Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Ahh, mennyire egyértelmű, talán ezért nem ezt tettem. Köszönöm szépen !
    További szép napot kívánok.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a jelzésedet.
    Amint az ismertető készítője jelen lesz a fórumon, a javítást megteszi.

A LangszatXXL kihelyezhetősége esetében a gyakorlat ugyanaz lesz, mint a pitombaXXL esetében volt.

3. böszike50

böszike50 Junior szaki

Sziasztok böszike50 vagyok Aszt vettem észre,hogy kacsa kata szuper tápot is használok, hogy minél több terményem legyen táp nélkül 7db táppal 9db. De mikor arattam csak 7db adott. Valamit nem vettem észre? Köszönöm

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A Kacsa Kata szupertrágya különleges termény-mennyiség növelő elem!

Nem mindegy, milyen területre szórtunk, milyen típusú fát látunk el vele valamint milyen egyéb termékeket fogyasztunk az aratáshoz, mely felhőt aktiváltuk esetleg a készletünkből.

Te a bejegyzésedben nem írtál semmi konkrétumot, így csak az ismertető leírását kérem tőled:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rsítók-és-kacsa-kata-termékek.2178/#post-5909

5. böszike50

böszike50 Junior szaki

A mostani eventre gondoltam. szuper trágya nélkül nélkül 7db növényt ad, ha megszórom katával akkor 9db növény lessz aratáskor. De nálam csak 7db-ot kaptam trágyával megszórt területre.

6. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Csatnival lesz 9 :) Azt ettél? :)

7. böszike50

böszike50 Junior szaki

Igen csatnit is eszek

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mekkora területen gazdálkodsz?
    Milyen bónuszokat használsz?

9. böszike50

böszike50 Junior szaki

2X2.s terület, és répás almás csatnit használok

10. |Tamás|

2x2-es terület alapban 5db növényt
    répás-almás-csatni +2 növényt (7)
    Kacsa Kata Szupertrágya - terméshozam és tapasztalatpont növelő szer (+2 termés - növényeknél és fáknál is) (9)

Ezek közül minden katví nálad, és mégis csak 7 db-ot kapsz?

11. böszike50

böszike50 Junior szaki

Igen csak 7db.ot ad .

12. |Tamás|

Jelenleg van ilyen területed, ahol van katázva, és aktív a RACS?
    Amennyiben igen, akkor ellenőriznénk, ehhez szükségünk van a felhasználói nevedre és User ID számodra.

13. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!
    A mozival kapcsolatban lenne a kérdésem már többször irtam -e témában hogy most már hónapok óta feljön egy reklám lurdes stb. ahol el kellene fogadni az adatvédelmi szabályzatot és csak úgy lehetne tovább lépni, de minden ki van pipálva x-el-ve ezért nem tudok rákattintani. Nem értek egyet azzal a tájékoztatással hogy amig nem jön uj reklám addig ezt kell elfogadni. Igy nincs értelme a mozinak.

14. |Tamás|

Szia!

Az adatvédelmi szabályzat az egyik szponzortól érkezett, amennyiben ezt nem fogadod el, addig ettől a cégtől nem fog más "ajánlat" érkezni. Sajnos nem tolonganak a szponzor cégek azért, hogy a reklámjuk bekerüljön a Farmerama mozi kínálatába. Amennyiben nincs szponzor aki támogatja a Bigpointot, addig mozi előadás sincs.

15. böszike50

böszike50 Junior szaki

Igen most is be van vetve, de mivel az előző aratásnál vettem észre, ezért most nincs kata trágyázva. ID számom 5790378

16. |Tamás|

Úgy nem tudjuk ellenőrizni, ha nem azok a feltételek, mint amikor a "hiba" előállt.

17. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Azért nem vagyok együgyü, tudom hogy el kell fogadni a szabályzatot csak lehetetlen mert sem a pipára sem az x-re nem lehet rákattintani meg a pipák zöldek az x-ek pirosak, ez a probléma, amig nem tudok pipálni vagy x-elni addig nem tudom elfogadni a szabályzatot. Egyébként korábban azt a választ kaptam hogy ha másik reklám jön akkor tudok mozizni. Másnál is volt ilyen probéma.

18. böszike50

böszike50 Junior szaki

Ez aszt jelenti, hogy kacsázzam és ellenőrzöd, és ha igazam van akkor, majd lesz valami? Ha pedig nem kacsázok akkor nem tudod. ellenőrizni. Ha jól értelmezem akkor, feládozok, mér pár kacsát.

19. |Tamás|

Kérlek próbáld meg másik böngészővel. Másnál is volt probléma, de legfőképp akkor, mikor elutasította az egyiket, és azt nem lehet visszacsinálni, így ez a szponzor kiesett azokról a farmokból.

20. |Tamás|

Pontosan, csak akkor tudjuk ellenőrizni, ha látjuk, hogy adott terület mit ad. Nem kell mindet katázni, bőven elegendő 1 olyan terület, ahol katázva van a 2x2-es terület, aktív RACS-al nem 9-et ad. Amennyiben nem az összes terület lesz katázva, akkor kérnék egy pontos leírást, hogy hol találjuk ezt a területet illetve Felhasználói nevedre és UserID számodra van szükségünk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.