Visszajelzés Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem akartam agyon bonyolítani. :)
    Jobb tenyésztést mindenkinek!!

kép a képben ;)

Rékuci1111, Doggyra, geliko és 2 más kedveli ezt.
  2. Doggyra

Doggyra Törekvő

Sziasztok!

Szeretnék én is (elsőre) benevezni és játszani, tenyésztés előtti Lajhárjaim száma: 2148 db (erről sajnos már nem tudok képet küldeni, viszont leellenőrizhető modi v support által)

Az első kör tenyésztést elindítottam és tegnap sajnos kiváltottam a Lajhártenyésztés kezdőcsomag szobort és a Lajhártenyésztés ajándékszobort, a játékhoz való csatlakozási lehetőséget meg most olvastam 10-15 perce. Amennyiben ezen feltételekkel csatlakozhatok kérek visszajelzést.

Köszönöm. Jó játékot és sikeres eventeket! 8)

Utoljára szerkesztett: 21.8.26, 14:05
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    A lajhártenyésztési ajándékszobrot levonom, amennyiben jelentkezel a versenyre.
    De légyszíves a többi képet úgy készítsd el a képmetszővel, hogy látszódjonak a tenyésztett lajhárok kisikonjaik és a szupertáp mennyiség is, a fogyás nyomonkövethetőségért.
    Sikeres játékot!

Doggyra és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Doggyra

Doggyra Törekvő

Szia!

Köszönöm a jóváhagyást és a jelentkezésem adminisztrálását, természetesen elfogadom.

Felajánlásom:
    1. helyezett: 1 db Botinátortanya + 1 db Banyánfa (ezek valószínűleg még nem lesznek most cserélhetőek de amint igen azonnal küldöm a nyertesnek)
    5. helyezett: 1 db Tigriskifutó 5. szint: neon + 1 db Yoshino cseresznyefa
    19. helyezett: 1 db Papagájröptető 5. szint: neon + 1 db Tessmania princeps

1. kör:

2. kör:

3. kör:

4. kör:

Hamarosan feltöltöm a képeket...

Köszönöm szépen a lehetőséget. Egy élmény volt, így még izgalmasabb a tenyésztés. Korábban is gondolkodtam, h jelentkezek, viszont most mivel a Lajhár egyik kedvenc állatom a játékba így nem hagyhattam ki!

Jó játékot, jó tenyésztést és sikeres eventeket mindenkinek! 8)

Utoljára szerkesztett: 21.8.26, 14:35
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Hozom én is a tenyésztésem eredményeit: