Visszajelzés Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by |Tamás|, Sep 21, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Tadity!:) Nagyon jó ilyen hozzászólásokat olvasni, ahol a játék szelleme a lényeg, nem a helyezés, vagy a kapomány. Követem példád, cserenap felajánlok a két versenyzőnek Namiamano és Mica67 játékos társunknak, egy-egy általuk választott neon ólat, valamint egy-egy Zsakaranda alapfát. ;)

2. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Sziasztok! :)
    Jó volt ismét közösen játszani!
    Genka, köszönöm szépen én is a szervezést, lebonyolítást!
    GA-BI-O-Farm , cserenapon mennek az ajándékok! :)

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Látjátok, így lehet az elsőből utolsó. :D Semmi reakciót nem kérek ezek után. :p

upida: Küldöm majd a megérdemelt jutalmakat, látom elcsípted az egyik kedvenc számomhoz tartozó helyezést. :)

4. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Köszi a munkádat. Magamnak nyilván nem küldök semmit, légy szíves valaki másnak (aki pl kevés cuccoot kapott) transzponáld a nyereményt. :)

Gratulálok minden résztvevőnek, különösképpen a győzteseknek. Legközeleb....

Last edited: Feb 20, 2026
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Eddig abban a hitben voltam, hogy a 13 szerencsétlen (vagy szerencsétlenséget jelentő) szám, de úgy látom, nekem most szerencsét hozott. Köszönöm! :D

Szia!
    Igazad van, elnézést, már éjfél volt amikor befejeztem, és gyorsan ki akartam rakni, s nem figyeltem erre. Köszönöm, hogy szóltál.
    Én a pampi21 játékost javaslom, az ő helyezésére viszonylag kevés nyeremény került felajánlásra.
    Megpróbálom beoperálni a két felajánlási táblázatba, mert a fórummotor táblázatszerkesztő része a minap is bohóckodott velem, és egyes sorokat BB kódos formátumban hozott...
    Korrekció megtörtént.
    További jó játékot mindenkinek! :D:inlove:

6. zsani_apja

Nekem mindig szerencsés volt, lehet azért, mert azt akartam, de működik. Péntek 13- at kimondottan imádom. Most februárban meg péntekre is esett, így dupla volt az öröm. :D

7. Galadriel

Köszönöm. Aranyos vagy.

8. Doggyra

Doggyra Törekvő

Kedves Gazdatársak!

Gratulálok a nyerteseknek! Anno még olvastam, hogy van ilyen játék/verseny de aztán belefeledkeztem. Talán egyszer én is jelentkezek (lettem már akkora farmer) majd. Gondolom már felajánlást nem lehet tenni. Következőkor duplázom. 8)

Jó játékot és sikeres eventeket!

9. genka53

Szia!
    Nincs mit, örülök hogy sikerült megoldanunk.
    Egyébként szívesen csináltam az egész táblázatosdit, mert tényleg úgy van, ahogy írtad, nem a kapományokért csináltuk, hanem,

mert jó együtt játszani. :inlove: :D :inlove:
    A következőnél is találkozzunk! :inlove:

10. paloooo

paloooo Fórum biztosa

... ha jól olvastam akkor holnap 10h-től lesz 1 sztápos tenyésztés. Meddig tart a varangy tenyésztési lehetőség?
    Köszke

11. Galadriel

Ameddig farmozni tudsz. :) Persze az eventes felröpiket csak most kapod érte,

12. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Tudom tudom a Varangy tenyésztés már a múlt :D, de fontosabb elfoglaltságok miatt csak most értem ide " is " .
    Gratulálok mindenkinek , jó volt újra egy kicsit " összejönni " játszani egy jót !

Természetesen az általam felajánlott helyezettnek szánt ajándékon kívül , a szervezőnek is megy a felajánlott ajándék :)
    Nagyon szépen köszönjük a munkádat :inlove:
    Találkozunk legközelebb :)

13. Mica67

Mica67 Fórum biztosa

Szia Genka!

Elnézésed kérem, de most vettem észre, elírtad a felajánlásom. (9. helyen)

Felajánlok:

2. hely neon szalamandraodu + élőholt kincs
    4. hely neon teknőslak+ élőholt kincs
    9. hely rezgő nyárfa+ élőholt kincs
    11. hely rezgő nyárfa+ élőholt kincs​

14. genka53

Szia!
    Szívesen csináltam a szervezési dolgokat, és nem plusz ajándékért. Remélem a következő "új állat tenyésztésekor is legalább ennyien bevállaljuk az együtt játszást.
    :D:inlove:
    Szia Mica!
    Ezer bocsánat az elírásért, szaladtam korrigálni, most már jó kell, hogy legyen.
    Remélem a következőnél már nálad sem jön be semmi gikszer a részt vételedet illetően.
    További sikeres játékot mindenkinek!
    :D:inlove:

15. Hortenzia44

Hortenzia44 Fórum-zöldfülű

Sziasztook! Tudjátok, hogy mikor lesz legközelebb baby boom? Én már készen állok a tenyésztésre!:D (sajnos az előzőről lemaradtam..)

16. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ezt így előre nem tudjuk megmondani.
    Ha figyeled a Központi híreket, akkor Te sem fogsz lemaradni a következő akcióról.
    Sok sikert a tenyésztéshez!

Hortenzia44 likes this.
  17. Hortenzia44

Sziasztok! Ki mit szokott kezdeni azokkal a tenyésztett állatokkal amik értékesebbek? Eladjátok vagy gyűjtitek vagy a műhelybe forgatjátok? :music: (pl.:vattacukor bari, hótapsifüles, aranytyúk stb..)

18. zsani_apja

Szia!
    Én a középsőt preferálom, de nem azért, mert gyűjtöm, csak ott a helye. :D :)

GA-BI-O-Farm and Hortenzia44 like this.
  19. Hortenzia44

Én is sajnálok megszabadulni tőlük, de valamikor azt érzem, hogy jó lenne "befektetni" valamibe.:D

GA-BI-O-Farm likes this.
  20. zsani_apja

Csinálj ólat, aztán elcseréled. Szokták azt is, néha elkaptam ilyen beszélgetést. ;)

Hortenzia44 and GA-BI-O-Farm like this.