Visszajelzés Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok!:inlove:

Szép ajándék a rendszertől;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumgróf

Köszi!
    Ajándék?
    Ebben a játékban nincs ajándék.
    Adtam érte szupertápot.
    Itt mindenért fizetünk, ha mással nem, az időnkkel, de ide tápra is szükség volt.
    Bár most talán megérte, mert csak egyet kellett adni.
    Jó lesz majd a neonosodáskor.

3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumgróf

Sziasztok!

Bejön nekem ez az egy tápos, BB-mal egybekötött tenyésztés. :)
    Így összejön a készülés a nagymacskával (már ha valóban ez lesz a következő). :)

DevilMókus, vihence, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Tegnap én is a tigrisekkel foglalkoztam , de sajnos eredményt hozni nem tudok, mert nem mentettem azonnal, hanem megvártam amíg végzek a terveim szerint a görgetéssel. Igen jól kaptam sok ugrásom volt, sajnálom, hogy miközben keresgéltem az eredmények között lefagyott a rendszer. Így már képet sem tudtam hozni. :(
    Szóval nem bántam meg, hogy indítottam pár kört.
    Enni nem kérnek az aranyállatok. Elférnek a pajtában, egyszer majd szükség lesz rájuk, ha nem most akkor majd később :)

5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumgróf

Szia!

Én indítottam sok tenyésztést, de csak a fenti kettő volt komolyabb, a többi az mind gyenge, de ez szokott lenni.
    Pár harci még beesett, de most nem is kell talán erősebb.
    Meglátjuk, hátha Merilin válaszol, még volna egy pici időnk.

vihence és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Sok sok tenyésztésből 2 extra szép ugrás...:music:
    Én csak pár kört indítottam... Semmi kiemelkedő eredmény... de nem panaszkodok;) A pajtába elfér minden;)

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én a harciakból nem hagytam meg egyet sem, ha igaz (tévedtem, megnéztem, van 2 harcim is), végig vittem a tenyésztéseket az aranyig. De ha kell harciig bármikor vállalom, hogy újra kezdem a tenyésztést :)

8. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumgróf

Ment tegnap óta vagy 10 kör, a fenti kettő csak, ami kiemelkedő.
    Itt nincs semmi ajándék, ahogy korábban is írtam. :)
    Ezért is lenne jó, ha Merilin válaszolna, de már nem számítok rá.

vihence és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Kevesen készülnek olyan intenzitással mint Te;)
    Gyanítom semmi extra igénye nem lesz az eventnek... Ha meg mégis... majd megoldjuk akció nélkül;)

10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumgróf

Szeretem, ha van minden első tenyésztett állatból pár ezer, mert akkor van mihez nyúlni.
    Most még a végére beesett még egy fejedelmi, beraktam egy utolsó adagot, de az majd csak kb. 2 hét múlva lesz leszedve, az eventnél.
    Veled ellentétben jó lenne, ha lenne a tenyésztésekben extra követelmény, jót tenne a játéknak és a bp-nak is.
    Megcsinálhatnának végre olyan ültetős vagy tenyésztős eventeket is, ahol tovább lehet menni azoknak, akik akarnak a magasabb nyereményekért, persze a felhősor után, hogy azt mindenki elérhesse, viszont megérős jutalmakért legyen lehetőség a továbbjátszásra.

alex0824, DevilMókus és vihence kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

A túl nagy falatok, csak pár játékosnak okoznának örömet... :oops: A többségnek bosszúságot:( A fórumnak panasz áradatot...
    A kiegyensúlyozott dolgok célravezetetőbbek hosszú távon;)

alex0824 és DevilMókus kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Utoljára szerkesztett: 31.8.24
    Swartsch, alex0824, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni, hogy a luxus bájital mire jó köszönöm:)

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Luxus bájital
    Szükséges szint: 21.
    Hatása: növeli az esélyét annak, hogy a tenyésztés egy szintet ugrik.

Például: 4 alapállat esetén nem első szintű, hanem második szintű tenyészállatot eredményezHET a tenyésztés.

Az ugrás NEM garantált, csak az esélye növekszik a luxus bájital használatával.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...e-tenyésztés-összefoglalása.2113/#post-819702

Dolphin, vihence, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  15. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Szia! Köszönöm szépen szép napot:)

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Marika312, vihence, Pandapoc♥ és 5 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia .
    Belekaptam már a tigrisekbe én is , egyenlöre nem dijaza a keverési stilusom;)xD
    Ezüstig azért kész már8)
    Pár még nem kész gazdakört be kellet fejeznem mint pld a lepkét ami igy sikerült:)
    Fura piac mert az aranyállatok időnként olcsobbak mint az ezüsto_O
    Ami van Arany az nem sokat ér így ,-.-ahol viszont hiányzik ott nem kapható :(
    De azért megoldomxD

Marika312, Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.