Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sziasztok. Nálam is rövidítve jelenik meg a kiírt CSp, és hiába klikkelek rá, vagy a boltba invitál, vagy csökönyösen nem mutatja ki a pontos összeget. Ötlet? Üdv. Mindenkinek. :)

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Senkinek nem érdeke, hogy fél percet elvegyen tőled. Gondod végig: egy ekkora multinak, mint a Bigpoint, ebben mi érdeke lenne. Azt javaslom, várjuk meg az ítélethozatallal a részletes számlát.
    Ha mégsem stimmelne valami, utána lehet rendezni a dolgokat.

3. Csocsoovb

4. gyemant1

gyemant1 Aktív író

5. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

oké

de ezért biztos nem fogok kérni részletes számlát a telefonszolgáltatómtól,mert hát az is pénzbe kerül :D
    annyira nem vág a földhöz,csak csalódtam-eddig mindig olyan szépen annyit adott amennyit telóztam percre

Utoljára szerkesztett: 30.9.16
  6. Vörösliba

Vörösliba Fórum-zöldfülű

Szia! A nyári fogócska felhősor ad 2 titokdobozt is. Ezeket hol találom és mire jók?
    Köszi a választ előre is!

7. picicicus

picicicus Aktív író

Honnan tudhatom hogy melyik kitehető ad BTP-t is?van erről lista?

8. shíva666

shíva666 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy hol tudom megnézni a napi belépést / Racka /?

9. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Hahó!
    Hiába kattingatom lelkesen a Hírek "kocká"-t, csak az Ingrid kosarat és az extra banki ajánlatot mutogatja, Rackót még hírből se látom.
    Ennyire béna lennék?
    Most újra próbáltam és megtaláltam! -bal oldalán a plakátnak ikonok vannak és igen ott bújik Rackó is!

Utoljára szerkesztett: 1.10.16
  10. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Sziasztok nekem egy olyan kérdésem van, hogy az újratervezett Rackóval az ezüst-arany-gyémánt prémiumos napi plusz egy pörgetést ugyanúgy meg fogjuk kapni?

11. teke0411

teke0411 Junior szaki

Ez engem is érdekelne, remélem megmarad

12. Csocsoovb

Szia!

Igen, naponta jár egy ajándékba.

13. Csocsoovb

14. bulldog36

bulldog36 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Babérlevelet hogytudok szerezni??

15. Csocsoovb

16. Csocsoovb

Szia!

A 95. szinttől elérhető a farmon.

17. Csocsoovb

18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Ez vicc? Ez komolyan minek? A mostani pörgetéses minieventen nem is lehet megszerezni a felhőt, majd csak a következő alkalommal, de már a paszulyon ott van. Akkor miért sóvárogtatnak bennünket?

Egy másik dolog. "Irtózatos jókedvvel" kezdődik a nap a farmon, amikor a 70ezer virágdrótom mellé forgatok még 10et, vagy bármelyik mesterség kelléknél előfordulhat ez. Próbálok mindig inkább gyűjteni és olyankor forgatni, amikor 1 ilyen nincs a keréken, de sajnos nagyon ritkán van. Tudom alacsonyabb szinten nagyon jó, de 100 szint felett már olyan sok felreppenő jön, főleg ha megvannak hozzá a kütyük is, hogy még sok is. Nem lehetne valamit tenni ez ügyben? Értékesebb "szerencsét" is el tudnék képzelni. Köszi.

19. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Az ajándék az nem mindég ízlésünknek megfelelő, de mindenkinek más kellene, mint ami van. Vannak kisebb /nagyobb/ hibák mint nélam most felugrik az ablak, hogy nincs jogosultságom ezt az oldalt olvasni. Lapozok és nem törődöm vele. EZ CSAK JÁTÉK.!!!

20. Csocsoovb

Szia!

1.Mennyi alkalommal hallottuk már: ha tudtam volna, hogy a végén mi lesz a jutalom, akkor korábban jobban igyekeztem volna, stb.
    Egy tájékoztatás előre a nyereményekről soha nem ártott.

2. Van olyan termék, aminek a gyártásához szükség van virágdrótra, és a piacon 250.000- 300.000 csp körül mozog az ára.
    A helyedben elgondolkoznék a gyártásának a lehetőségén :)

libuskafarm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.