Visszajelzés Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Tadity!:) Nagyon jó ilyen hozzászólásokat olvasni, ahol a játék szelleme a lényeg, nem a helyezés, vagy a kapomány. Követem példád, cserenap felajánlok a két versenyzőnek Namiamano és Mica67 játékos társunknak, egy-egy általuk választott neon ólat, valamint egy-egy Zsakaranda alapfát. ;)

-gyöngy-581, Galadriel, SnéDóri és 8 más kedveli ezt.
  2. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Sziasztok! :)
    Jó volt ismét közösen játszani!
    Genka, köszönöm szépen én is a szervezést, lebonyolítást!
    GA-BI-O-Farm , cserenapon mennek az ajándékok! :)

Doggyra, Galadriel, SnéDóri és 8 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Látjátok, így lehet az elsőből utolsó. :D Semmi reakciót nem kérek ezek után. :p

upida: Küldöm majd a megérdemelt jutalmakat, látom elcsípted az egyik kedvenc számomhoz tartozó helyezést. :)

Galadriel, SnéDóri, Farm_Tadity_ és 7 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Köszi a munkádat. Magamnak nyilván nem küldök semmit, légy szíves valaki másnak (aki pl kevés cuccoot kapott) transzponáld a nyereményt. :)

Gratulálok minden résztvevőnek, különösképpen a győzteseknek. Legközeleb....

Utoljára szerkesztett: 20.2.26
    Sali~*.*, emeske67, pampi21 és 5 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Eddig abban a hitben voltam, hogy a 13 szerencsétlen (vagy szerencsétlenséget jelentő) szám, de úgy látom, nekem most szerencsét hozott. Köszönöm! :D

Szia!
    Igazad van, elnézést, már éjfél volt amikor befejeztem, és gyorsan ki akartam rakni, s nem figyeltem erre. Köszönöm, hogy szóltál.
    Én a pampi21 játékost javaslom, az ő helyezésére viszonylag kevés nyeremény került felajánlásra.
    Megpróbálom beoperálni a két felajánlási táblázatba, mert a fórummotor táblázatszerkesztő része a minap is bohóckodott velem, és egyes sorokat BB kódos formátumban hozott...
    Korrekció megtörtént.
    További jó játékot mindenkinek! :D:inlove:

-gyöngy-581, Swartsch, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Nekem mindig szerencsés volt, lehet azért, mert azt akartam, de működik. Péntek 13- at kimondottan imádom. Most februárban meg péntekre is esett, így dupla volt az öröm. :D

-gyöngy-581, genka53, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Köszönöm. Aranyos vagy.

Sali~*.*, Swartsch, Farm_Tadity_ és 3 más kedveli ezt.
  8. Doggyra

Doggyra Törekvő

Kedves Gazdatársak!

Gratulálok a nyerteseknek! Anno még olvastam, hogy van ilyen játék/verseny de aztán belefeledkeztem. Talán egyszer én is jelentkezek (lettem már akkora farmer) majd. Gondolom már felajánlást nem lehet tenni. Következőkor duplázom. 8)

Jó játékot és sikeres eventeket!

Sali~*.*, Marika312, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  9. genka53

Szia!
    Nincs mit, örülök hogy sikerült megoldanunk.
    Egyébként szívesen csináltam az egész táblázatosdit, mert tényleg úgy van, ahogy írtad, nem a kapományokért csináltuk, hanem,

mert jó együtt játszani. :inlove: :D :inlove:
    A következőnél is találkozzunk! :inlove:

10. paloooo

paloooo Fórum biztosa

... ha jól olvastam akkor holnap 10h-től lesz 1 sztápos tenyésztés. Meddig tart a varangy tenyésztési lehetőség?
    Köszke

kuekev, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Galadriel

Ameddig farmozni tudsz. :) Persze az eventes felröpiket csak most kapod érte,

genka53, Swartsch, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  12. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Tudom tudom a Varangy tenyésztés már a múlt :D, de fontosabb elfoglaltságok miatt csak most értem ide " is " .
    Gratulálok mindenkinek , jó volt újra egy kicsit " összejönni " játszani egy jót !

Természetesen az általam felajánlott helyezettnek szánt ajándékon kívül , a szervezőnek is megy a felajánlott ajándék :)
    Nagyon szépen köszönjük a munkádat :inlove:
    Találkozunk legközelebb :)

Baby72, -gyöngy-581, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  13. Mica67

Mica67 Fórum biztosa

Szia Genka!

Elnézésed kérem, de most vettem észre, elírtad a felajánlásom. (9. helyen)

Felajánlok:

2. hely neon szalamandraodu + élőholt kincs
    4. hely neon teknőslak+ élőholt kincs
    9. hely rezgő nyárfa+ élőholt kincs
    11. hely rezgő nyárfa+ élőholt kincs​

14. genka53

Szia!
    Szívesen csináltam a szervezési dolgokat, és nem plusz ajándékért. Remélem a következő "új állat tenyésztésekor is legalább ennyien bevállaljuk az együtt játszást.
    :D:inlove:
    Szia Mica!
    Ezer bocsánat az elírásért, szaladtam korrigálni, most már jó kell, hogy legyen.
    Remélem a következőnél már nálad sem jön be semmi gikszer a részt vételedet illetően.
    További sikeres játékot mindenkinek!
    :D:inlove:

Swartsch, tina07141983, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  15. Hortenzia44

Hortenzia44 Fórum-zöldfülű

Sziasztook! Tudjátok, hogy mikor lesz legközelebb baby boom? Én már készen állok a tenyésztésre!:D (sajnos az előzőről lemaradtam..)

16. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ezt így előre nem tudjuk megmondani.
    Ha figyeled a Központi híreket, akkor Te sem fogsz lemaradni a következő akcióról.
    Sok sikert a tenyésztéshez!

Hortenzia44 kedveli ezt.
  17. Hortenzia44

Sziasztok! Ki mit szokott kezdeni azokkal a tenyésztett állatokkal amik értékesebbek? Eladjátok vagy gyűjtitek vagy a műhelybe forgatjátok? :music: (pl.:vattacukor bari, hótapsifüles, aranytyúk stb..)

18. zsani_apja

Szia!
    Én a középsőt preferálom, de nem azért, mert gyűjtöm, csak ott a helye. :D :)

GA-BI-O-Farm és Hortenzia44 kedveli ezt.
  19. Hortenzia44

Én is sajnálok megszabadulni tőlük, de valamikor azt érzem, hogy jó lenne "befektetni" valamibe.:D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Csinálj ólat, aztán elcseréled. Szokták azt is, néha elkaptam ilyen beszélgetést. ;)

Hortenzia44 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.