc

Köszönöm szépen!

Sali~*.*, Hahacska, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  10. genka53

Szia!
    Még esélyed lehet, (hacsak nem időhiány és/vagy távollét akadályoz), mert szombat-vasárnap Baby Boom, sőt vasárnap egy-tápos akció is lesz reggel 10-től este 10-ig a ma megjelent közlemény szerint.
    Nagy-nagy köszönet a felajánlásodért!
    :D:inlove:
    Jelenleg 17 jelentkező van, ami még módosulhat vasárnap 22:00 óráig.

Sali~*.*, Hahacska, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  11. Swartsch

Swartsch Rutinos

Szia Genka! :)
    Már megcsináltam a krokis tenyésztős eventet, mire láttam, h lesz verseny ( nem tudtam gépnél lenni, csak egy gyors tenyésztésre szaladtam be, így nem olvastam fórumot. ) így nem tudok a 0-ról indulni, ami a verseny feltétele. :)
    De semmi gond! :) Majd a kövinél játszom ismét veletek! :inlove:

Sali~*.*, Hahacska, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  12. genka53

Szia!
    Bocsánat, korrigáltam a nevedet. :inlove:
    Köszi, beírom a felajánlásaidat. :inlove:

GA-BI-O-Farm, Sali~*.*, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  13. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Köszönöm a kedvességedet! :)

14. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Köszönöm a segítséget :)
    Itt vannak a képek:

Felajánlásom:
    1 hely ,1 kicsobbanó öröm
    2. hely ,1 élőholt kincs
    3.hely , neon pocoklak

Sali~*.*, genka53, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.