Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Sajnos nem ellenőrizhető, hogy egy fából/ólból tárgyból pontosan mennyi darabod volt korábban, ezért az általad hiányolt fa sem pótolható.

A kincses szigeten nem minden tárgy ad bahamarama tp-t csak bizonyos tárgyak, amiket a játék készítői határoztak meg. Ezekről tájékoztató jellegű listát az alábbi leírásban találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-kincses-sziget-és-kikötő.561/

2. apuka1973

apuka1973 Fórum-zöldfülű

ismét megszeretném kérdezni! az ujjastermés gyümölcse ugyanaz mint az ujjasjuharé??,.bocsi.apuka1973 id 18604987

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Vannak olyan kártyák, ahol egy kódot kér az adatok beadásánál. Ez a kód egy 3 vagy 4 jegyű szám, a hátoldalon, az aláírási rubrika környékén. Ha nem azt adod meg, akkor hibát jelez. Ez is egy eshetőség.

5. matyi2003

matyi2003 Fórum-zöldfülű

sziasztok . megtudná mondani valaki hogyan jutok malom lapáthoz?

6. -East17-

Szia!

A műhelyben kell megépíteni azt az ólat ami előállítja:

Ashampoo_Snap_2014.11.08_12h51m11s_003_.png

matyi2003 kedveli ezt.
  7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Üdv.
    A 3. szobába kel 12 db lapát. De nem tudok semmit se megépíteni,hogy legyen lapátom. Ilyenkor mivan?

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A városban a műhelyben építheted meg a vakond ikonjára kattintva a gyakornoki szárnybontogatókat. Amennyiben a 2. feladatot teljesítetted, ott a jutalom az a 3 darab építési terv, amely nélkülözhetetlen az ólak megépítéséhez.

Kérlek, az aláírásodat haladéktalanul töröld!

9. dávidkirály1997

dávidkirály1997 Fórum-zöldfülű

Sziasztok sajtot,hogyan lehet gyártani?

10. Laboviti

11. szrx

szrx Járnitanuló

Sziasztok!
    Kérlek szépen Benneteket : adjatok valami tippet a felröppenők számának gyara-
    pítására! Vetem a két e.növényt és aratom azonnal, mikor megérik./ Mindent leszedtem/
    A felröpi olyan gyéren jön, hogy még a 3.-kal sem vagyok kész.Amennyiben tudtok segítsetek, melyet előre is nagyon szépen köszönök. További szép estét!

12. -East17-

Szia!

Ezzel kapcsolatosan összeállítottunk egy ötletcsokrot:

https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Illetve az eventcsevegőben kaphatsz tanácsokat:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-csevegő.11453/

13. Lilavi

Lilavi Járnitanuló

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy az "Az opera szelleme" gazdaköris eventben a "Csacsikovács 2. szint narancs" az csak egy fejlesztés volt, vagy járt hozzá az alap csacsikovács terményes is? Köszönöm!

14. -East17-

Szia!

A Gazdakörben csak azt az egy ólat kapjuk meg, alap nem jár hozzá.

15. Lilavi

Lilavi Járnitanuló

Ok, köszi! Akkor jó, már azt hittem benéztem valamit :)).

16. PettFarm

PettFarm Haladó

Sziasztok! Lehet, hogy én vagyok tudatlan, sőt biztos, de nem értem, hogy mitől indul el automatikusan egy olyan bónusz, hogy "Több TP a Teleholdas Éj növényeinek betakarításakor", holott nem is lehet most ültetni ilyen növényt. Én biztos hogy nem indítottam ilyen bónuszt, mert nincs is rá lehetőségem, de nem értem, hogy mitől indul el és miért ilyenkor?

17. -East17-

Szia!

A Halloween 2014 eventen legutóbb nyert felhősor bónusza ez (amikor nincs event akkor természetesen ez a hatása nem érződik):

Felhősor

Amit ad: +20% TP a teliholdas éj növényei számára 12 órán keresztül és 5000TP
    Szükséges idő: 24:00 óra

18. PettFarm

PettFarm Haladó

jaaaa, köszi, erre nem gondoltam :D

19. -B-bett

-B-bett Járnitanuló

Sziasztok! Segítsen nekem valaki. :(
    A kalóz barlangban akartam vásárolni. De közben mikor kattintottam, váltott. Természetesen a kiszemelt portékát nem kaptam meg, de levett 9 farmaranyat. :( Nem tudom, mi lehetett. Mire dobtam ki a farmaranyam ???
    Köszi!
    ID: 32293726

20. Laboviti

Szia!
    Ma 02:17 órakor a kalóz barlangjában "új ajánlatot" kértél 9 farmarany ellenében.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.