Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia.
    Ismét megköszönöm a segítséged :)

2. megatron71

megatron71 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Tudna valaki segíteni abban,hogy hol találok leírást a baha-füvészkertel kapcsolatban?
    Nem nagyon értem mit kell tenni.Megvettem a templomban a hozzáférést. A gazdakörben is végig kell csinálni a feladatsort?
    És a végén meg kell venni még venni megint csillagért a hozzáférést a bölcs tölgynél?
    Nem értem. Ha valaki tudna segíteni némi útmutatóval,hogy milyen sorrend vagy felépítése van ezeknek az épületeknek hálás lennék.
    (vadaskert,manufaktúra)
    Köszönöm. Üdv Sanyi.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ismertető a teljes raktárházi épületekről, a szigeti épületek is benne vannak.

4. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ!

5. kikericsfarm

kikericsfarm Utánpótlás-írogató

Szia egy par napja megvaltozott a banki oldalon az sms rendelesnel a BIG utani szam es a postai szam is es azota nem tudok farmaranyat rendelni az sms el megy de nem erkezik sehova legyszives segits mar evek ota rendelek es most nem tudom mihez kezdjek koszonom ,

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Azt egyáltalán ellenőrizted, milyen zászló van felül a jobb sarokban?

7. kikericsfarm

Igen elenoriztem es bocsi hogy romaniabol magyarul jatszom ez mar 4 eve mukodik es akkor most mi a baj?

8. Nildia

Szia!

Akkor tisztázzuk a dolgokat.
    Az, hogy te milyen nyelven nyitod meg a farmodat, az egy dolog.
    A döntő ebben az esetben a belépések és vásárlások földrajzi helye.
    Mivel te nem Magyarország földrajzi területéről játszol és vásárolsz, így a magyar fórum illetve magyar support nem kompetens az ügyedben.
    A román kollégákat kell megkeresned a problémáddal - mi Magyarországon nem rendelkezünk semmiféle információval a román rendelési feltételekről.

9. megatron71

megatron71 Utánpótlás-írogató

10. kikericsfarm

Koszonom hogy idot szakitotal ram .

11. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

zsuzsa514ID: 20744606 Sziasztok.Azt szeretném meg tudni hogy most velem van a baj? Ugyanis hetek óta nem működik nálam a mozi,és anélkül hát nem igen tudok aranyat gyűjteni.

12. sylvery

sylvery Junior szaki

SZASZTOK!! NEKEM NEM MÚKŐDIK AZ AJÁNDÉKKÉNT KAPOTT PÖRGETÉS NINCS EGY DARAB PÖRGETÉSEM MIÖTA NAPI AJÁNDÉKOK VANNAK KÖSZI A VÁLASZT

13. Nildia

Szia!

Ha nincs szponzor, aki a saját valós pénzét áldozza arra, hogy mi filmet nézhessünk, akkor vetítés sincs.
    Nem tehetünk mást, mint várakozunk.

14. Nildia

Szia!

Először is ne írj csupa nagybetűvel, illetlenség, internetes kommunikációban ez kiabálás.....
    Másodszor hasznos lenne elolvasnod a megújult napi belépési bónusz ismertetőjét - nincs minden nap pörgetés :

https://board-hu.farmerama.com/inde...bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-579415

15. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

fraudragonID: 8329699
    Kiváltottam az eventes szupitrágyát.Meg tudnátok nézni,hogy meg kaptam-e?

16. Falusa

Falusa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Egy kicsit hanyagoltam a játékot.. Viszont meglepődtem.. A Bahama sziget nem elérhető már számomra.. Tud valaki segíteni, hogy mi változott azóta? Pedig állatokat, terményeket termeltem a szigeten.. A segítséget és a válaszokat köszönöm.

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, megkaptad: 2016-10-02 12:45:10

18. Csocsoovb

Szia!

Pontosan melyik terület nem érhető el?
    Érdemes lenne utánanézned az Enciklopédiában, hogy férsz hozzá:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/

19. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szeretném, ha megnéznétek, hogy szamócané gazdatársam szeptember 17-től hó végéig mikor küldött részemre napi ajándékot.
    ID-m 51637155.
    Köszönöm

20. Csocsoovb

Szia!

A farmon található menüben (ajándékozás) te is vissza tudod nézni, melyik nap kitől mit kaptál.
    Hó végén két nap kaptál tőle ajándékot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.