Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. g.m.i.1954

g.m.i.1954 Utánpótlás-írogató

Köszönöm

2. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy szarvasgombához hogyan jutok? Az uj gazdaköri kér, van is ötszáz körüli db a pajtában, de a növények között sima és rókagombát látok.
    Köszönöm előre is!

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A városban a műhelyben épített Szarvasgomba malacfarm terménye a szarvasgomba.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...-fejlesztett-ólak-használata.6857/#post-39731

4. Orchidea-Kert

Orchidea-Kert Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Most vettem arany gyűrűt abban a hiszemben, hogy utána az arany esküvői lugas 200 Tp-t fog adni.
    Szeretném megkérdezni, hogy az arany esküvői lugasom miért csak 150 Tp-t ad, holott "A házasságkötés ajándékai" táblázatban 200 Tp. szerepel? Először azt hittem, csak rosszul emlékszem, de újra megnéztem a táblázatban és 200 Tp. van feltüntetve.
    Lehet tudni az okot? Köszi előre is!
    Orchidea-Kert ID: 2293945

5. Laboviti

Szia!
    Az Arany lugas tlajdonságai: 150 TP, 18 óra

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...válás-esküvői-lugasok-működése.443/#post-1384

6. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

7. Orchidea-Kert

Orchidea-Kert Utánpótlás-írogató

8. Laboviti

9. valaki88

valaki88 Junior szaki

Bocsi, hogy csak most reagálok, de a kérdésem feltevése után elment a netem és csak most javították meg.
    Tehát:
    farmnevem: valaki88
    ID: 35088627
    Szerintem volt 2 alap csacsikovács és az egyikre a megnyert narancs.

10. Laboviti

Szia!
    Nem találom a nyomát a második alap csacsikovács műhelyes fejlesztésednek.
    Az alábbi hivatalos közleményt ajánlom a figyelmedbe: https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

11. valaki88

valaki88 Junior szaki

Átolvastam a hivatalos közleményt és arra jutottam, hogy nincs lehetőség beadni a méltányossági kérelmet, hiszen nem találtál nyomát a másik csacsikovácsomnak.
    :cry:

Viszont most vettem észre, hogy végre van 5 fémhulladékom, tehát tudok még egyet építeni.

12. tyúkanyó200651

tyúkanyó200651 Junior szaki

Sziasztok! Hol lehet Party malomlapátot előállítani? Malomlapátom van de hogy lesz ezekből Party malomlapát?tyúkanyó200651 ID:17608009

13. Lydia01

Lydia01 Haladó

Az event utolsó (5.) feladatának tejesítése után kapsz 3 ólat, amik a party malomlapátot állítják elő.

14. tyúkanyó200651

tyúkanyó200651 Junior szaki

Köszönöm!

15. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Szia. Igen azt a hitelkártyánál kéri mastercard vagy visa. Amúgy van a hátán olyan 3jegyű kód. Már írtam a supportba remélem kitalál valamit, az első útmutatások nem oldották meg a dolgot. Lehet egyszerűen csak nem vagyok péknek való :D

Hello mindenkinek. Na elvileg sikerült, a bankban volt a hiba, nem állítottak be limitet, be kellett mennem nyilatkozni (legalább szóltak volna amikor csináltattam..) Most nem dobta vissza, azt írta minden rendben, várom az eredményt :D

-vadocka70- kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Akkor valóban reménykedjünk, hogy mostantól rendben fog menni minden.

17. -Allied-

-Allied- Járnitanuló

Sziasztok
    szeretném megkérdezni miért nem tudom beadni a feladatba a 3 lapátot mikor 4 van a pajtába

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

19. -Allied-

-Allied- Járnitanuló

O köszönöm rá nem jöttem volna és ne haragudj

20. ancsigazdi

ancsigazdi Fórum-zöldfülű

sziasztok hogy tudok edényt előállítani??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.