Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Event felhősorok nem megvásárolhatóak, persze, volt már olyan, hogy fél évvel -1 évvel később meg lehetett venni, de erre kicsi az esély, ebbe ne éld bele magad.

mimi kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Elnézést , hogy ilyen apró problémával fordulok ide , de asszem a Bahama új víztartály még nincsen benne az ismertetőben , hogy meg lehet venni .
    Igaz , hogy a kis gazdáknak jó ez , de asszem kimaradt valahogy.:p

Ha tévedek , akkor elnézést kérek tudatlanságomért .

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a jelzést, Én még nem futottam vele össze fórumon, tervezzük már, hogy a dekorációs tárgyak ismertetőjét átnézzük, kiegészítjük, javítjuk.

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Köszönöm szépen Tamás .:)

5. csak.angel

csak.angel Utánpótlás-írogató

Sziasztok Szeretném megkérdezni hogy az utolsó 3 feladatom van még hátra egy picivel nem lehet meghosszabítani az event ídöt vagy szaporítani a felröpenőket eddig csak 1 eventem sikerült de az is csak pár percen múlót nagyon szeretném hogy sikerüljön legalább lehetne még egy siker élményem ha már a tenyésztősbe nem tudok részt venni mert nincs elegendő állatom hozzá elöre is köszönöm a válaszotokat
    Gazda:csak.angel ID:54325791

6. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a választ, de a megtermelt többi tejjel mi lesz? Raktáron van sok tej, amiből a macskának készítettünk tápot. Azzal mi lesz, mire tudjuk felhasználni?

7. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia ,eltudod adni a piacon vagy bekevered a Pékműhelybe oda is kell szépen ha magad tarod fent a készleted..

8. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok!
    Előre elnézést kérek, ha véletlen rossz helyre írnék!
    Van néhány tapasztalatom és kérdésem, szeretném megosztani, de közben senkit sem szeretnék megbántani!
    A farmaranyhoz való hozzájutást a mozin keresztül igen csak lekorlátozták. / nem láthatsz mozit, ha nem engedi a böngésződ a reklámokat/ Ezekkel persze mindenféle vírusokat tud a gép beeszegetni.
    Miért nem volt az jó úgy, ahogyan eddig volt??
    Így persze lehet akármilyen Faválogatásos játék, farmarany nélkül hozzá nem vakkanthatunk.....
    És persze sok-sok egyébtől esünk el.
    Titokzatos fák és ólak az eventek során olyan régi, már a 88. ólat varázsolják elő, amikből már eleve Tiszát lehetne rekeszteni....
    Régen volt a Vonat, ahol tudtunk is ólakért és fákért a magunk módján becserélni, megszűnt.
    Sok-sok fa és ól kerül játékba, aminek a hozzájutásáról csak álmodik a nyomorult, pénztelen játékos!

krisztabanya és egresinebobe1 kedveli ezt.
  9. csak.angel

Sziasztok fontos ezt írja ki a böngésző amikkor be akarok lépni a játékba
    A(z) policy.bigpoint.net oldal nem működik

A(z) policy.bigpoint.net jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
    cak ide enged be a farmra nem
    Gazda:csak.angel ID:54325791

10. dite53

dite53 Junior szaki

Sziasztok! Nem tudok belépni a farmomra! Olvastam amit írtatok az ÁSZF-ről de én nem találok semmilyen elfogadó ablakot. Hogyan működik ez? Köszönöm a segítséget! Ilyen bajom van nekem is mint mint az előttem szólónak.

csak.angel kedveli ezt.
  11. csak.angel

Szia E-mailban kaptál egy levelet és ott kell megerősítened a felhasználó neved meg a jelszavad utána már nem lehet gond de most valami gond van mert én se tudok belépni nálam is hibát ír ki

12. dite53

dite53 Junior szaki

E-mailben elfogadtam és egy teljesen kezdő farmot adott be, 4-5 db föld van rajta de én már jóval fentebb vagyok a játékba!

13. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Segítséget kérnék! Én kaptam emailt a szerződés változásról,de ott azt a leírást találom mint a hirdetménybe.Nincs olyan formátum ahol megerősíthetem az adataimat.Az email okt 26-án érkezett!Segítséget kérek hol tudom megerősíteni az adataimat.Köszönöm

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Te már régebben és időben megerősíthetted az elérhetőségedet a játékban és a fiókodhoz tartozó e-mail címet is.

Nincs teendőd, mindössze csak annyi, hogy a farmra lépve elolvasod az új, módosított feltételeket és amennyiben elfogadod, rákattintasz arra. Tovább játszhatsz a játékkal.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

Készítettem egy képet, az alábbi linken láthatod:
    http://kepfeltoltes.hu/161101/november_elseje_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Az "elolvastam, elfogadom" részen tudsz tájékozódni az írott változásokról ... majd a játékhoz irányít a gomb, és tovább művelheted a farmodat!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  16. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Köszönöm szépen!!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  17. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni/megtudni, hogy ki küldi/küldte minden nap a kis csomag csibepontot? Név soha nem lett írva.
    Ma figyeltem fel rá amikor küldtem a napi ajándékokat. ID:30941867
    A segítséget előre is köszönöm.
    Üdv:dalmata10

Ivibaba54 kedveli ezt.
  18. mamarygen

Szia!

Az ajándékok érkezése több napra visszanézhető a farmokon a szomszédos menü ajándékdobozára kattintva...

Akkor nem látszik a csibepont küldőjének a neve, ha már távozott a mentortól, kilépett/elküldted a fészekaljából, vagy elérte a 40. szintet.

Ilyen esetekben nincs név az ajándék sorában.

dalmata10 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  19. Klúg_Lászlóné

Klúg_Lászlóné Utánpótlás-írogató

Felröppenő kellene köszönöm

20. mamarygen

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.