Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A tájékoztatás korrekt - ott szerepel részletezve a Gyülekező sötét fellegek felhősornál kiemelve, a dekorok hogyan szerezhetők meg rá!

A felhőhöz csak ebben a pár napban lehet hozzájutni farmaranyért.
    A dekorok rá Telihold eventek alkalmával megszerezhetők, sőt, megszerezhető is volt már az előző alkalommal, sokan ki is váltották akkor.

Becsapásról szó sincsen, csupán automatikus kattintgatásról alapos olvasás/utánaolvasás nélkül - bármikor előfordulhat változtatás, mint itt a dekorok megszerzésének módjában, de a korrekt tájékoztatás a fórumon napok óta, vásár indulása előtt már olvasható volt.

Tudható, olvasható, csak mást okolni sokkal könnyebb.......

2. ncz.adrienn

ncz.adrienn Fórum-zöldfülű

Szia!

Nekem az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy én a maestro kártyámmal nem tudom farmaranyat
    venni, és a kártya típus kiválasztásnál nem jelenik meg opcióként.

Segítségedet előre is köszönöm!

ncz.adrienn
    ID: 18510821

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, egy másik böngészőből belépve a farmodra nézz be a bankba, majd farmarany vásárlást kezdeményezz.
    A sorrendre figyelj, előbb pl. a FA-csomagot válaszd ki-helyezd a kosárba, majd a továbblépés után a fizetési forma kiválasztását jelöld.

Ha ott, a másik böngészőben sem sikerül a megrendelés, akkor írj a játék supportjára, hogy gondod van a banki oldalon megjelelő fizetési lehetőségekkel. Az általános kérdések típust válaszd, ne a gond a megrendeléssel opciót!
    A választ a regisztrációs e-mail címeden keresd majd, ne itt a fórumon!

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, olvasd el a felhővásárhoz készült hivatalos közleményt!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloweeni-felhősor-vásár.14399/

A felhősor elemeit Jack boltjából és a szentjánosbogár gazdaköri feladat nyereményeiből lehet erre a sorra helyezni.
    A megrendelésért egyszeri jutalom is érkezik a farmodra/érkezett a farmodra.

Az ideiglenesen üres felhősort a paszulyon találod ... a legközelebbi teliholdas esemény alkalmával az elemek biztosan kiválthatók lesznek számodra is!

5. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

ha jól értem,akkor megvettem 200 FA-ért egy felhősort,amihez még további dolgokat kell megszereznem???gondolom még több FA-ért.............

na szép mondhatom

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Üres felhősort és még néhány apróságot vettél, a felhőre való dekorációkat a Jack boltjában tudod megszerezni.

7. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

fantasztikus,ezt benéztem

8. torpike1981

torpike1981 Utánpótlás-írogató

Nagyon zavaró a háttér ki lehet kapcsolni valahol?

9. |Tamás|

Szia!

Sajnos nem.

10. szaky971

szaky971 Utánpótlás-írogató

SziaTamás!
    Egy másik segítségkérő topicban Cygnus javasolta:
    A Hóesés mutatása gombbal lehet kikapcsolni a beállításoknál. És valóban!
    Üdvözlettel egy rosszul látó gazda

yokas és |Tamás| kedveli ezt.
  11. sipianyu

sipianyu Junior szaki

nekem még ma is ugyanez a probléma, itt is hagytam a gépet pár percre, de mire visszajöttem se adott be bábút, semelyiket se :( :(

na most kaptam 2 -t az erdőben !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.10.16
  12. |Tamás|

Köszönöm, egyelőre nem igazán voltam itt, nem kísérleteztem vele, megfogadom a tanácsodat, még egyszer köszönöm.

HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
  13. yokas

yokas Törzsjátékos

Sziasztok.

Piaccal kapcsolatosan hol lehet írni?
    Ez az új változtatás megint csak zavarosra sikeredett! Nem érdekel mikor jár le egy ajánlat ..., zavaró, hogy be lett illesztve az eladó és az ár/db közé. Fejlesztők nem játszanak?!
    Évek óta kérjük, egyszerre több tételt lehessen vásárolni, süket fülekre talál mindig.

14. |Tamás|

Szia!

Piaccal kapcsolatosan ebben a topicban tudsz visszajelzést írni a fejlesztők számára.

15. yokas

yokas Törzsjátékos

Köszi, akkor ez meg is történt...

16. lacifarmer1955

lacifarmer1955 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszodat.
    A tájékoztatót nem átfutni kell hanem elolvasni figyelmesen.

17. |Tamás|

18. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Sziasztok mióta halloweni táj van a farmon ki lehet jelölni külön a trágyát, és a vizet ennek van ( lesz ) valami funkciója ?

19. |Tamás|

Szia!

mire gondolsz pontosan?

20. Gibolya1

Gibolya1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Én azt szeretném megkérdezni,hogy hol lehet csipkebogyót szerezni!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.