Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Azt szeretném kérdezni, hogy tudok szerezni sötétitőszentjánosbogarat és csipkebogyót termelő fát? Egy darabig nem tudtam játszani a farmon és így gondolom lemaradtam valamiről! Köszi a segítség!!

2. Kenomeno

Kenomeno Járnitanuló

Kedves Moderátorok!

Ha megszereztem a Gyülekező sötét fellegek felhősort, a kitehetőit, mint Töktánc, Kísértőkép, Precíz tudomány, hol tudom megszerezni?

Köszönöm szépen!

ID:20634861

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Sötétlő szentjánosbogár rejteke
    Jack boltjából a kiváltásához szükséges :
    - 150 Izzó penészke
    - 250 Izzó gomba
    - 200 Kísértet
    - 100 Sírkő

Kihelyezhető : Teliholdas területen kizárólag
    Etetése szentjánosbogártáppal

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-585594

A csipkebogyót termelő fát nem értem a kérdésedben!

Csipkebogyó növény van a játékban, a megfelelő szint (97.) elérése után a Gazdabolt magtár részlegében vásárolható meg!

4. mamarygen

Szia!

Gyülekező sötét fellegek:

A felhősor tematikus, tehát csak az alábbi dekorációs elemek helyezhetőek ki rá:

5. Kenomeno

Kenomeno Járnitanuló

Látom feljebb a választ. Megtaláltam. Köszönöm!

Kenomeno

6. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszönöm a választ! Rosszul kérdeztem!! Most már értem!! Még egyszer Köszi!! További jó munkát!!!

7. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok! Remélem jó helyre írok, tegnap örömmel tapasztaltam, hogy működik a mozi!!!!:D Amíg érik a az event növény, lehet mozizni is a jutalomért, ma azonban szomorúan azt tapasztalom, hogy elindul, beadja egy pillanatra az "objekteket" , utána csak karikázik középen egy kör, szóval semmit nem csinál, vártam, vártam... , de semmi . Tud erről valaki valamit? Előre is köszönöm szépen a választ. ID: 53644765 farm: inkognito2002

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Mielőtt válaszoltam volna beugrotta a filmszínházba, nálam minden müxik, rendesen.
    Nem értem, ha beadja az objektet, akkor mi karikázik? Milyen objektet ad be? Esetleg fotó?

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos a moziban lévő vetítésekről nem kapunk értesítést, információt, csak akkor tudunk benne segíteni, ha találkoztunk már vele Mi személyesen.
    Objektum szó hallatán, nem az a feladat, hogy kerek alakú dolgot látsz-e azon a dolgon? és jobb oldalt csak bejelölni, hogy igen nem, talán?

inkognito2002 kedveli ezt.
  10. dite53

dite53 Junior szaki

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy a rémséges szentjános bogarat hol tudom meg szerezni? Köszönöm a segítséget!

11. mamarygen

Szia!

A rémséges szentjánosbogár rejtek terménye: szentjánosbogár

A sötétlő szentjánosbogár rejteke ól terménye:sötétlő szentjánosbogár

Ezek az ólak és egyéb rémséges tárgyak a játékba 2016. október 17-én érkeztek.
    Itt olvashatod, ismerheted meg az új elemeket:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-585594

12. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Gyülekező felhősor csomagot megvettem benne írja a rémséges bogarat de nem kaptam meg csak a sötétlőt!

13. |Tamás|

Szia!

A rémséges szentjánosbogár rejtek terménye: szentjánosbogár
    Elérhető : főfarm, szédült szántó, erdei tisztás

A sötétlő szentjánosbogár rejteke ól terménye:sötétlő szentjánosbogár
    Elérhető: Teliholdas terület

Megfelelő területen kerested a rémséges szentjánosbogarat?

14. dite53

dite53 Junior szaki

Köszönöm szépen meg van csak nem jó helyen kerestem!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Boszorkányalmafa alapot hol tudom megszerezni? Mert a felhősorral csak az XL-t kaptam, de alapom nincs! Így meg tök feleslegesen vettem meg a felhősort, ha nem tudom kiváltani a kitehetőket! ;)

Ivibaba54 kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia!

Jack boltjában tudsz alapfát beszerezni.

Ivibaba54 és rudcsi24 kedveli ezt.
  17. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Köszönöm!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  18. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Kedves Tamás! Légyszi segítsél! A gyülekező sötét felhősornál Nem tudom miért nincs meg a "Precíz tudomány" kitehetőm?. Úgy rémlik, azt kaptuk , talán, de hol lehet?

19. |Tamás|

Szia!

Gyülekező sötét felhősornál csak az üres felhősort, és néhány apróságot vásárolunk meg, a felhőre való kitehetőket a jack boltjában ki kell váltani rémnövényekért.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  20. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia Tamás! Kérlek ne mérgelődj miattam, megkísérlem leírni a problémámat. Az óránál /nálam a még 42 óra hátralevő idő/ mindkét felhősornál ugyanazok a kitehetők szerepelnek. amit meg lehet vásárolni. A Halloween felhősorra lehetett megvenni, ez nekem meg van, A gyülekező sötét felhőknél /az óránál, ugyanezek a kitehetők vannak/. GONDOLOM EZ HIBA!!! A kitehetők közül ténylegesen 2 megvásárolható Jack boltjában, de a harmadik a "precíz tudomány" azt honnan lehet előteremteni. Nekem úgy rémlik, hogy megvolt, most még sincs. De hol volt, vagy hol lehetett hozzá jutni. Kérlek nézz utána és írd meg. Esetleg az órát is nézd meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.