Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LocsolóAnna

LocsolóAnna Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! ...biztos nem jöttem volna rá....:D

2. sasadiko

sasadiko Fórum-zöldfülű

3. -panama12-

-panama12- Aktív író

Sziasztok -panama12- ID 13950512 Az eventhez szükséges 60 000 Tp miatt kivágtam afáimat is. A bahama szigeten egyetlen XXL-es fám volt ,mangó fa és ma reggel ki akartam tenni és nincs sehol.Kérlek nézzetek utána hova lett.Bocsánat ,ha rossz helyre írok.

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A mangófa XXL fejlesztésed az ültetvényen az elefánt ormánya elé van kiültetve.

5. -panama12-

-panama12- Aktív író

Meg nézem, köszönöm.

6. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

sziasztok megcsináltam a 2. feladatot megkaptam az épitési tervet, de nem találom hol lehet megépiteni kérlak sos segitsetek.

7. Laboviti

Szia!
    A városban a műhelyben a vakond ikonra kattintva építheted meg a gyakornoki szárnybontogatót.

8. Kenomeno

Kenomeno Járnitanuló

Jó reggelt!

Megfigyelésem szerint a felröppenők számát nem adja hozzá a rendszer a meglévőkhöz. Most leteszteltem.
    Kaptam két szomszédtól is ma reggel, az sem került hozzá.

És a Varázsfák felröppenői sem az elmúlt napokban.

Figyelem, számolom, és sajnos nem kerülnek be az összesenbe, még az aratáskori felröppenők is csak százalékos arányban.

Mit tehetek, hogy ezek is bekerüljenek a számlálásba?

Köszönöm!

Kenomeno
    ID: 20634861

9. Laboviti

Szia!
    Technikailag a jelenlegi pajta tartalmát tudjuk leellenőrizni.
    Az ellenőrző panel az aratás előtti mennyiséget nem tárolja.
    Ha gondolod, a következő aratás előtt itt a topicban jelentkezz, hogy vizsgálni tudjuk az esetet.

10. Kenomeno

Kenomeno Járnitanuló

Rendben.

Köszönöm Laboviti!

Vidám napot Neked és a csapatnak!

Kenomeno

11. hokai49

hokai49 Utánpótlás-írogató

Szép napot Mindenkinek!
    Bocsi a tudatlanságomért, de szeretném meg kérdezni , hogy a paszulyra honnan kell venni a szárnybontogatót, mert csak 3 volt a megépített, de azt le kellett adni az utolsó feladatnál. Készen vagyok az eventtel ,de nem tudom a paszulyt aktiválni , mert sehol sem találom a szárnybontogató kitehetőt. Légyszi segítsetek!Előre is köszönöm!További szép napot.
    hokai49
    Elnézést kérek, de közben újra át olvastam az event ismertetőt és megtaláltam nagy piros betűkkel kiírva/csak a szememet nem verte ki/,hogy ólat kell ki rakni.Amit kaptunk ajándék 3 at , abból az egyiket.Erősítsetek meg kérlek Nagyon köszönöm és még egyszer ezer bocs.

Utoljára szerkesztett: 11.11.14
  12. Laboviti

Szia!
    Az event 5. feladatának befejezésével a nyeremények között szerepel a szárnybontogató (3 darab). Ezt az ólak menüben találod, onnan tudod kihelyezni az egyiket a felhősorra.

13. hokai49

hokai49 Utánpótlás-írogató

Szia Laboviti!
    Nagyon köszönöm a gyors válaszodat.Közben Én is megtaláltam az event leírásokban. Úgy látszik felületesen olvastam el az elején. Még egyszer köszönöm . További szép napot.Üdv:hokai49

14. -SziBi-

-SziBi- Junior szaki

Hogy van ez a vakondos építkezés és a fazekas feladathoz sem találtam leírást. Kicsit most rossz passzban vagyok, úgy nézzétek el a bénázásom.

15. g.m.i.1954

g.m.i.1954 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Van egy építési tervem, de a műhelyben nem találom hol kell építeni. Mit kell tennem? A választ előre is köszönöm.

16. Laboviti

Szia!
    A városban a műhelyben a vakond ikonra kattintva építheted meg a gyakornoki szárnybontogatót.

Ugyanitt csacsikovács műhelyes ólat kellene építened, melynek a terménye a fazék.

Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...iá-iá-füles-csacsink-színi-képzőbe-jár.11335/

17. bakrisztina21

bakrisztina21 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! :)

Hol lehet tovább adni a angóra simogatokon és a tojástojo területen van vagy 6 min kettőből meg egy ló istállom? elég egy is.
    Köszönöm a választ előre is.

üdv. Tina

18. Laboviti

Szia!

19. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

szia nagyon köszönöm a gyors választ. már mrgilyedtem, hogy nam tudom tobább folytatni.

20. Laboviti

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.