Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A Precíz tudomány kitehető Jack boltjából váltható ki.

2. veranike

veranike Aktív író

Köszönöm szépen az információt!
    Akkor várok továbbra is a szerencsémre :)

3. Stape25

Stape25 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy lehet megszerezni a baha fűvészkertet, manufaktúrát, ill. a vadaskertet? Köszönöm a segítséget!

4. beryke7070

beryke7070 Járnitanuló

Sziasztok. Én azt szeretném megkérdezni hogyan tudom a macskákat tenyészteni?Előre is köszönöm.

5. AgnesAndrea

AgnesAndrea Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nem kaptam pénteken meg az 5 banánomat ????

6. Nildia

Szia!

Mi pedig nem kaptuk meg a farmod pontos nevét és ID számát, ami alapján az ellenőrzés elvégezhető.

HéricsBáró kedveli ezt.
  7. Nildia

8. Nildia

Szia!

Sehogy - majd novemberben érkezik, addig nincs vele dolgunk.

9. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia Tamás, elnézést a késői reagálásért, ismét próbálom a mozit, be is adja, de egy szürke képernyő jelenik meg középen pedig karikázik valami, nem értem. Esetleg nem tudnál belenézni, nagyon megköszönném előre is. Tehát azt nem írja ki, hogy nincs elérhető video. ID: 53644765 Farm: inkognito2002

10. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! A macskának a táp összetevőit megváltoztatták. Nem is értem, hogy a macska tej helyett ilyen kaját kap. A kérdésem az lenne, hogy akkor a tejet ki issza meg? Mi lesz azzal a sok tejjel?
    Köszönöm előre is a választ.

11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves egresinebobe11947!

Az a táp, amit tejből kevertél a macskáknak, ugyanúgy használható. A rendszer nem tesz különbséget a régen, vagy a frissen kevert macskatáp között. Nem fog kárba veszni a meglévő (akármilyen régi is az) macskatápod. Használd bátran!

mano607 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok!
    Csibéket szeretnék végre. Mikorra várható a mentor rendszer működése?
    Köszi,
    Viri

13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves ViriTündi!

"Csibéket szeretnék végre." Ebből a mondatodból arra következtetek, hogy már mentor vagy, de nem ad a rendszer új csibét. Jól gondolom?
    Az, hogy nem kapsz csibét, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a rendszer nem működik.
    Sok mentor van már a játékban. Gondolj bele, sokaknak 5 csibéje (vagy csibehelye) is van már. Nincs naponta annyi új regisztráció, hogy hamar be lehessen tölteni az üres csibe helyeket. Megjósolni sem tudjuk, hogy mennyi idő múlva oszt neked újra csibét a rendszer. Erre nincs befolyásunk.

Ha az idézett mondatod arra vonatkozik, hogy még nem vagy mentor, akkor ajánlom figyelmedbe a Team Leader írását, amit a minap írt egy kérdésre. Ide kattintva tudod elolvasni.

mano607 és ViriTündi kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Várd meg, hogy kikarikázza magát.:D:D Napjában többször van ilyen vetítés: a hasonló autót kell megjelölni, épületeket kell keresni a műholdfelvételen vagy egy forgó tárgyról kell megállapítani, hogy elágazó vagy sem. A végén is karikázni fog - a pontot csak akkor adja meg, ha van türelmed kivárni, hogy megköszönje a közreműködésed.

inkognito2002 és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Szia! Hát tényleg furcsa ízlésük van újabban a macskáknak! De a tej nem fog "megaludni" a raktárban, ha van pékséged: süthetsz belőle omlós tésztát, csokis palacsintát, kelt tésztát.

16. 44maya

44maya Járnitanuló

Sziasztok! Mire jó a varjúfa?Köszönöm előre is a választ.

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    12 óránként 20 percre 5% TP bónuszt ad mindenre.

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rémséges szentjánosbogár rejtek = sima, normál szentjanit ad, ennek megfelelően normál farmos területeken helyezhető ki.
    Nem összekeverendő a sötétlő szentjánosbogár óllal.

FalusiBika kedveli ezt.
  19. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Köszönöm! Meg is találtam!

20. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia, köszönöm , nekem már tárgyakat sem mutat, csak középen "karikázik. " Tegnap még jó volt, működött, de ma semmi, a karikázáson kívül. Nem értem az egészet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.